אל תאמינו להן.......

שלומי 24

New member
אל תאמינו להן.......

אל תאמינו להן ...כשאומרות אוהבת אותך......אל תאמינו ...שאומרות את האחד...אל תאמינו...כשאתכם במיטה....פשוט אל.....אל תשקיעו בארוחות רומנטיות.....(שבישלתם)אל תקנו מתנות....אל תהיו לצידם ....(והלוואי שלא הייתי אומר את זה) ....אל תתנו מעצמכם כמו שלא ....תקבלו.....פשוט ...אל. הנתינה (לבת זוג) כיפית אך לא שווה את זה כשאחרכך אתה מרגיש כמו אדיוט גמור.......שהכל היה מילים מילים ולא משמעות. האמינו בעצמכם....אהבו את עצמכם...... כלכך מאוכזב מכן אני משקיע את נשמתי (לצערי)..נותן עד הסוף...והאכזבה מכן ..כלכך גדולה. אני שניצחתי דברים ממש קשים ( מחלת הסרטן)איני יודע איך לאכול את זה.....מחזרות אחרי הרבה בנות . אני מדריך חדר כושר ...בריא כמו שור ונראה די טוב(ככה הן אומרות) ובכל זאת נאמן ואוהב. הייתי חייב לשתף מישהו....

נימשון

New member
תורי לשחק במשחק ההכללות עכשיו../images/Emo35.gif

כל הגברים איכסה כל הגברים נבלות כל הגברים חסרי עמוד שידרה כל הגברים אטומים לרגשות שלהם ושל הסביבה להמשיך
לא....לא נראה לי שיש צורך להמשיך, נראה לי שהבנת שאת ההכללות שעשית אפשר לעשות נהדר לגבי הצד השני אז בוא תסביר לי למה שכאשר מדובר בכם אז כל אחת מהגברים הוא בן אדם אבל כשזה מגיע לנשים הפכת אותנו לאתן אחד גדול
ברור לי לגמרי הכאב והאכזבה שלך אבל מכאן ועד להכללה הזאת המרחק גדול יקירי. ניצחת דברים לא קלים בחיים ועל כך הערכתי המלאה לך וכמובן רק בריאות
אבל זה עדיין לא עושה אותה לשחקן מנצח במשחק האהבה. אם יש דבר אחד שמאוד מאוד ברור לי שצריך במשחק הזה אז זו סבלנות, ממש המון ממנה כי אחרת כל אכזבה נראית כסוף העולם. אני לא אבטיח לך כי הבאה בתור תהיה אחרת אבל כן אבטיח כי אם לא תראה בכל אחת כלה מיועדת אלא תנסה להכיר ולראות לאיזה סוג קשר זורמים הדברים אז אתה עוד עשוי למצא את עצמך מאוהב ונאהב ע"י בחורה הכי מקסימה בעולם. תן צ'אנס לבחורות להכיר אותך לפני שאתה מתאהב בהן, הרי אהבה שכזאת היא להתאהב בהאבה ולא רק בבחורה, אז קצת יותר סבלנות והרבה הרבה
.

שני 4004

New member
מה שכן על גברים אפשר להגיד

להגיד נצלנים..........אבל לא כולם רובם... דבר ראשון מחפשים סקס...........על הפגישה הראשונה מנסים לנשק ולבדוק, רצים אל המטרה....

נימשון

New member
מצטערת, גם עם זה אני לא מסכימה

רק אתמול אמר לי איזה בחורון חמוד שהוא מעדיף לחכות עם סקס עד שיש לו רגשות כלפי בחורה והוא לא הראשון ולא האחרון שחושב כך. אני אישית לא רואה בסקס משהו רע ולכן לגיטימי ביותר בעיני שכל אחד מבני הזוג ירצה סקס מהשני וככל שיש יותר משיכה רוצים את זה מהר יותר.

נימשון

New member
אני שוב חולקת עליך

זה לא שאין למה לחכות כי כשהמין טוב אז הוא תמיד משאיר טעם של עוד ועוד אבל זה בהחלט גורם לפספס את המתח המיני שנוצר בהתחלה ועל זה קצת חבל. יחד עם כל זאת חשוב לי להדגיש שאין כל רע בלרצות לשכב עם מי שמולך וזה שהוא מנשק אותך ומביע את רצונו לא הופך אותו לחרמן חסר תקנה.

שני 4004

New member
לא כולן כאלו , כנראה נפגשת??

כנראה נפגשת עם הנשים הלא נכונות.

אל תבכה כי זה נגמר, חייך כי זה עבר

שלומי -אולי אתה בוחר את הבחורות שלא מתאימות לך .כגודל הציפיה - גודל האכזבה. ככה זה לפעמים בקשר עליות וירידות אכזבות ואושר . אתה יודע מה הבחורות אומרות עלינו -יותר חריף ממה שכתבתה .והרבה בצדק אז מה זה סוף עולם . כשאלהים סוגר דלת הוא פותח חלון כולם יכולים להציץ בחלון ההזדמנויות אבל רק מיעוט רואה את ההזדמנות .

magenta73

New member
שלומי....

חבל ככה, לא? הרי לא כולן כאלו. כנראה שנפגעת. מי לא נפגע? אבל מכאן ועד להכללות האלו? לא חבל? לא קל למצוא בן זוג בימינו, זה ידוע, אבל סבלנות וסובלנות הן מילות המפתח. אם ניצחת סרטן, אתה יכול לנצח הכל!

שלומי אולי...../images/Emo91.gifשלי ש...

אם אתה רואה שזה קרה לך עם כמה בחורות אז שב ותעשה עם עצמך חשבון כי אולי אתה יותר מידיי נותן מעצמך ואז זה ממצא את עצמו מהר? אולי אתה פחות צריך לתת על ההתחלה? תבדוק עם עצמך באיזו נקודה בקשר זה נגמר. החכמה בחיים היא להעצים את עצמך דרך הנפילות ודרך הדברים הקשים. הרי אי אפשר להגיד כל הבחורות חרא וכל הגברים חרא וממחר אתה תהיה נזיר.

ומשהו קטן לגברים ולנשים../images/Emo140.gif

אחותי כתבה לי את זה שנה שעברה ביום הלדתי ומאז אני הולכת עם המשפטים האלו ונותנת לעצמי להרגיש, לחיות ולהנות. "לצחוק זה להסתכן בלהראות טיפש לבכות זה להסתכן בלהראות רגשן ורך ליצור קשר עם מישהו זה להסתכן בלהיות מעורב לחשוף את רגשותייך בפני האחר זה להסתכן בחשיפת עצמך. לגלות את רעיונותייך, חלומותייך ותשוקותייך בפני אנשים, זה להסתכן באבדנם. לאהוב זה להסתכן שלא יאהבו אותך בתמורה לחיות זה להסתכן בלמות להראות חוזק זה להסתכן בלהראות חולשה לעשות זה להסתכן בכישלון הסכנה הגדולה בחיים היא לא לסכן דבר אדם שלא מסכן דבר, אינו מקבל דבר, אין לו דבר והוא אינו שום דבר. ייתכן והוא ימנע מסבל, כאב וצער אבל, הוא אינו לבד, הוא אינו גדול, אינו חי ואינו אוהב, משום שרק אדם שנכון לסכן מבלי לדעת את התוצאה - הוא חופשי!"

למעלה