אל פולי

babyalligator

New member
אל פולי

היי פולי, ההודעה הזו מכוונת אלייך, אחרי ש(שוב) לא פורסמה הודעה שלי. הקודמת הייתה בדבר המיטאפ של רדיוהד, נושא אליו לא הייתה התייחסות כלל בפורום לפני ההודעה שלי (שלא פורסמה), כאשר במקומה פרסמת הודעה משלך על המיטאפ, ובנוסף עוד טענת בלי בושה שכבר "שמתי בפורום הודעה או שתיים על המיטאפ" - מה שלא היה ולא נברא. ועכשיו, הודעה נוספת לגבי אפשרות פירוק של הלהקה. אני לא יודע אם הידע שיש לי לגבי רדיוהד וארועים הקשורים אליהם מרתיע אותך - אולי את פשוט לא אוהבת את העובדה שישנם עוד אנשים שבקיאים בפרטים חשובים, חוץ מ"מה השיר שאתם הכי אוהבים". זה הסבר די מתקבל על הדעת, לפי דעתי, אני לא מוצא אחד אחר. אני לא מבקש דבר בהודעות שלי, חוץ מלחלוק מידע עם חברי הפורום, אבל כנראה שאם הוא לא בא ממך (או מכמה מחברייך הקבועים), אז עדיף שלא לפרסם אותו, או מקסימום להעמיד פנים שאת העלת את הנושא... מה שיכול להסביר את ריבוי ההודעות על גסיסתו/מותו של הפורום. אולי אם היית בולעת את הגאווה שלך ומאפשרת לאנשים חדשים לתרום לפורום הזה, היינו רואים קצת פחות הודעות מסוג זה. אם כך, כל מה שנותר לעשות הוא, לאחל לך שנה טובה - ולבקש ממך לפרסם את ההודעה הזו. אין לי בעיה עם שלל תגובות והודעות קוצפות שיכוונו נגדי מצד חברי הפורום, שיסתערו עליי נמרצות במטרה להציל את כבודך, הדי מפוקפק בעיני עד כה. ומה את יודעת, אולי זה יעיר את הפורום הזה. בהצלחה.

polyethylene

New member
קודם כל ברוך הבא... ../images/Emo29.gif

דבר שני, לא זכור לי שמך מהפורום הנ"ל, ולא אין פה דיקטטורה, אני מעודדת אנשים להעלות נושאים חדשים, ולא מוחקת הודעות שלא טובות בעיניי, אלא הודעות פירסומיות בלבד כמו איך להרויח כסף ביומיים או הודעות של הנהלת הפורומים לגבי אירוחים שתאריכם פג או הודעות שנשלחות פעמיים עקב לחיצה כפולה של "שלח". הסתכלתי בכרטיס האישי שלך וראיתי 3 הודעות בלבד. רק האחרונה התפרסמה וצר לי על כך, ישנו באג קיים וידוע, ואנחנו נוהגים לקרוא לו "מפלצת ההודעות", עקב עניין לא ידוע לא כל ההודעות מצליחות לעלות, אני מוכנה לקחת אותך לסיור בלינק של ההודעות המחוקות שיש אצלי, חוץ מהודעות כפולות, הודעות של הנהלת הפורומים, והודעות פירסומיות שיווקיות לא תמצא שם דבר. אתה מוזמן להיכנס אל "תפוז משוב" ולומר להם שיש הודעות שלך שלא עולות, תקבל בדיוק את אותה התשובה, זהו באג קיים. אין שום מצב שבעולם שאני אשב עם עיניים על הפורום כל היום ואמחק הודעות ברגע עלייתן, יתרה מזאת, אין לי שום כוונה או רצון לעשות זאת !!!, אני עובדת רוב היום ולא כל זמני מוקדש לשיטוטים בפורום או ברחבי האינטרנט. הפורום הנ"ל הוא של כולם, וכל מי שיש לו הודעה מוזמן לפרסמה. רק לשים לב אם היא אכן פורסמה ולא לבוא בטענות שאני מחקתי אותם, כי אני לא מוחקת הודעות ללא סיבה. בקיאות זה עניין יחסי, הידע שלי הוא די נרחב ואין פה השתחצנות, אני מעריצה של רדיוהד מזה 10 שנים וכמות הידע והחומר שצברתי מכובדת, אבל אני תמיד אוהבת לשאוב עוד מידע, אין לי צורך להסתנגר ולהתגונן, כי מי שמעלה לינק או כתבות חדשות ימצא את הקישור למעלה רץ, המטרה היא לשתף את כל חובבי הלהקה במידע. שוב, צר לי אם זו הרגשתך, אך לי אין שום קשר ישיר לאי עליית ההודעות, גם הודעות שלי נבלעות ב "מפלצת ההודעות" ואני פשוט מעלה מחדש. ברוך הבא, ומקווה שנמשיך בצורה יותר רגועה... פולי

למעלה