אל תגידו שאני מטורף

twigy

New member
אל תגידו שאני מטורף

כך יהיה אפשר להקטין לאין שיעור את הקטל בדרכים ! תארו לכם עיר דמיונית שבה בכל מכונית מותקן משדר ומקלט, וכמו כן גם על כל תמרור מותקן משדר. לדוגמא תמרור שמורה על איזור נהיגה של 60 קמ"ש ישדר את זה, והמקלט שמותקן בכלי הרכב יקלוט את המידע וישמור בשבב במכונית. המחשב ברכב כל הזמן יבדוק אם מהירות הרכב עולה על המהירות המותרת ןובמידה וכן יצפצף מספר פעמים - אם עדיין המהירות גבוהה יותר המשדר במכונית ישלח את פרטי הרכב למוקד של משטרת ישראל שם יקנסו את הנהג. ועכשיו החושבים מבניכם ישאלו: "אז למה שאנשים יתקינו דבר כזה ברכב שלהם?" והתשובה: מאותה סיבה שהמדינה מכריחה שלכל רכב יהיה ביטוח ורשיון. כן זה אולי יקר, אבל שווה.

בן ספר

New member
מה המצב תמיר זה בן ספר...

יש לי 2 מילים להגיד לך הדבר גאון

Ekrembo

New member
שיפור, ......

גם יהיה יותר זול למדינה, ולאנשים!.... השיף שקולט את התמרורים יקבע גם את מהירות הרכב, בהתאם לסביבה, ובהתאם לחוק. לא כך? אפשרי לפי דעתי, אבל לא במאה הקרובה לפחות, צריך לבנות תשתיות, צריך מצלמה בכל מכונית, צריך שהתמרורים יהיו באותו גובה ומיקום,,, ועוד דברים שאני אפילו לא חושב עליהם.

כבר קיים

קראתי פעם על איזה רעיון שהתחילו לנסות אותו- שמים שבבים במכוניות שקולטים ממשדרים בתמרורים מהי המהירות המקסיסמלית המותרת. אם עוברים את המהירות המותרת השבב מתערב ומאיט את הרכב, ע"י הפרעה בזרימת הדלק או משהו בסגנון. קראתי על זה ממש מזמן והיו להם בעיות עם זה. כבר לא זוכר מה

ewino

New member
מדהים! ../images/Emo39.gif

אבל כמו שאומרים לכל מנעול יש מפתח, אז אנשים יוכלו לנתק לעצמם את המקלט אם הם ידעו קצת במכונאות... אבל אם ימצאו דרך לפתור את זה, זה יפחית את תאונות הדרכים באופן משמעותי.

למעלה