אל תדברו על אריק...

אל תדברו על אריק...

שלומי בדני הוליווד? ובדרך המקרה (או שלא?!) יקראו לו אריק...

N a V e

New member
מאכזב משהו

לא ? מצד שני,אי אפשר לדעת באיזה כמות של בוחטות מדובר ( לא נאמר בציניות,אגב )

liel37

New member
ממש אבל ממש לא מאכזב, זהו אפילו צעד חכם כי

הוא צריך להגיע גם לקהל שונה מהקהל הרגיל שלו. לדעתי הוא לא התפתה בגלל כסף, כי הרבה כסף הוא היה מקבל בגריז, אבל זה לא היה תורם להכרת המוזיקה שלו. בדני הוליווד הוא מבצע שיר שהוא תרגם, נתן לו את הפרשנות שלו, וכך אולי קהל חדש יסתקרן ויכיר אותו. "הרי אני בחור חושב" -אינטואיציה

שנינה11

New member
זה לא כזה נוראי

בכל זאת הוא שר שירים שלו.. אין לי יס אז תספרו לי איך יצא..

bleeding guitar

New member
איףףףףףףףףףףףףףף ../images/Emo168.gif

גם יס, וגם דואט עם דנקנר, לאן העולם מדרדר?! מצד שני שותקת כל עוד זה לא דואט עם נינט

../images/Emo6.gif אכן איף...

לפחות הוא לא הוריד שערות בשעווה מהחזה, התגלח, עשה קרחת ולבש חצאית בלט בשביל קמפיין לסלולר.. זה הרע במיעוטו.. אבל משהו לא מתיישב לי בראש... :/ אם הוא סירב לגריז וכל השטויות האלה שהמציאו אז למה לא להגיד לא גם הפעם?!

bleeding guitar

New member
הא רשום שם ../images/Emo168.gif

כי הוא צופה הדוק של הסדרה. שיהיה לו לבריאות. שבוע הבא ידיעה מרעישה: שלומי שבן משחק בבובות!

liel37

New member
על מה כל המהומה?? כולה שר שיר שכולנו אוהבים

אמן כמו שלומי שמופיע ב"דני הוליווד" רק מוסיף לתכנית , והתכנית לא גורעת ממנו. אם האמן הוא מקצועי הוא יעשה כל דבר במקצועיות. היום השתנו הזמנים , שחקני תיאטרון מעולים עושים טלנובלות, אמנים עושים פרסומות, היום אתה "בשיר שלנו" ואחכ מועמד לאוסקר. צריכים לתת קצת קרדיט לשלומי, אם הוא בחר להשתתף כנראה שסיבותיו עמו.

romki

New member
הוא בחור חושב

למה לא בעצם, זה הדבר האחרון שיוריד ממנו. הוא יבצע שם שיר שלו, וזה יוסיף לתכנית. שיהיה בהצלחה

MikMercury

New member
הממ.. ../images/Emo12.gif

לא ממש יודעת מהי עמדתי בנושא. בכל אופן, אין לי yes, אז מצפה לדיווח..

timmy2120

New member
בתור צופה של יס

זה יכול להיות מעניין חח... הם מרבים להביא שחקני אורח [הם הביאו את ליה מהשרדות וקראו לה "לאה" וזה היה די גדול] אז אני חושב שזה לא פוגע בשום דבר. זה יהיה מצחיק זה בטוח. בקיצור, נתנו לי עוד סיבה לצפות בסדרה. נ.ב: בקשר למרינה מקסימיליאן בלומין אז מי שיש לו יס יודע שאחת מהדמויות קראה לעצמה מקסימילאן בלומין אז זה יכול להיות נחמד... הסדרות של יס שנונות!!

למעלה