אל תגידו: לא אמרתי לכן:

עציון

New member
אל תגידו: לא אמרתי לכן:

ש-ב-ת ש-ל-ו-ם!!!!! ושתהיה לכם שבת כלה.....(לא שגיאת כתיב)

עציון

New member
מסמכי האימוץ יוגשו ביום א´ לאישור|מ

השבת רק אני ואשתי בבית אני לאשתי ואשתי לי..... לא ילדים ולא נכדים. אפשר להוסיף:ששששששששששש!!!

הגנובה

New member
אני יודעת אבל - איפה הנכד?

עציון... שלא תגיד שאני לא מתייחסת למה שאתה כותב.... הנכד.... איפה הנכד?

עציון

New member
לגנוב ולריפ: רבות מחשבות בלב איש..

בן אדם יכול לתכנן עד מחר. בן אדם חושב שהוא בעל הבית על אורח חייו. בן אדם חושב שמה שיהיה זה מה יהיה ..NADA!!! אז ככה. כולם היו בביתם. הנכד של אלו שבמזרח אכן בילה את השבת אצל הסבא והסבתא מצד הכלה. בשעה 4 אחה"צ , מה שנקרא, רבע לפני שבת, מודיעה גיסתי שהיא מגיעה אלינו כי משעמם לה. למרות מחאותי שישעמם לה יותר במחיצתי ("צנון יבש"-ההיא אמרה...)ולמרות שאמרתי לה שהאוכל מספיק רק לאחד וחצי אנשים, ולמרות שאמרתי לה שאצלינו יורד שלג והכביש חלק, ולמרות ..ולמרות...הופיעה העלמה החסודה עם ביתה (הגיסה מוגדרת כ-ג´) +דג+חלה+מזחלת לשלגים ו..הלך סוף השבוע.--איך כתבה ריפ: "והשאיר אותם לסוף שבוע רומנטי".... ובכן היה מאוד מאוד רומנטי. הגיסה סיפרה על צרותיה ואני סיפרתי לה על חיי המין של הדולפינים הנמצאים בים המלח. וכך בין דולפין לצרות בעבודה חלפה עברה לה השבת בכיף. בנועם.ברוגע. ואוטוטו אני עומד להיפרד ממנה בצער וביגון בהותירה חלל ריק בבית הכי רומנטי שהיה השבת.

הגנובה

New member
אם סיפרת לה על חיי המין של

הדולפינים בים המלח - בטח לא היה לכם די משעמם... השיחה נגמרה מהר... לפי תיאורי השבת שלך נראה שהיא עברה די נחמד... שיהיה שבוע טוב!!

עציון

New member
מה יהיה הסוף?

עוד לא התאוששנו מהמתח של החתן שהינו סמג"ד ברצועה, בעת היותו במרדף אחר המתאבד בפאת שדה והנה מגיעה ההודעה שגיסו- סרן דודו נפצע בעינו והגשש שלו נהרג. (הגשש בדואי מזרזיר!!!) מי שחושב שהבעיות הם גדולות שצעירים מתאכזב לרעה ,וככל שמתבגרים הבעיות והדאגות רק מתגברים....

עציון

New member
מה פתאום השיחה נגמרה מהר...

לקח לי שעתיים להסביר לה שזה לא סרדינים אלא דולפינים. אחר לקח לי עוד שעה להסביר לה איך בים המלח יש בכלל דגים(???). עוד שעה לקח לי להסביר איך דולפינים "עושים" את זה למרות שהם צפים בגלל המלח... ולבסוף שהיא תפסה שאני מתלוצץ היא שואלת-אומרת: "הייתי כבר 5 פעמים בים המלח ואף פעם לא ראיתי דגים בים". נו? אז לא היה שווה לי ביקור אירוח הפתע הזה? והיא באמת לא כזו טיפשה.....

bell2002

New member
היתה לך הופעת אורח פרטית ואישית

רק לך, ואתה עוד מתלונן? בדיחות צחוקים וענייני דולפינים - והבחור מתלונן שלא היתה לו רומנטיקה. שלא אספר לך כמה יבש היה לי השבת. יבש באמת - ללא דולפינים בים המלח. לגבי חתנך, מה אומר? אני מתפללת ששבע השנים הרעות האלה יגמרו. אני לא רואה קצה אור במנהרה. שלא תדע יותר דאגה. שכל חיילנו ישובו בשלום. שנהיה כמו שוויץ - חיילים בצבא שלום. אני חושבת על זה שכשבני נולד לפני 8 שנים, היינו בעיצומם של הסכמי אוסלו והכלכלה פרחה והיתה תקווה. היום? המצב רק הולך ורע. לא יודעת אם אוכל להתמודד עם חייל קרבי בצבא. שיהיה לכולנו שבוע טוב וגשום.

bertap

New member
לבל כמו שאומרים

תשמחי כל עוד שהילד קטן ילדים קטנים צרות קטנות ילדים גדולים צרות גדולות שיהיה לך שבוע טוב ומבורך

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif עציון... עציון../images/Emo6.gif...

תאמר לה שהמקרלים שמונחים כל כך יפה במקררים של הסופרמרקטים באים ישר מים-המלח לאחר שעברו תיבול קל בלבד במפעלי ים המלח... אני שמחה שהיתה לך שבת מעניינת ונעימה... כן ירבו!

עציון

New member
ורק אחר כך בעצם תפסתי ש...

לא מקרלים, לא סרדינים ולא בקלאווה. זה עתה טילפנתי אל גיסתי להודות בטעותי הנוראית והביזיונרית: מה פתאום דולפינים בים המלח. בים המלח יש רק דג מלוח או הכבוש או המטיאס. איך, איך נפלתי בפח שכריתי לעצמי..... הוי גיסתי היקרה. מהיום את "שבת המלכה".

bertap

New member
לריפלקטור שיר וברכה../images/Emo49.gif

ועברה שנה ואת כבר גדולה מזל טוב והגיע זמן שתפרידי בן העיקר לתפל מזל טוב מכל

שבת שלום

לכל עם ישראל, לחמיות, לחמים, לכלות לחתנים לילדים ולהורים לסבים ולסבתות לפרחים והעצים אני בדרך החוצה לארוחת שבת אצל חמותי ומחכה בקוצר רוח לארוחת הערב, כי היום היא הכינה לי את המאכל האהוב עליי...

למעלה