אל-פסק : למי שיש כזה כדאי לו לחבר

dov98

New member
אל-פסק : למי שיש כזה כדאי לו לחבר

אליו גם את המודם החיצוני, זה יפתור בעיות של נפילות מתח!

אם כבר הזכרת,

מאיפה אני יכול להשיג את התוכנה המקשרת בין האל-פסק למחשב? האל-פסק והמחשב מחוברים בכבל 9 גיד (com), ואני מחפש תוכנה שברגע שיש נפילת חשמל - היא תוריד את המחשב בצורה מסודרת. אתה מכיר משהוא? בתודה מראש...

duke4you

New member
יש לי

תוכנה בשם upsmon, שהיא תוכנת הורדה לכל מערכות ההפעלה של מיקרוסופט: win95,98,2k וכו´ אם אני לא טועה היא מתאימה לכל ups ביתי בעל כבל תקשורת.

ובכן,

מאחר ואני מבין שהיא חופשית, תוכל לשלוח לי אותה? אגב, אני על XP, אז אני מקווה שהיא תומכת גם בה....

dov98

New member
אגב, לא בטוח שכל התכנות האלה

תומכות בצורה כללית, לי למשל יש UPSCOMMANDER שקבלתי עם האלפסק שלי

max2

New member
יש לי שאלה

בקשר ל UPSים, תגידו, הם רק בשביל למנוע הפרעותולשמור על החשמל מספיק זמן כדי לכבות אותו (10 דקות) במקרה של הפסקת חשמל, או שיש כאלו שיכולים לספק חשמל לשעה שעתיים? וכמה הם עולים?

יש הכל.

המחיר הוא הפונקציה פה. UPS שיחזיק את המחשב 10-15 דקות עולה בסביבות 80$. UPS שיחזיק את המחשב 18-20 דקות עולה בסביבות 150$. אני מניח שאתה מתאר לעצמך לאן מגיע המחיר ב-120 דקות....

antidot

New member
--->

הUPS-ים הפשוטים לא מייצבים זרם. UPS-ים מתחלקים לאקטיביים ופסיביים: -אקטיבי מייצב זרם וכל הזמן עובד, ז"א הזרם המסופק למחשב מגיע מהסוללה של הUPS כאשר הUPS כל הזמן נטען מחדש. מין הסתן הם יותר יקרים. -פסיבי מזין את המחשב ע"י הזרם של חברת חשמל ומפעיל את עצמו ברגע של נפילת חשמל. ז"א הסוללה שלו נטענת בפעם הראשונה שמפעילים אותו ומחכה להפסקת חשמל. Antid0t (שמחזיק UPS שמחזיק את כל הרשת 45 דקות
)

שאלה והצעה:

שאלה: איך אני מבדיל בניהם? הצעה: במקום לכתוב "--->" בנושא (שזה מאוד אינפורמטיבי
) תכתוב "אז ככה:" או משהוא שיצור עיניין גדול יותר לכניסה להודעה

antidot

New member
אז ככה: להלן תגובתי

אנוכי סולד קשות ממשפטים החוזרים על עצמם ועוברים לקטגוריה של "נדוש" מבחינתי. אני לא מנסה לפרסם את התשובות שלי. מי שמעוניין ורוצה לדעת ימצא כבר לבד. חוץ מזה, אם לא ניתן לסכם את המהות של התשובה במשפט קצר אחד, החץ יעשה עבודה הרבה יותר טובה בהצבעתו על כך שיש תוכן בהודעה. (המשך הדיון בנושא מיותר) ולשאלה השניה: איך יודעים ? שואלים את המוכר או מסתכלים על הספציפיקציות של המוצר. Antid0t

max2

New member
אצלי יש שיטה

טובה, יש לי מאורר שגורם להפרעה ברשת ותוקע לי את המחשב....:), אם ה UPS מיצב זרם אז המחשב לא יתקע. ישנם דרכים אחרות ליצב זרם חוץ מלספק זרם מהמצברים..... נ.ב. לא מזמן, כשהיה גשם, נדפק לי ה NTLDR, השאלה היא האם זה יכול להיות מהפרעה בחשמל (במקרה זה ברק חזק), שאלתי כמה אנשים והם אמו לי שגם אצלם נדפק NTLDR כתוצאה מהפרעות....

למעלה