סוף כל סוף הופעה
אני חייבת להגיע להופעה בתמונע ודחוף, אתמול היה מעולה אבל גיליתי עד כמה הקהל הוא חלק בלתי נפרד מההופעה, הרגשתי כלואה בכסא, זה הרגיש לי כמו סרט קולנוע. הפעם היחידה שראיתי את רונה בהופעה חשמלית הייתה לפני הרבה זמן, בהופעת הבכורה של הדיסק הראשון... הדיסק הראשון של רונה, לדעתי הוא יצירת מופת מבחינת הפקה, עיבוד, לחנים, טקסטים, הכל. לכן קניתי את הדיסק השני עוד ביום הראשון שיצא בלי להניד עפעף. לצערי לא הצלחתי להתחבר אליו, נכון דיסק מהוקצע אבל לא הצלחתי להרגיש את האש שבוערת. לא אגיד התמסחרות כן או לא, זה לא כל כך מעניין אותי רק חבל לי על התוצאה. אז באתי אתמול נרגשת עם מעט חששות בלב. החששות נעלמו ועכשיו אני לא יכולה כבר לחכות להופעה הבאה. בחירת השירים והסדר שלהם היה פשוט הכי נכון שיש, שילוב השירים מהדיסק הקודם והדיסק החדש היה נהדר. הסאונד היה קצת מבאס יותר מידי באסים ומעט מידי גבוהים כך שבשיר נפלא כמו נס העיבוד היפיפה של הגיטרות עם הקלידים של עדי לא הגיע אלינו. בקיצור ההרכב הזה, השירים ורונה זו ליגה אחרת שלא שומעים בארץ כמעט. אני אוהבת את כרובי אבל לא יכולה להפסיק להתגעגע לעמרי הנגבי כשביצעו את שניות וWAIT בין השירים האהובים עלי ביותר. רונה קינן. יהודית רביץ. מפגש פסגה. כמו רונה גם לי אין מה להגיד יותר מידי, יודית היא מלכה ועם רונה בכלל הערב הגיע לשיאים. רציתי לשמוע את "מבול" בביצוע של יודית וקיבלתי, הופתעתי מאוד מהביצוע המחשמל של "למחרת" אין מילים. נותר רק לקוות שאולי השתיים ישתפו פעולה בפרוייקט יותר גדול כמו דיסק משותף או משהו בסגנון. הקולות שלהן ביחד, שילוב מדהים. יאללה עוד מעט תמונע.