אל תלך אל הקצה

אל תלך אל הקצה

שלא ירפו ידיך מהאחיזה, של החיים היפים, מהאהבה. ואל תטה אזנך לשאול בנפילה. אל תיפול רוחך, נפשך, למראות האין סוף הלא נודע, השחור, באר חייך עוד מלאה לסובע, שלא תרפה מחולשה נשמתך. אתה תתמלא בתקווה חדשה, עד יבוא ימים של אהבה אל ליבך, אמלא אותך מבארי, כוחות מחודשים של אור להמשך דרכך. אל תשהה בקצה הצוק, שמה, שלא תיפול רוחך, שלא תשבר למול עיניי, אל תטה אזנך לרוחות הרעות, האיומות, הנוראות. אל תשבר נשפך לרסיסים אל יפלו פניך לעצבות אל ירפו חייך מהכוחות היה חזק אל שתבר היה חזק

tairon

New member
על הקצה

ואם אלך על הקצה... התאחזי בי? התעמדי לצידי גם בהליכה הזו על הקצה.. כי רק שם בקצה... אלמד להבחין בין קצה אחד שיש בו חיים לקצה אחר שבו לא מחכה לי דבר... התקווה אותה ראיתי בך.. והחיוך היה כאוויר לנשימה... והחוזק הוא בתוכי ולעיתים בתוכי הוא הקצה

tairon

New member
צר לי שאני פסימי היום..

אבל שאת חברה של מישו... את יכולה ללכת לצידו לייעץ לתמוך הוא צריך לצעוד בדרך והיה ויפול את כחברה יכולה להיות שם עבורו הוא אמור לספוג טוב ורע כאחד הם לא הולכים בנפרד.. ויש פתגם שאומר... אל תלך לפני אל תלך מאחורי לך לצידי... רשת בטחון לא ממש קיימת לצערי אדם יכול ליפול למעמקים.. ומשם לעלות חזרה ולצמוח ולהיות טוב יותר לעצמו בראש וראשונה ואחר כך לאחרים.... צר לי שהיום אני אומר את זה.. אבל כל אדם נופל לפעמים לחשיכות.. והחוכמה בתור חבר או חברה להיות עבור אותו אחד..

אתה לא פסימי!

ליפול זה חלק מהחיים, חלק שלצערינו חייב המציאות אם אדם עוצר עצמו מליפול הוא תקוע איפשהו.. אם אדם נופל לחושך יש סיכוי שיראה את האור ובגדול.. טאי אל תצטער אתה מאוד צודק שוג צודקת ברצון שלה להיות שם עבור חבר יקר, זה כל כך מובן.
לשניכם

tairon

New member
אף אדם..

לא יכול להיות רשת בטחון עבור אחר.. בלתי אפשרי כן! הוא יכול להיות חבר לו ולהיות שם כאחר נופל למעמקים ולצד האחר של החיים שיש בהם חושך... הוא יכול לתת לו יד כתף.. מילה טובה... אבל הוא לא יכול ללכת במקומו של החבר ככל שירצה זה לא ניתן.... ואגב חברות נמדדת ברגעים כאלו בעיקר.. וכן אני מעריך את שוגר על הבעת הרצון.. שלה .. זה יפה וזו אהבה.. אך היא לא יכולה להיות רשת בטחון כי זו אחריות ענקית מדי יש לדעת ולהבין אנחנו גם נופלים לעיתים ואנחנו גם נשברים... מכל אלו עם חבר אמיתי זה מקל מכל אלו נצמח חזקים יותר

טאי חצי בואו לפה רגע שניכם

אדם יכול להביא את הסוס לשוקת אך אינו יכול לשתות במקומו את המים אני כחברה לצידו של כל אחד יכולה להוביל ביד לתמוך ברגש בלב בתמיכה של חיבוק אוהב אך איני יכולה לעשות את העבודה בסופו של דבר של אותו אדם אני רק יכולה להקל עליו את המצוקה את הקושי שבדרך בלשמוע את כאבו ולהקל עליו במקצת את המכשולים בהם הוא נתקל בחיי היום יום ואיך להתגבר אליהם כמובן שאת העבודה הוא צריך לעשות בעצמו רק מה לאותו חבר או אותה אישה חברה יש אותי בסביבה וכמובן אם קיימים עוד חברים טובים על אם הדרך כמוני מה טוב..... כמובן לכל אחד מאיתנו יש רגעים כאלה לכל אחד מאיתנו יש אנשים כמוני שהולכים לצידנו לידינו ותומכים בנו ברגעים הקשים ומעטים הם האנשים האלה שנמדדים כחברים לעת צרה בשעה קשה בחיים מי שצריך אותי יודע איפה אני אבל קודם אני עוזרת לעצמי בשביל שאוכל לשאוף את הכוח לעזור לאחרים וזה לא בא על חשבון שום דבר

למעלה