אל תהיה לי נקניק

koryz

New member
אל תהיה לי נקניק

מוקדש בגאווה אל כל הבחורים הצעירים שהיו בטוחים כי העולם בכף ידם כי את העבר והעתיד הם יודעים (=סייקיק*) טוב, מכיוון שלאף אחד לא אכפת, אני אספר קצת על עצמי. ובכן, הכרתי פה ושם אנשים, הם הכירו אותי פחות ואיכשהו, כו-לם, פשוט, בזמן האחרון חושבים את עצמם התנשאות ממדרגה ראשונה שלא לומר אשליה תהומית ואני לא אכנס לפסיכולוגיה של מאיפה זה מגיע (בשביל זה אתם כאן) פשוט אני מהצד השני גברים מסוג של, אם-זה-לא-בורח-ממני-זה-לא-שווה (יפה שלי, גם את לא מתפשרת על איקאה) לפעמים צריך לעצור במקום ולתת לכריש לפנות את עצמו לבד ולפעמים ממש יש מלחמה: "מה... אמרת לא.. אני יודע, כן.... מה את אומרת, באמת התכוונת?? כלומר, סופי?..." זה קורע מצחוק. למזלי, אנשים שהכרתי קרוב לא מטרידים אמיתיים אני לא במצב של להכיר אנשים היו לי חוויות מסוימות וטוב שהן היו, למדתי הרבה לפעמים היה אפילו נחמד. יודעים, בסופו של דבר אני לא אוהבת להיות בחושך אז צריך להתרגל אל האור, א' האמין שאני טועה הרבה כנראה שהטעות האמיתית היא להיות לצידו של מישהו שלא מאמין שאת מתנה שבודק אותך כמו אורז אה, זה מזכיר לי בדיחה על זוג שהולך לחנות תכשיטים והגבר מראה לאישה טבעת יהלום האישה מזדעזעת: "איזו מגעילה" והמוכר מביט עליה ומהנהן להאמין?....... עוד לא פגשתי אדם אמין כמוני כנראה כל החוויות האחרונות שבאחרונה נועדו לתת קצת אור ופרספקטיבה ובסופו של דבר אפשר לחיות חיים של אחרים או את החיים שלך. ויפה שנה אחת קודם.

כמו סלמי..

לצערי אנשים כמו שאת מתארת יש מכול המינים והסוגים ואף אפשר להזמין בכול הגדלים { מחיר הגדלה אף פחות מ 1.90} כאדם שרואה את האנשים האלה שמסתכלים על צניעות כמגבלה או פגם לא נותר לי אלה לרחם עליהם!! אך מי אני שירחם על אנשים הרי גם אני אדם כמוהם אם קצת יותר הסתכלות קדימה ואחורה חטא היהירות הוא דבר קדמון אך לצערי אנשים רודפים אחריו ולא מימנו וזה לדעתי מחבר אותנו לדבר נוסף והוא העידריות.. וכאן נכנסת החברה על בעיותיה.. דבר לסיום אם אני לא יכנס לבועה החברתית הזאת אני לא יצרך לצאת ממנה.. והרי כולם יוצאים בסופו של דבר כול אחד בדרכו ובזמנו שלא אך ברור לי שאף אדם לא יוצא כמו שהוא נכנס..

למעלה