אל תלכו לעתודה!!!!!

אל תלכו לעתודה!!!!!

אם אתם חושבים ללכת על מסלול עתודה בצבא, או שאתם מכירים מישהוא/היא שאפילו רק חושבים ללכת למסלול הזה חשוב מאוד מאוד שתתנו להם את הכתובת הבאה: www.atuda.co.il זה אתר שנכתב ע``י עתודאים ומסביר על הפערים בין הבטחות הצבא למציאות, ומדוע המסלול הזה אינו מומלץ! אם אתם לא רוצים לעשות את טעות חייכם, ורוצים להציל חברים מכך אני מבקש שכל אחד שמכיר מישהוא בביצפר שלו שחושב ללכת למסלול שיפנה אותו לאתר הזה, תאמינו לי, הוא יודה לכם. ביי ילדוד`ס, חיים יפים.

נעל

New member
פרסומת פרסומת

אבל אם מה שכתוב שם נכון, אפילו חלקית, אז זה אתר שבאמת חשוב לקרוא. הצלת נפשות אבודות קרא לזה, למרות שזה לא בדיוק. האתר עושה רושם שנוצר מתוך כוונה טובה ולא מתוך כוונה רווחית (והוא נכנס לקטגורית ההצעות לאתרים ולא להצעות-החוזרות-ונשנות, ע``ע בהודעת מנהל הפורום). נעל, שהתלבטה והחליטה להשאיר את ההודעה שלמעלה ;-)

איזה אדיוט!

איזה פרסום,ואיזה נעליים! אם הייתה טורח להיכנס לאתר הייתה רואה שזה אתר שאינו למטרות רווחיות ואין בו אפילו פרסומת אחת. אבל לא, אתה קופץ כמו תרנגול ומודיע לכולם ``פרסומת, פרסומת`` ובכן, אם זו היתה פרסומת סביר להניח שמנהל הפורום היה מוחק אותה. ולא באתי סתם לפרסם פה אתר, אלא לעזור לכם, התיכוניסטים, שאולי רצו ללכת לעשות עתודה. זה הכל. אז ,ילד, תתבגר, או שתתחכם, אני לא מכיר אותך, אבל שתי מילים שכתבת כבר מראות לי שאתה... גמור. אז תנסה להפעיל את בפעם הבאה את הדבר שאמור להימצא בין האוזניים שלך. שום דבר אישי.... ביי

כנראה אתה ערסוואת קטן...

אבל אם אתה מציף 5 פורומים עם האתר הזה זה פרסומת... אז חמודי...שששש

תכנס לאתר ותראה שאין שום פרסומת!

חומז``ה אני לא חושב שיש ערסים שיש להם תואר במחשבים בטכניון, אין שם אפילו ערס אחד. ואם קשה לך להאמין, אז אני באמת עושה את זה בשבילכם, אין באתר פרסומות בכלל, והוא לא למטרה רווחית. רק כדי להעביר מידע, כן , יש ברשת אנשים שלא חושבים רק על עצמם כמוך, אולי שתגדל תבין.

ככה אתה מנסה לקבל פירסום?

לאעון שהאתר לא רווחי אבל באותו זמן להציף פורומים עם פרסומות?

למעלה