אל תהיו כבדים! הערות קטנוניות...

אל תהיו כבדים! הערות קטנוניות...

. אם הסיפור הזה היה אמיתי, אסור היה לפרסם אותו. אז ברור שכל הסיפור שלהלן הוא דמיוני, וכל קשר בינו לבין המציאות, לא קיים. והנה האגדה: לפני כמה שנים נרצח חייל ישראלי בידי מחבלים. האב השכול מאז נהפך לסלבריטאי-ערפאת, לוחם שלום של מיקרופונים ומצלמות, על הגב של הבן המת. כל הפעילות מסתמכת על כך שרק מעטים שמעו מהבן מה הוא חושב על הדרך שגידלו אותו. שהוא לא גדל בבית, כיוון שמצב שם היה מתוח (בעדינות מאוד). הבן ידע לספר על יחסו הקשה של האב, שהוא לא היחס שאנשים נורמליים נותנים לילד שלהם. ועוד ממשיכה האגדה, שלאחרונה האב הגביר את פעולותו בשמו של הנרצח. הכל, נחזור, סיפור דימיוני. כי בחיים לא יכול להיות שהאבא יעשה קריירה שלמה על שמו של הבן המת, שבחייו "זכה" ליחס קשה מאוד מהאב (ורק באגדות הזויות יתכן שעיתונאים יודעים על הסיפור וממשיכים לתת לו במה). 2. זוכרים שיונתו בשיא הסביר ששליש מתושבי גוש קטיף כבר מתעניינים אצלו? אז כבר כמעט שבועיים שאפשר לקבל כסף, ואף אחד לא פנה. לא שבשיא מבלף. זה רק נראה ככה. 3. למה לראות רק את השלילה? לפני כמה שבועות התברר שאלחנן טננבאום בעד ההתנתקות. השבוע נחשפו בפריז היומנים של מנגלה והתברר שגם הוא היה בעד מדינה לפלשתינים. כמה שהתמיכה בשרון בהחלט מתרחבת. 4. אולמרט מכר את ביתו שבירושלים בכ-2.5 מיליון דולר. הוא קנה במקומו דירה צנועה ב-1.25 מיליון דולר, שזה רווח פשוט ממס של מיליון דולר, מה שמאפשר לו עכשיו להקדיש את זמנו להתאמן בהצגות כלוחם למען החלשים. 5. משלמים מיסים על הכל, מחסכונות של אנשים פשוטים (שכבר שילמו מס על המשכורת שממנה חסכו) ועד הגרלות. רק על רווחים מדירות מיליונרים כמו אולמרט לא משלמים מסים. ואולמרט, מגן העניים – שותק. 6. מישהו זוכר את ההבטחות של שרון שבתמורה לעיסקת מחבלים-טננבוים נקבל עוד מעט מידע על רון ארד? 7. כשאולמרט סגר את איזור התעשייה בארז הבטיחו שלא נאבד מפעלים. מ-100 המפעלים שפעלו שם, 8 עברו למקום אחר בארץ, ו-30 לחו"ל. בניגוד להתנתקות, המסחר והתעשייה זה המשרד שלו. וזה נראה כמו שהוא השאיר את ירושלים כשברח מראשות העיר. 8. בכל הארץ הייתה השנה הקפאה במכירת דירות חדשות. חוץ מיש"ע, שם הייתה עליה של 11%. מסקנה: יכול להיות שכל ההתנתקות היא תכנית של שרון להגביר את ההתיישבות. 9. אבל זה לא הכל. במקרה השבוע התפרסם ב"גלובס" כי המקום היחיד שבו יש עליה במחירי מגרשים זה ביישובים הדתיים ביש"ע, והעליות הן ב-10 עד 50 אחוזים. תודה, שרון, תודה. 10. סקר פלשתיני שנערך השבוע (ע"י מוסד של הרשות!), העלה שחצי מערביי יש"ע מעוניינים להגר למדינות אחרות (לחצי היה אומץ לומר זאת בגלוי). חלקם אומרים שזה תלוי בכמה עזרה יקבלו, ובכל מקרה זה הרבה פחות מהסכומים (המצחיקים) שמציע יונתן בשיא לתושבי גוש קטיף וצפון השומרון. כל מה שצריך, זה להציע. כלכלית משתלם יותר להעביר את פעילותו של בשיא, המובטל ממילא, לערביי יש"ע. 11. פולין מקימה גדר הפרדה בינה לבין חלק משכונותיה. במרוקו כבר גמרו לבנות גדר (סביב שתי מובלעות בשטחה השייכות לספר). וכשתוקם כאן גדר, בפנים יהיו פולנים ומרוקאים. 12. א"ל עובד במחשבים. אבל רוב זמנו מוקדש לעזרה לחולי סרטן, מימון ניתוחים בחו"ל, ועוד. בלי שום מנגנון, אין אפילו משכורת אחת, כל התרומות הולכות רק למטרות שלשמן נתרמו. לתרומות: "עזרה וחסד לחולה ולנזקק", רח' המגינים 8 פתח תקווה 49442, טלפון: 03-9303239. חשבון: הבינלאומי, סניף 034, 159492. הכל מגיע לנזקקים.

Maorah

New member
הערות קטנוניות....

צודק :) כל מה שרשמת פה אלו הערות קטנוניות... הגדרה מילונית: קטנוניות - "דקדוק בפרטים,עיסוק בקטנות, צרות מוחין!,פעיטות, משניות, קלות ערך, אי חשיבות!. קח את זה תשומת ליבך.

cobainos

New member
נכון שלא קראת הכל?

הוא כתב דברים מעניינים דווקא.ממש לא דברים של צרות מוחין וכולי וכולי...

Maorah

New member
נעם, תתפלא...

קראתי הכל. וכן הכל נשמע לי שטויות אתה יודע למה? כי זה טימטום לבוא ולפרסם את כל זה בנט ועוד בפורומים שלא קשורים מה שנחשב כ "ספאם" טהור. פוליטיקה זה נושא כלכך מורכב וכלכך אפוף עשן של שחיטות וזה לא משהו שלא אני ולא אתה ולא הוא הולכים לשנות. זה משהו עובדתי שלא הולך להשתנות. בקיצור זה שאתה ועוד כמה פה מגיבים לכל מה שהוא מפרסם פה (שד"א כנראה לא הוא כתב אלה לקח את זה מאיזה מאמר\פירסום של מישהו אחר) אתם רק גורמים לו להמשיך עם זה, ואתה יודע טוב מאוד שזה לא מתאים. נכון אני לא איזו דמות פעילה במיוחד בפורום הזה ואולי אין לי זכות לבוא ולצאת פה על אנשים אבל אני יודע מה מתאים ומה לא. והודעה כזו אמור להימחק מהפורום הזה כי היא לא מתאימה. וזה שרויטל לא עושה את זה אז זו בעיה של כל מי שנכנס לפורום בתקווה למצוא משהו "קהילתי" ומוצא הודעות "ס פ א ם" זה לא שונה מ "דרך קלה להיות עשיר..." שמתפרסם בכל פורום כל כמה זמן...

cobainos

New member
אוקיי

למה ספאם?זה עובדות שיכולות לעניין חלק מהאנשים...ובגלל שהפורום הזה לא עד כדי כך פעיל וזה לא מעלים שרשורים חשובים וארוכים.הוא לא אמר שום דבר שלא בסדר ובגלל שהפורום הזה לא כזה תוסס ובועט ובגלל שזה יכול לעורר עניין,אני לא חושב שרויטל צריכה למחוק את זה. ומי שנמצא בתקווה למצא משהו קהילתי יכול פשוט לפתוח שרשור כזה... זה לא ספאם וזה ממש לא כמו "דרך קלה להיות עשיר"

cobainos

New member
הממ...תגובותיייי../images/Emo124.gif

1.על איזה סיפור אתה מדבר?יש שמות? 2.יופי 3.
ד"ר מנגלה בכלל ידע על קיומם של הפאלשתינאים?הרי לפי טענתכם הם לא באמת עם. והם רק מ67,לא? 4 ו5.כן,דופקים את האזרח הקטן עם מיסים על הכל!ניכויי מס גדולים מהמשכורות ואז גם מהקניין שהוא רוכש במשכורות שכבר נוכה לו המס,פשוט לא פייר,והעשירים,כמובן,כיאה למדינה קפיטליסטית(שלא בשלה ולא כשרה להיות כזאת) נהנים מהנחות שהם לא זקוקים להן! 7.אולמרט אדיוט ומושחט וזה לא קשור לדיעה פוליטית 8 ו9.יופי,תעשו פרנציפים,תקנו כמה דירות שבא לכם ותשמחו על עליית ערך האדמה,זה לא מה שיעזור. 10.גם אתה היית רוצה לעבור לחו"ל אם היית במצב של ערבי בעזה שמרוויח משכורת של פחות ממינימום וחי תחת כיבוש,תאמין לי.! 11.מה שתגיד

אתה יודע מה...

ואני מדבר כאן לכל מי שמתנגד להודעות.. קודם כל הוכחתי לכם (ועשיתי את זה לא רק על מנת "להוכיח" שאני שותף כאן בעוד שירשורים (בזמן המוע שאני נכנס לפורומים..) אז בבקשה בלי תלונות בקשר לזה. ודבר שני אם אני אראה הודעות שלי לא זוכות לתגובה אני אבין את הרמז.. אבל בנתיים אני רואה כאן שירשורי ענק כמעט כל פעם.. אז אני לא כל כך מבין מה הבעיה שלך.. אם אנשים לא היו רוצים הם לא היו מגיבים.. בקשר ל"הערות הקטנוניות" א. בבקשה הגדרה מה זה "ספאם" ב. הם קטניוניות.. וזהו בעצם זה סתם לראות את הדברים מנקודת מבט אחרת...

Hii BiTcH

New member
שירשורי ענק? בפורום שלנו?!

ותבין מותק,אתה לא סתם חופר יש כל מיני סוגים של חפרנים אבל ההודעות שלך...ראבק!11 איך מישו קורא את זה?! אתה צריך לקבל תואר על היותך מולטי חפרן. יומטוב.

למעלה