michalgad1
New member
אל תסכלו אולי אבל יש לי המלצות לעוגות
מקסימום גזרו ושמרו. הכל התחיל מזה שהחצי רצה לזרוק בננות שראו ימים טובים יותר ואני התעלפתי איך לזרוק אם אפשר להכין עוגה... מצאתי את המתכון ויצא טעים פחד. בננות וחלבה שילוב מהסרטים. המתכון של דורעם גונט עוגת בננות וחלבה העוגה קלה להכנה. הכנתי בלי הציפוי. לתבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ: 4 ביצים 1 כוס סוכר 3/4 כוס שמן קנולה 2 בננות בשלות, מעוכות במזלג קליפה מגוררת דק מלימון אחד 1.5 כוסות קמח תופח 150 גרם חלבה לציפוי שוקולד, אם רוצים: 100 גרם שוקולד מריר 1/2 כוס שמנת מתוקה עוגת בננה וחלבה - אופן ההכנה 1. מקציפים בקערה את הביצים והסוכר, לתערובת תפוחה ובהירה. תוך כדי הקצפה, מוסיפים בזרם דק את השמן. מוסיפים גם את הבננות, קליפת הלימון והקמח, ומקפלים בעזרת מרית לתערובת אחידה. 2. מפוררים את החלבה בידיים לתוך הבלילה, ומערבבים קלות ובעדינות. 3. יוצקים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה, משומנת במעט חמאה ובזוקה בסוכר. אופים בחום של 160 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים (45-50 דקות. זהירות לא לייבש!). 4. מצננים את העוגה על רשת ומשחררים בזהירות מהתבנית. 5. אם רוצים לצפות את העוגה, ממיסים על אש נמוכה את השוקולד עם השמנת המתוקה. מערבבים לתערובת אחידה ויוצקים על העוגה.
מקסימום גזרו ושמרו. הכל התחיל מזה שהחצי רצה לזרוק בננות שראו ימים טובים יותר ואני התעלפתי איך לזרוק אם אפשר להכין עוגה... מצאתי את המתכון ויצא טעים פחד. בננות וחלבה שילוב מהסרטים. המתכון של דורעם גונט עוגת בננות וחלבה העוגה קלה להכנה. הכנתי בלי הציפוי. לתבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ: 4 ביצים 1 כוס סוכר 3/4 כוס שמן קנולה 2 בננות בשלות, מעוכות במזלג קליפה מגוררת דק מלימון אחד 1.5 כוסות קמח תופח 150 גרם חלבה לציפוי שוקולד, אם רוצים: 100 גרם שוקולד מריר 1/2 כוס שמנת מתוקה עוגת בננה וחלבה - אופן ההכנה 1. מקציפים בקערה את הביצים והסוכר, לתערובת תפוחה ובהירה. תוך כדי הקצפה, מוסיפים בזרם דק את השמן. מוסיפים גם את הבננות, קליפת הלימון והקמח, ומקפלים בעזרת מרית לתערובת אחידה. 2. מפוררים את החלבה בידיים לתוך הבלילה, ומערבבים קלות ובעדינות. 3. יוצקים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה, משומנת במעט חמאה ובזוקה בסוכר. אופים בחום של 160 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים (45-50 דקות. זהירות לא לייבש!). 4. מצננים את העוגה על רשת ומשחררים בזהירות מהתבנית. 5. אם רוצים לצפות את העוגה, ממיסים על אש נמוכה את השוקולד עם השמנת המתוקה. מערבבים לתערובת אחידה ויוצקים על העוגה.