אל תהפוך לאיש העצוב מהשיר

רעוּת

New member
אל תהפוך לאיש העצוב מהשיר ../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר
? מה כאב הפאנטום שלכם
? מה אנשים בגילכם אוהבים לעשות ואתם לא? מה אתם עושים סתם מכוח האינרציה? מאמינים שלכל דבר יש סיבה? איך אתם אוהבים להעביר את הזמן
? עם מי אתם מדברים כל יום
? יש לכם דגים בבית
? מה אתם עושים בלי לקבל תמורה? אתם מעדיפים שגרה או חוסר שגרה? מה מנחם אתכם
? יש לכם כבלים או לווין? את מי האיש מהשיר הזה מזכיר לכם? "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף...?" מה אתם יכולים בלעדיו, אבל מעדיפים שיהיה לכם? מה חונק אתכם? מי המשורר האהוב עליכם? לאיזה סימן אתם מחכים?

תמרוש5

New member
../images/Emo16.gif

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? שותה קפה כמובן! מה כאב הפאנטום שלכם? הוו.. מדחיקה. מה אנשים בגילכם אוהבים לעשות ואתם לא?לצאת מהבית? מה אתם עושים סתם מכוח האינרציה? קמה בבוקר. מאמינים שלכל דבר יש סיבה?לא,הכל צירוף מקרים:) איך אתם אוהבים להעביר את הזמן? לשחק באבלס! עם מי אתם מדברים כל יום? עם אנשים שמקשיבים לי
יש לכם דגים בבית?לא! מה אתם עושים בלי לקבל תמורה? מממ.. אתם מעדיפים שגרה או חוסר שגרה? חוסר שגרה! מה מנחם אתכם?עתיד טוב יותר? יש לכם כבלים או לווין?כבלים. את מי האיש מהשיר הזה מזכיר לכם? לא יודעת:X "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף...?"הלוואי הלוואי,אני רוצה סיבה:( מה אתם יכולים בלעדיו, אבל מעדיפים שיהיה לכם? כסף
מה חונק אתכם? השגרה. מי המשורר האהוב עליכם?יונה וולך אני חושבת. לאיזה סימן אתם מחכים? שום סימן נראה לי.

גוזלה

New member
אז אמנם יצא לי לשמוע את השיר

בהופעה האחרונה בבית ביאליק, אבל לא באמת קלטתי משהו מהמילים... ועכשיו, השאלון שלך גרם לי לחפש את המילים של השיר, וקראתי אותו. מכירים את ההתרגשות הזאת, שבהחשפות ראשונית לשיר של רונה? מכירים את הכיווץ הזה, בבטן. את הגוש הזה, שעולה בגרון. את חוסר הנוחות הזאת, נוכח המילים המדוייקות, הטשטוש הקל בראש שמריץ שוב ושוב מילים נבחרות. מכירים את ערפול החושים וההתמסרות המוחלטת- הקריאה השניה, השלישית, הרביעית, רק כדי לאשש שוב ושוב את הכתוב. בקיצור, רעות, הכנסת אותי עכשיו לסערת רגשות ולהתרגשות תהומית. אבל אני מניחה שאני אוהבת את זה, אז תודה! : ] ועכשיו לשאלות: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? אם מתעוררת ביקיצה טבעית, אז עוצמת את העיניים לעוד זמן, ומנסה להזכר בחלומות האחרונים שחלמתי... אם מתעוררת משעון מעורר אז מתרוממת, מדליקה את המסך של המחשב, ובודקת מייל.(נו, אני פרקטית) מה כאב הפאנטום שלכם? האחת- היא ההחמצה הגדולה של חיי, שלפעמים כשאני נזכרת בה, זה כואב כל כך- כאילו זה עוד קיים. וגם ההחמצה השניה של חיי, כואבת לפרקים כך. מה אנשים בגילכם אוהבים לעשות ואתם לא? לאחרונה ממש הזדקנתי, ואני כבר פחות אוהבת לצאת לבלות ולהתפרע- מוזר לי קצת. חוץ מזה, אוהבים להשתכר- ואני לא ממש. מה אתם עושים סתם מכוח האינרציה? חיים? כל החיים זה סתם מכורח ההרגל, לא כן? מאמינים שלכל דבר יש סיבה? לא שלכל דבר יש סיבה, אבל כן שכל דבר מוביל למשהו- פשוט כי זה הגיוני, והריי, דברים שקורים הם אלו שמניעים את החיים. איך אתם אוהבים להעביר את הזמן? חברים. טיול נחמד. לקרא. לא יודעת, יש מלא דברים. עם מי אתם מדברים כל יום? עם אמא, כי היא מכריחה אותי... חח אבל לצערי, בתקופה הזאת אין מישהו קרוב ויומיומי מספיק. יש לכם דגים בבית? לא. מה אתם עושים בלי לקבל תמורה? מקשיבה [למרות שכן מקבלים על זה תמורה כלשהי, חברות... לא יודעת... ] אתם מעדיפים שגרה או חוסר שגרה? שגרה. הכי נוח בשגרה. מה מנחם אתכם? אנשים. טוב לב. לראות מעשים טובים תמיד מחזיק אותי ומחדיר בי תקווה. יש לכם כבלים או לווין? לווין את מי האיש מהשיר הזה מזכיר לכם? אבא של חברה שלי :/ [כל כך עצוב :/ ] "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף...?" הלוואי שיגיע היום שגם אני אוכל ככה להאמין. עובדת על זה. מה אתם יכולים בלעדיו, אבל מעדיפים שיהיה לכם? אוטו? מה חונק אתכם? דמעות הפרידה. מי המשורר האהוב עליכם? ואוו- קשה. משורר זכר דווקא? (אני דווקא מעדיפה את הנשים)... אני חושבת שנתן יונתן ויהודה עמיחי [למרות שיש עוד כל כך רבים וטובים- ביאליק, אלתרמן, פן... אוךךך אני אוהבת שירה : ] לאיזה סימן אתם מחכים? לא מחכה לסימנים.

רעוּת

New member
אין בעד מה ../images/Emo6.gif

אני תמיד שמחה להרוס לאנשים תמימים ת'חיים
זה גורם לי להרגיש שיש לי משהו במשותף עם רונה, למרות שהיא עושה את זה יותר באלגנטיות ועם עומק

גוזלה

New member
אויי... האנשים... כמה נמוך הם מוכנים לרדת

כדי להרגיש שותפות גורל עם אמן אהוב. כמה נמוך את מוכנה לרדת בשביל רונה. לא להאמין. [אני חושבת שאני מוכנה לרדת אפילו נמוך יותר.]

רעוּת

New member
?Would she go down on you in a theater

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקללת את השעון המעורר ואת מי שהמציא אותו ואת אמא שלו ואת כל העולם. מה הכאב פאנטום שלכם? זכרונות מה אנשים בגילכם אוהבים לעשות ואתם לא? אה, לא יודעת..מסיבות סטודנטים? מועדי ג'? קפה? מה אתם עושים סתם מכוח האינרציה? חורשת כדי להוציא מעל 90
. מאמינים שלכל דבר יש סיבה? לא איך אתם אוהבים להעביר את הזמן? לא זוכרת כבר מה אני אוהבת לעשות. או אם היו לי תחביבים פעם. איי וונט מיי לייף בק
עם מי אתם מדברים כל יום? חבר שלי, ובדר"כ גם אמא או אבא יש לכם דגים בבית? לא מה אתם עושים בלי לקבל תמורה? אני חונכת ילד בהתנדבות
למרות שזה לא באמת בלי תמורה כי זה נותן לי נקודות זכות ואולי המלצות אח"כ אם הילד ייצא מוצלח יותר בסוף השנה
זה כמו בפרק הזה בחברים שפיבי ניסתה לעשות משהו טוב בלי שייצא לה ממנו משהו, theres no selfless deed וכו' אתם מעדיפים שגרה או חוסר שגרה? נמאס לי משגרה נורא מהר, אבל חוסר שגרה גורם לי קצת ללכת לאיבוד. מה מנחם אתכם? היא בוכה עכשיו....זה מנחם
. יש לכם כבלים או לווין? לווין. מה שמזכיר לי את מפלגות הלווין של מפא"י (כל אחד והטריגרים שלו?!) מה שמזכיר לי שאני לא יודעת את החומר למבחן מחר
או לזה של מחרתיים
את מי האיש מהשיר הזה מזכיר לכם? לא יודעת. לא מישהו ספציפי. יותר דמות מסוימת. בעצם זה מזכיר לי קצת את הדמות של ליאור אשכנזי בללכת על המים- שזה מה שהיה יוצא ממנו בסוף אם הוא היה ממשיך בדרכיו ולא מתחתן עם הגרמניה הזאת
. או סתם איש בודד כלשהו. "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף"? אין לו
אז למה סתם
מה אתם יכולים בלעדיו, אבל מעדיפים שיהיה לכם? לא יודעת, אנשים מסוימים? למרות שאפשר גם בלעדיהם, במיוחד אם הם זונות
. מה חונק אתכם? קשרים
מי המשורר האהוב עליכם? את חובבת שירה וזה מקסים מקסים...? לא יודעת, נו
. לאיזה סימן אתם מחכים? שייפול עלי פסנתר מהשמיים. נו מה זאת השאלה הזאת |מגלגלעיניים| תענו גם אתם

horse 1212

New member
ובכן

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לעוד כמה דקות לישון. מה כאב הפאנטום שלכם? גם אצלי.. החמצה מסויימת. מה אנשים בגילכם אוהבים לעשות ואתם לא? לטייל, לדבר באייסיקיו, לכתוב "!!!!!!!!!1111, חחחחחח שיואווו" וכו'. מה אתם עושים סתם מכוח האינרציה? גדלה (זה צרות של עשירים, אבל עברתי את ה 170 ס"מ וזה מפחיד אותי.) מאמינים שלכל דבר יש סיבה? לכל דבר יש סיבה, רק צריך לחפור עמוק עמוק ולמצוא אותה. איך אתם אוהבים להעביר את הזמן? מוזיקה, דיונים עם מורות (דרך מצויינת להעביר שיעורים), מקלחת, חברים, הופעות. עם מי אתם מדברים כל יום? עם ההורים ונמרוד. יש לכם דגים בבית? לא, אבל פעם כשהייתי קטנה, הבאתי שניי דגים בשקית קטנה עם קצת מים מהגן, שמתי אותם על השולחן ולא חשבתי על זה שאולי הם צריכים אוכל, או אולי להעביר אותם לכלי נורמלי... התפלאתי שאחריי יומיים הם מתו. מה אתם עושים בלי לקבל תמורה? לכל דבר יש תמורה כלשהי, רק צריך לדעת לראות אותה. אתם מעדיפים שגרה או חוסר שגרה? חוסר שגרה. לא ממש אוהבת שגרה. מה מנחם אתכם? 88FM בלילות, הקיבוץ של סבא וסבתא. יש לכם כבלים או לווין? כבלים. את מי האיש מהשיר הזה מזכיר לכם? את האקס שלי. "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף...?" לפעמים. מה אתם יכולים בלעדיו, אבל מעדיפים שיהיה לכם? רוגע. מה חונק אתכם? אסאמאסים מיותרים, דיונים מיותרים ומעצבנים. מי המשורר האהוב עליכם? נתן זך
. לאיזה סימן אתם מחכים? אם כן או לא.

DeepThoughts

New member
צלחת לווין

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה מחשב בד"כ מה כאב הפאנטום שלכם?כאב חזק בלב.. מה אנשים בגילכם אוהבים לעשות ואתם לא? לצאת למועדונים להשתכר ואני לא מה אתם עושים סתם מכוח האינרציה? הולכים לעבודה מאמינים שלכל דבר יש סיבה? כן, סיבות שאני לא מבינה איך אתם אוהבים להעביר את הזמן? לצערי אני מעבירה את הזמן בעבודה. עם מי אתם מדברים כל יום? עם מי שלידי יש לכם דגים בבית? לא מה אתם עושים בלי לקבל תמורה?לא יודעת, שוטפת כלים.. אתם מעדיפים שגרה או חוסר שגרה? שגרה מה מנחם אתכם? שיש דברים גרועים יותר יש לכם כבלים או לווין? הוט תמיד יש משהו לאהוב.. את מי האיש מהשיר הזה מזכיר לכם? את עמוס קינן "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף...?" כרגע עצוב, אני אגיד לכם כשיהיה סוף.. מה אתם יכולים בלעדיו, אבל מעדיפים שיהיה לכם? זוגיות מה חונק אתכם? הורים מי המשורר האהוב עליכם? אין לי לאיזה סימן אתם מחכים? לחיוך וחיבוק..

מיץ פזי

New member
שלום לכולם!

התגעגעתם? אני כן! לא הייתי פה מליון שנה.. צבא ועניינים, אני מקווה שאתם לא מרגישים יתומים מדי בלעדי :) התחשק לי לענות על השאלון אז הנה.. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? בד"כ לומדת.. (אחרי א. בוקר וכאלה..) מה כאב הפאנטום שלכם? יש כמה כאלה. הם פשוט די מודחקים. מה אנשים בגילכם אוהבים לעשות ואתם לא? חח שאלה מצחיקה.. לכל הזקנים שבינינו :) זה תשובה קצת מוזרה אבל נראה לי שלקרוא. מה אתם עושים סתם מכוח האינרציה? נוסעת דרך כבישים מסויימים למרות שיש דרך קצרה יותר מאמינים שלכל דבר יש סיבה? זה שאלה שאני מתחבטת בה הרבה זמן. אני חושבת שכרגע לא. איך אתם אוהבים להעביר את הזמן? לשמוע מוסיקה.. מחשב.. סתם להתנחל בבית.. עם מי אתם מדברים כל יום? בדרך כלל עם אף אחד, בימים האחרונים עם מישהי. יש לכם דגים בבית?היו פעם עד שהם מתו
מה אתם עושים בלי לקבל תמורה? דברים קטנים ביומיום שעושים לאנשים טוב, ולפעמים שוכחים לעשות אותם.. אתם מעדיפים שגרה או חוסר שגרה? אני לחלוטין בנאדם של שגרה.. מה מנחם אתכם? רמז רמז.. גם שוקולד אבל לא רק. מוסיקה יכולה מאוד לנחם אותי. אם אני שומעת את ימים של שקט, למשל.. יש לכם כבלים או לווין? כבלים את מי האיש מהשיר הזה מזכיר לכם? את האיש מהשיר הזה. "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף..?" היה החתימה שלי הרבה זמן. אחד המשפטים הכי חזקים של רונה, הייתה לי תקופה שהמשפט הזה פשוט תיאר את ההרגשה שלי לחלוטין. מה אתם יכולים בלעדיו אבל מעדיפים שיהיה לכם? כל אמצעי לשמיעת מוסיקה. מה חונק אתכם? חדרים קטנים מאובקים עם חתולים מי המשורר האהוב עליכם? וואי זו שאלה קשה ביותר. אני מאוד אוהבת את רחל חלפי, ויסלבה שימבורסקה, יהודה עמיחי לאיזה סימן אתם מחכים? שמה שאני מרגישה זה הדדי

../images/Emo79.gif...

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים, אבל לאט.
בד"כ מעירה את חברותיי לחדר. מה כאב הפאנטום שלכם? זכרונות. מה אנשים בגילכם אוהבים לעשות ואתם לא? לא יודעת. אולי לצאת למועדונים או משהו בסגנון. מה אתם עושים סתם מכוח האינרציה? מסדרי חולים [וכמה שזה עצוב]. מאמינים שלכל דבר יש סיבה? לא יודעת אם -לכל- דבר, אבל לרובם אני מניחה שיש. איך אתם אוהבים להעביר את הזמן? מוזיקה. מוזיקה. וגם, קריאה וחברות והופעות. עם מי אתם מדברים כל יום? אמא [משתדלת] ובד"כ גם דני ותמר. יש לכם דגים בבית? לא. מה אתם עושים בלי לקבל תמורה? צבא. אי אפשר לקרוא למשכורת הזו תמורה
סתם. מקשיבה. אתם מעדיפים שגרה או חוסר שגרה? שאלה טובה... נמאס לי מדברים די מהר, ומצד שני אני לא מתמודדת טוב עם שינויים. מה מנחם אתכם? מוזיקה, שיחות, חיבוקים. יש לכם כבלים או לווין? כבלים [אבל למי אכפת כשגם ככה מורידים מה שרוצים לראות] את מי האיש מהשיר הזה מזכיר לכם? תערובת של כמה אנשים. "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף...?" גם אני מחפשת סיבה להאמין בזה. מה אתם יכולים בלעדיו, אבל מעדיפים שיהיה לכם? חברים. מה חונק אתכם? זה מצחיק, בימים האחרונים אני מסתובבת עם תחושת חנק *פיזית* סוג-של תמידית ובטח יש לזה איזו סיבה נפשית... אהבה, כנראה. מי המשורר האהוב עליכם? מסרבת לבחור אחד/ת. אלתרמן, יונה וולך, עמיחי, זך, אגי משעול, שימבורסקה... הפסקתי ביי. לאיזה סימן אתם מחכים? של סוף העצב.

למעלה