אל תהיו פראיירים!

hello2u2

New member
אל תהיו פראיירים!

אני קוראת לכל הפנויים באשר הם להחרים לאלתר את אתרי ההיכריות שגובים תשלום מופרך עבור שירותיהם! זאת פשוט הגזמה וחוצפה לדרוש לפחות 100 שקל עבור מנוי לחודש אחד כאשר לא מובטח לכם שתצאו בכלל לדייטים באותו חודש! זה לא הולך כל כך מהר ולא תמיד ישנה היענות לפניותיכם! באתרים הם מבטיחים לכם שתצאו לדייט עוד הלילה בעוד שבפועל זה לוקח כמה ימים ויכול לקחת גם שבועות. העיקר שאת הכסף שלהם הם יקבלו. שלא לדבר על זמן ההמתנה הארוך שיש להמתין בכדי לקבל מהם שירות בטלפון! אני עשיתי מנוי ל-3 חודשים באתר מוכר מאוד ולא יצא לי לצאת אפילו לדייט אחד למרות שישבתי כמעט בכל ערב וכתבתי לאנשים פשוט לא היתה כמעט היענות! (וזה לא שהכרטיס שלי לא אטרקטיבי) אז תעשו לעצמכם טובה ותשמרו את הכסף לדברים טובים יותר. פנו לאתרי היכרויות חינמיים (כמו תפוז למשל) שלא גובים כסף עד אשר האתרים שכן גובים תשלום יציעו סכומים יותר הוגנים ושוים לכל נפש! מה דעתכם? אם גם אתם חושבים כך יעזור מאד אם תפיצו הודעה זו בכל פורום אפשרי! אשמח לקבל תגובות!

מוותק

New member
../images/Emo45.gif צודק לגמרי

אני באמת לא מבינה מה הקטע של אנשים להתלונן על דברים כאלה.... זה המחיר שהם רוצים לגבות משיקולים שלהם ואף אחד לא חייב להכנס לשם ולשלם להם.... זה המחיר רוצה תיקח לא רוצה אל תיקח...

JONE BOY בת

New member
../images/Emo124.gifכנסו לפה!!!

לפני שבוע בדיוק הייתה כתבה על אתר ההיכרויות "לאב מי" בתוכנית של אמנון לוי. שמתוך מה שאני מכירה , האתר הזה פועל בדיוק במתכונת זהה לכל אתרי ההיכרויות. הדבר פשוט מאוד , ההרשמה בחינם אבל על מנת למשוך הודעות אתה צריך להיות מנוי וזה כבר עולה כסף. לכן השיטה שלהם קבועה ועובדת לרוב: שולחים הודעה של מישהי יפייפיה לבחור (או להיפך במיקרה של בחורה) , אותו בחור רואה תמונה של בחורה כזו ועושה מנוי בכדי ליצור עימה קשר. אך הפלא ופלא , הבחורה פתאום לא עונה להודעות (וכל זאת אחרי ששלחה לו הודעה שהיא מעוניינת להכיר!). הקיצר מרוב האתרים האלה לא יוצא כלום. במיקרה ה"טוב" יטרידו אתכם חרמנים דוחים למיניהם. ל א מ ו מ ל ץ !!!

sraga

New member
האם אתרי ההכרויות לא הפכו

להיות מאוסים?????? אני בן 28 מחפש כבר הרבה זמן אחרי הדבר הכי יפה בחיים ששמו אהבה. לצערי לא מצאתי עדיין אז החלטתי לנסות באתרי ההכרויות השונים שכן יש משפט חכםשאומר כי "לפעמים מוצאים את הדברים הכי יפים במקומות הכי לא צפויים".הכנסתי תמונה והתחלתי לצאת עם בנות שונות ומגוונות אך לצערי הרב עדיין לא מצאתי מישהי. היו בנות שלאחר הפגישה הראשונה אני החלטתי שאין טעם להמשיך היו בנות שהחליטו שהן לא רוצות להמשיך בקיצור הבנתי שהסיכוי למצוא מישהי מתאימה באתרים אלו זה כמו לזכות בלוטו. ישנה תופעה די מדהימה שבנות באתרים האלו קובעות כמה פגישות לאותו יום ואז יום למחרת מחליטות מה עדיף להן או עוד תופעה ישר אחרי הדייט הן חוזרות הביתה לראות אם עוד מישהו השאיר להן הודעה שכן יש להן הרבה אפשרויות עקב כך הן לא מסוגלות לבחור ובסופו של דבר "תפסת מרובה לא תפסת" אפשר לראות כרטיסים של בנות ממש נאות ונחמדות במשך חצי שנה ויותר נמצאות שם. מה דעתכם האם אני צודק ?? האם עוד אנשים נתקלו בתופעות האלה ??? האם הבנות שרשומות לאתרים האלה נהיות מכורות לאתרים אלו שכן הרבה בנים שולחים להן הודעות והן במקום לחפש אהבה נהיות מכורות ליציאות חד פעמיות ומכורות לאתרים עצמם שכן שם הן מקבלות צומת לב מרבית ???

tal061971

New member
כל הטענות שלך...../images/Emo122.gif

אוליי נכונות, אבל הן לא צריכות לבוא לאתרים אלו... אלא לחברה שלנו שהפכה לצערי, קרה, מנוכרת , סינטטית... אבויי לנו באם אנו תולים תקווה באתר זה או אחר, שיביא לנו את הישועה, את הגאולה, שיוציא אותנו ממעגל הבדידות.... אנחנו אוהבים להתלונן על מה רבים המכשולים שבדרך האהבה שלנו... המרחק, המשפחה, הבדלי מעמדות, הבדלי תפיסה... וכעת אתם מוסיפים לכל זה את אתריי ההכרויות. זה לא הם, זה אנחנו.... נוח לנו לקטר על בעיות ועל קשיים אבל אנחנו צריכים לזכור שאנחנו בוחרים – בכל רגע נתון אנחנו בוחרים את התגובות שלנו ואנחנו יכולים לבחור לחשוב חיובי ולראות את העולם עם זיק של התלהבות כי תמיד יש ממה להתלהב.

אנחנו הבעיה

הפכנו להיות אנשים שלא יוצאים מהבית ומעדיפים לחפש אהבה בתמונות. אני למשל פרסמתי מודעה באתר והצלחתי (כן כן) להשחיל את המייל שלי לתוכו בלי להיתפס (ובלי לשלם) פנו אלי המון בחורות דרך האתר ואף !!! אחת לא פנתה אלי למייל מה שמוכיח שהן לא קראו את הכתוב אלא רק ראו תמונה וזהו רובנו מחפשים מראה ולא איכות(אתה נראה טוב מה איכפת מה אתה חושב ומי אתה ) חבל. עכשיו טענה לנשים - כשמתחילים אתכן אל תפחדו זה כיף. אני למשל טיפוס עם בטחון עצמי נאה וכשאני מתחיל עם בחורות הן נרתעות לפעמים ממני, אפילו לפני שבועיים מלצרית אמרה לי "אתה מלחיץ אותי" (ולא דיברתי אתה כלל!!!) אני לא נראה מלחיץ!!

Vdrums

New member
מי שרוצה מוצא ולא משנה איפה.

אין מה לבוא בטענות נגד אתרים שונים. זה פתטי. הם לא אשמים בכימיה שנוצרת בפגישה, בתמונות שיש באתרים וכו'. הם לא חייבים לאף אחד שום דבר.

ה שאתה אומר קצת מפחיד אותי

מן הסתם אתה צודק בטענות שלך.. ואולי אני חיה עם הראש באדמה.. אבל הייתי רוצה לחשוב שיש תקווה לאתרים הללו, למרות שאני לא רשומה לאף אחד מהם (זה כבר בגלל מחסומים פסיכולוגיים שלי). לא הייתי רוצה לחשוב שאין להם עתיד, כי אז זה גורם לי לתהות אם המשענת האחרונה שתשאר לי היא קנה רצוץ

אתרי היכרויות -שינוי גישה

יש משהו בדברים שאתה אומר, כבחורה שרשומה באחד מאתרי ההיכרות יש תחושה של "שפע" וכי אחד טוב יותר מהשני מלהיב מאוד בהתחלה ויוצר תחושת חיזור אינסופית , כמעט ממכר, אבל לא, מי שאכן מחפשת את קשר האהבה הכיפי , לא תרוץ אחרי דייט למחשב לבחון איזה "נסיך" שלח לה פנייה היא תבין מהר מאוד שתחושת השפע הוירטואלי הוא אכן וירטואלי ואנו לא נמצאים בשוק ויש לתת לאחד שמצא חן מספיק הזדמנות לבחון קשר לפחות שניים שלוש פגישות לאחר מכן אם זו לא האהבה הנכספת תמשיך הלאה ורק אז בהצלחה, תהיה אופטימי יש הצלחות בעניין!!! מהיכרות שלי עם אנשים שמקיימים מערכות יחסים זוגיות מהאתר

למעלה