"אל תבחרו בי,לא כדאי לכם"

משמרותי

New member
"אל תבחרו בי,לא כדאי לכם"

אז מכיוון שלא יכולתי לעמוד בלחץ הציבורי הרציף והקשה כאן,נקטתי בפעולות הבאות: 1. התיישבתי 2.נרשמתי לניהול הפורום 3. כתבתי את ההודעה הזאת 4.פתחתי את הקלפי להצבעתכם.היא יכולה להיות פומבית או חשאית(הכוונה למסרים אישיים) זמן מוקצב לתגובות,והצבעה:שבוע עד 10 ימים. "מה,אני לא נורמלי להיות נורמלי? אני,לא, נורמלי!" ויש גם הוכחות בשטח...

נציג משמרות בפורום -

נציג משמרות בניהול! נאש קונטרול! בהצלחה, ואכן תצליח, כי מגיע לך. לך ולמדנו ערבית בכתה ג'.

שיהיה בהצלחה ניהול פורום זה כייף!

יבהירו לך יותר בראיון במשרדי תפוז בר"ג... יש לך גישות ודברים וגם תוכל לשדרג את הפורום וכמו כן לשתף פעולה עם האתר של מאיר.. אללה אנשים טקסס מדהימה!!!!!!!!!!! YEAH!!!!!!! SHALOM Y"ALL!!!

JimiZax

New member
משמרותי? אתה? ...

משמרותי, אין מתאים ממך למטרה נכבדה ונאה זו. מכיר אותך כבר שנים ואת פועלך בפורומים של מאיר. בהצלחה! JimiZax, חית הברזל משכבר הימים :)

האיש הנכון בזמן הנכון...

יופי של מועמד. (מפרגן לך...) יופי של בחירה (מפרגן גם לנו... הציבור הרחב :)) ויופי של תיזמון.. לקראת ערב העשור תמיד יש דיבורים והתלחששויות שלא נדבר על הפיק של "הרגע שאחרי..." בהצלחה ידידי!!!

משמרותי

New member
תודה תודה../images/Emo9.gif

אך המינוי עוד לא הגיע מהאתר... ובינתיים אני קורא לסמויים להבליח לרגע קט ולהראות קצת סימני חיים... כמו הקשיש שהתעורר אחרי שהוכרז בר-מינן....בריבוא הבדלות כמובן!

למעלה