אל תאמינו למפלגת העבודה.

שרוף

New member
אל תאמינו למפלגת העבודה.

עכשיו יש אג`נדה חדשה. לא מחזירים את הר הבית רק עשרים אחוז משטחי יוש ועזה יוחזרו לפלשתינים.המהפיכה, החברתית קדימה במלוא התנופה הלאה החרדים. זאת תעמולה שקרנית של מפלגה שחבריה הם אפסים גמורים. הם מרגישים שהם לא רק הולכים להפסיד את מנעמי החיים כממשלה שבראשה ברק אלא הם גם מתרסקים כמפלגה. המפלגה הזאת מפלגת העבודה שאיבדה את האידאולוגיה שלה כמפלגת מרכז, חברה לשמאל ולקתה במחלה חמורה הנקראת שילטונולוגיה מנסה להציל היום את עצמה עיי שינוי של מאה ושמונים מעלות במצעה. ואני שואל האם להאמין לשקרים האלה? בוודאי שלא. אם ברק יעלה לשילטון פעם נוספת הוא מיד ישכח את הבטחותיו יזמין את שס לקואליציה במקום הליכוד וירוץ לחדש את שיחות ההתאבדות של מדינת ישראל עם הפלשתינים מחדש.

אלוני.

New member
אל תאמין לפוליטיקאי

ולשרון אתה מאמין ? עכשיו הוא בעד חוק טל ? כל אחד מוכר לנו את מה שבא לו מתוך הנחה שאנחנו יודעים את האמת. קאלאם פאדי.

שרוף

New member
לא מאמין לשרון ולא לברק.

אני מאמין לשינוי ואתה יודע למה? כי היא המפלגה היחידה שלא משקרת לבוחריה. אני בבחירות האלו כפי שאמרתי לא פעם שם בקלפי אצבע משולשת, פתק לבן שעל גבו יהייה רשום ``רק שינוי `` גם אם איך מקבל את משנתה של שינוי וזה לגטימי על עובדה אחת אתה חייב להסכים איתי הם לא מזגזגים.

אלוני.

New member
כמה דברים

ראשית הבחירות אינן בין המפלגות אלא בין שני מועמדים ו......דרך אחת. לגבי שינוי, קשה לי לקבל דרך של אנשים שבה המוטיב המרכזי הוא אנטי ומישהו אחר, אין לשינוי בדרך ``מה כן `` יש רק ``מה לא``. ואני חוזר , הבחירות בין שני מועמדים ודרך אחת.

henri

New member
מה יעזור לך שתשים פתק לבן??

יופי שאתה תומך בשינוי,אך בבחירות הללו מדובר בראש- ממשלה, יש שני מועמדים ולא מפלגות. זה שתשים פתק לבן לא יעזור לך או למדינה. תעצור רגע ותחשוב , מי הולך עם החרדים עכשיו..... וחוץ מזה לא מדובר פה במי אתה אוהב -כן או לא, מדובר פה בשתי דרכים,אחת ברורה יותר ואחת ברורה פחות... תחשוב ,תחליט ותצביע. אני בטוח שתגיע למסקנה שדרכו של ברק עדיפה בהרבה...

שרוף

New member
אתה מנסה לשכנע אותי לתמוך בברק

אבל אתה לא עונה לעניין. אני מכבד את רצונך לתמוך בברק אף על פי שאינני מבין איך אפשר לתמוך במנהיג שקרן. אבל זאת זכותך ואני מכבד אותה. זכות הבחירה הבסיסית של כל אזרח בישראל ובעולם לא מחייבת אותו לתמוך אוטומאטית במנהיג זה או אחר. או בדרך זו או אחרת. זכותו גם להמנע או להצביע הצבעת מחאה. לדוגמה אני לא אתמוך בברק כי הוא הפר במשך שנה וחצי את כל הבטחותיו לחלק גדול מאלה שתמכו בו. אבל לא אתמוך גם בשרון כי אינני מוכן לתמוך במנהיג או במפלגה שממשיכה לתת לגיטימציה לשס ויהדות התורה. לכן אני מצביע פתק לבן.אתה יכול לא להסכים איתי אבל אתה לא יכול לשלול ממני את זכותי להמנע או להצביע הצבעת מחאה.

sanlee

New member
צא תבדוק

שמישהו ממפלגת העבודה אומר לך שזה יום צא לבדוק שזה לא לילה

למעלה