אל תגידו שלא אמרתי ...

voodoo

New member
אל תגידו שלא אמרתי ...

בימים הקרובים אנחנו ( הכוונה הפורום ) כנראה יעבור מדירתו הקטנה והצנועה לרמה גבוהה יותר של פורום פאנק ואלטרנטיבי שאותו תוכלו למצא אני מניח תחת הנושא של "תרבות ואמנות" המעבר יתבצע היום או מחר כמובן רצוי לציין שאתם ביקשתם את זה ...וזה בוצע, אין יותר פשוט מלהגיד another job well done! ולתפוח לעצמי קלות על השכם ...אם יש עוד בקשות מהסוג הזה אני פתוח להצעות ... ( רק אל תשנו את שם הפורום שוב בבקשה ) אני ממילא שונא הליכים בירוקרטים אז תחסכו לי את הטרחה של להראות כמו אידיוט שלא יכול להחליט איזה שם הוא רוצה לפורום ...

Parksons

New member
אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עד שהיה פורום לאופספרינג?!?!! אוף !! איזה באסה! כבר יש פורום פאנק בIOL באמת וודו , אכזבת.

OPERATi0N_iVY

New member
זה הדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות...

בשביל הפורום שלו... יבואו יותר אנשים כי הנושא של הפורום ימשוך אנשים שאוהבים לא רק את אופספרינג... אתם נהנים לראות כל יום ריק בפורום או משהו?

voodoo

New member
עשינו את זה!

כמובן שהעניין יקח עוד קצת זמן עד שבדף הפורומים השם יתעדכן אבל כמו שאפשר לראות הפורום שינה חזות והתרחב אני מקווה שזה יביא עוד אנשים ונצליח להרים קהילה ראויה לשמה כאן בתפוז ( למרות פורום אייאואל) כמובן שיש אנשים שלא מרוצים מהשינוי אבל לדעתי הרוב קבע פאנק... אני מצטער בשביל אותם שלא אוהבים את המצב אבל מקווה שהם יבינו בעתיד שמהלך כזה היה הכרחי לקיומו של פורום זה ומי שידו נגעה במהלך היזום אני מודה מאוד ל OPERATi0N_iVY Manic Subsidal וגם לכל מי שמילא את הפורום גם שלא היה ממש מה לכתוב ... ( למה זה נראה כמו שאני הולך? אבל אני לא ... עברנו ב
ועכשיו יהיה טוב אנד סטאף...) אהה רק כדבר אחרון
לנטע על המעבר המהיר

למעלה