הרגשתי צורך לפתוח על זה שרשורון אני נוסע לאילת ואני יחזור רק ביום רביעי בלילה אז תאחלו לי שיהיה לי כיף ואני יספר חוויות שאני יחזור . שיהיה לכם אחלה שבוע. love ya ג'ואי אני אתגעגע
ונצל"ש: חזרתי!!!!!!!!! אכן כן, המחשב שלי עבר שיפצור ומתיחת פנים ועכשיו הוא XP!! חיחי. אף אחד לא יכול להכנס לשם משתמש שלי בלי הסיסמה... חה חה *צחוק זדוני*
יש לי כמה דברים לספר. 1. ריפ שכחתי להצביע לסקעת אבל לא נראה לי שזה היה משנה הרבה. וגם לא יצא לי לראות את הגמר עדיין אבל אבא הקליט. 2. היה ממש ממש ממש כיף באילת עשיתי מצנח מעופף מעל הים ואבובים והייתי בבריכה ועשיתי רכיבה על גמלים ועוד הרבה. 3. משהו מטריד במיוחד .... יש המון המון וארטנים באילת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. (צרפתים) הם השתלטו על העיר. 4.התגעגעתי אז עכשיו אני פה שוב. ישששששששששששש
בכל מקרה ראיתי את התוצאות והתבאסתי. אבל עכשיו שראיתי את ההקלטה בבית ההצבעה הייתה מוצדקת סקעת בחר שיר שפחות מתאים לו לזכייה איכזב אותי ומויאל הפעם היה טוב יותר
בכל מקרה ראיתי את התוצאות והתבאסתי. אבל עכשיו שראיתי את ההקלטה בבית ההצבעה הייתה מוצדקת סקעת בחר שיר שפחות מתאים לו לזכייה איכזב אותי ומויאל הפעם היה טוב יותר