אל תטעו אפילו לרגע, החטופים ממש לא מעניינים את השמאלנים בפורום

ביטניקט

Well-known member
אל תטעו אפילו לרגע, החטופים ממש לא מעניינים את השמאלנים בפורום. אם החטופים היו באמת מעניינים את השמאלנים הם היו יוצאים נגד החמאס ולא מדינת ישראל וממשלתה שנלחמת בחמאס. הם היו עושים רונדלים ושמיניות באוויר בקמפיינים נגד החמאס ותומכיו בכל רחבי העולם, לפחות כמו שהם עשו ועושים קמפיינים נגד ישראל בכל העולם. אבל לא משלמים להם לתקוף את החמאס, משלמים להם לתקוף את ישראל וממשלתה בכל הזדמנות, והם לא מפספסים אף הזדמנות לעשות זאת. בגלל זה לא תראו אף שמאלני צבוע ומושחת מגנה או מאשים את החמאס. גם לא אחרי כל מה שנחשף במכון הפותולוגי באבו כביר שעוללו מרצחי החמאס למשפחת ביבס, שפתאום כל כך "איכפת" להם מפרטיותם, אבל ממש לא איכפת להם ממה שעוללו להם מרצחי החמאס שבהם הם דווקא תומכים.

Harrington

Well-known member
מנהל

אל תטעו אפילו לרגע, החטופים ממש לא מעניינים את השמאלנים בפורום​

כמו בדרך כלל בדברים האלה, האמירה גורפת מדי ומתוך כך איננה נכונה. אני בהחלט מסכים שיש כאן שמאלנים (נכון יותר לעניין זה, רל"בניקים) כאלה. יש כאן חברה' שבכיף רוקדים על דמם של המשפחות האומללות, של חללים, של חטופים, והכל מתוך המחשבה (השגויה בדרך כלל) שהם מצליחים לשחרר איזושהי השמצה כלפי ראש הממשלה הנבחר של מדינת ישראל. אבל לא חסרים גם אנשים טובים (כן, גם שמאלנים) שפשוט דעתם שונה מדעתך בנושא אבל רמת האכפתיות והכאב שלהם על החטופים לא נופלת מזו שלך או של כל אחד אחר.

ביטניקט

Well-known member
כמו בדרך כלל בדברים האלה, האמירה גורפת מדי ומתוך כך איננה נכונה. אני בהחלט מסכים שיש כאן שמאלנים (נכון יותר לעניין זה, רל"בניקים) כאלה. יש כאן חברה' שבכיף רוקדים על דמם של המשפחות האומללות, של חללים, של חטופים, והכל מתוך המחשבה (השגויה בדרך כלל) שהם מצליחים לשחרר איזושהי השמצה כלפי ראש הממשלה הנבחר של מדינת ישראל. אבל לא חסרים גם אנשים טובים (כן, גם שמאלנים) שפשוט דעתם שונה מדעתך בנושא אבל רמת האכפתיות והכאב שלהם על החטופים לא נופלת מזו שלך או של כל אחד אחר.
לא דיברתי על כולם, רק על אלה שציינת בעצמך. ואלה גם בדר"כ הם אלה שמשחקים אותה כ"דואגים" לחטופים.

xyxy210

Well-known member
אל תטעו אפילו לרגע, החטופים ממש לא מעניינים את השמאלנים בפורום. אם החטופים היו באמת מעניינים את השמאלנים הם היו יוצאים נגד החמאס ולא מדינת ישראל וממשלתה שנלחמת בחמאס. הם היו עושים רונדלים ושמיניות באוויר בקמפיינים נגד החמאס ותומכיו בכל רחבי העולם, לפחות כמו שהם עשו ועושים קמפיינים נגד ישראל בכל העולם. אבל לא משלמים להם לתקוף את החמאס, משלמים להם לתקוף את ישראל וממשלתה בכל הזדמנות, והם לא מפספסים אף הזדמנות לעשות זאת. בגלל זה לא תראו אף שמאלני צבוע ומושחת מגנה או מאשים את החמאס. גם לא אחרי כל מה שנחשף במכון הפותולוגי באבו כביר שעוללו מרצחי החמאס למשפחת ביבס, שפתאום כל כך "איכפת" להם מפרטיותם, אבל ממש לא איכפת להם ממה שעוללו להם מרצחי החמאס שבהם הם דווקא תומכים.
אתה צודק. רק חלאות אדם מסוגך מעניינים את השמאלנים.

תגיד אה לא מתבייש? להעתיק ממני מה שאני כותב?

למשל השטות שצריך לברוח מכאן לארצות הברית.
זה לא שטות. זאת דעה סובייקטיבית ידידי אבל בטח שלא שטות.
יש בארצות הברית קרוב למיליון יהודים ישראלים לשעבר שנולדו במדינת ישראל גדלו במדינת ישראל חלקם שרתו בצה"ל ששברו שבר ועזבו את מדינת ישראל לטובת מגורים ואזרחות אמריקאית .זאת עובדה. רק בפלורידה במיאמי פורט לודרדייל יש קרוב ל200.000 אל תתפוס אותי במספר המדויק אבל פחות או יותר בכיוון הזה של ישראלים יהודים לשעבר .יש היום במדינת ישראל יהודים שהיו מתים לעזוב לטובת ארצות הברית אבל אין להם את היכולת הכלכלית ולכן אני קורא לממשל טראמפ וקורא לנשיא לפתוח את שערי ארצות הברית לישראלים שיוכיחו שהם יהודים להגר.
בסקרים שסקטור 5 עשה בשנה האחרונה ולפי שיקלול הסקרים יש היום במדינת ישמעאל מיליון ישראלים יהודים שאם שערי ארה"ב יפתחו להם הם יעזבו מיד את מדינת ישמעאל.

ביטניקט

Well-known member
יש לו דעה דומה, רק בלי השטויות שאתה מוסיף להודעות שלך.
זה לגיטימי.
אני בניגוד אליו שגם תוקף רק את ישראל (סליחה, ישמעאל לשיטתו) ואת הממשלה, תוקף לא מעט את החמאס ואויבי ישראל ושונאיה, ולא מאשים את המדינה כמוהו.

למעלה