אל תעשה את זה!

BladeRaider

New member
אל תעשה את זה!

זה טוב בתור ניסוי, לא כדרך חיים. אחרי יום באי טרופי שבו אתה עושה חיים, אתה צריך להתעורר (בעיקר בימי בית ספר זו הרגשה מגעילה, פעם אחת קמתי עם האנגאובר כי העירו אותי משינה מאוד עמוקה. אתה צריך להתחיל את היום, ללכת לביה"ס, לעשות שיעורים ולשמוע ברדיו על כל החרא במדינה שלנו.... זה ידכא אותך, זה נשמע טוב אבל לי זה נראה מסוכן..... אני אומר לך שזה יגרום לך להרגשה חרא כשתתעורר, כמו לחזור לארף אחרי טיול, רק הרבה יותר גרוע, הרבה יותר פתאומי, הרבה יותר מדכא. אני מניח שחזרתי על השורא ד.כ.א איזה עשר פעמים אבל בעיקרון, שווה להאריך חלומות צלולים וכל זה, אבל לא לגרום להם להראות ארוכים כמו יום שלם. עוד חומר למחשבה, אם תגלה שכל החיים שלך עד עכשיו היו חלום ואתה בעצם בכיתה א´ בעולם בעל חוקים אחרים, בכלל יצור אחר, לא בן אדם.... אני בטוח שתקום בבוקר "רענן ושמח" לעוד יום בכיתה א´.... מה שאני מתכוון להגיד זה שאתה יכול לאבד את הצלילות, ולהדפק BIG TIME, חוץ מזה דוגמה יותר טובה תהיה שאתה מתעורר עכשיו ומגלה שאתה ילד מורעב באפריקה........

Variety

New member
תגובה

היי, אם אני אצא מצלילות, אני כנראה גם אחזור לשינה רגילה, ואשנה חלום אחרי מחזור החלימה, ואתעורר בבוקר. אולי יש לגוף מנגנון הגנה נגד זה. חלומות פז, Variety-

Cheetah

New member
תגובה

אין לי תואר בפסיכולוגיה, אני גם לא כל כך מאמין בזה, אבל מה שאתה מתאר זה בצורה ברורה מאוד סוג של אסקייפיזם (בריחה מהמציאות). אפילו יותר מזה זה ממש ההגדרה של זה, לדעת מדע הפיסכולוגיה אתה בורח ממשהו שמפחיד אותך(אני לא יודע אם זה באמת אומר את זה , אבל זה מה שכל פסיכולוג יגיד לך). כאן מסתיים הידע שלי בפסיכולוגיה

Dazed&Confused

New member
תגובה

אולי לא שמתם לב, אבל הוא לא דיבר רק על בריחה מהמציאות... הוא דיבר גם על זה שבחלום אתה יכול להכיר את עצמך יותר טוב ולהתמודד עם פחדים ולעבוד על עצמך ואפילו לרפא את הגוף. אז תסתכלו על הדברים האלה לא דווקא על הבריחה ככיוון המרכזי ברעיון.

Cheetah

New member
כן, עזבו את ההודאה הקודמת שלי

פעם הבאה אני ישתדל לקרוא את את ההודאות לפני שאני מגיב

Variety

New member
חס וחלילה

אני לא מתכוון לברוח מהמציאות. אני התכוונתי מקום לנוח, לא לברוח. אני לא מפחד מהמציאות! חלומות פז, Variety-

למעלה