אל תעשו את הטעות שלי, אלגו טריידר.

מיקו105

New member
אל תעשו את הטעות שלי, אלגו טריידר.

אהלן חבר'ה יש לי כמה שאלות, לפני כשנתיים בערך השקעתי באלגו טריידר מסויים סכום כסף, התיק נמצא בהפסדים ולא ניתן למשוך את הכסף כמו שהבטיחו לי ובטח של התשואות שהציגו בפניי. רציתי לדעת האם ניתן לעשות משהו בנידון? האם תביעה כנגד החברה יכול להציל את הכסף?
דבר שני, יש כאן מישהו שסוחר עם ברוקרים בארץ? ברוקרים מפוקחים עם עמלות נמוכות וכאמור שהכסף מוגן ונמצא בצד שלישי?
(אני מדבר עם חברות שאנשים סוחרים שם בהקפים של 100 אלף דולר ומעלה)
אשמח לתגובות,
שבת שלום

freemnv

New member
דעתי

היי מיקו,

לצערי שמעתי רק על אלגו מפסידים ולא ראיתי אף אחד מורווח. בגדול, אם אלגו עובד טוב והמפתח שלו סומך עליו, הוא לא ייתן לך גישה אליו, אלא יסחר בכסף של עצמו עד סוף העולם... ראה דוגמה את חברת פיינל מהרצליה, 200 אנשים בחברה שמפתחים אלגו, כנראה שרובם מקרטעים ומעט עובדים טוב, או מאזנים אחד את השני. החברה סוחרת נוסטרו, רק בכסף של עצמה, לא מוכנה לגלגל כסף למשקיעים חיצוניים.
בגדול, לא מאמין באלגו, רק במנהל תיק, וגם שם, רובם לא עושים עבודה מוצלחת... יכול לספור על יד אחת את אלו שכן.

לגבי ברוקר, אני לא עובד עם ישראלים, אלא עם אמריקאים. ממליץ לך לבדוק את interactive brokers. זהו ברוקר גדול ומוביל בארה"ב. הכסף שלך מבוטח ויושב בחשבון של citibank, ומפוקח ע"י רגולציה אמריקאית אמיתית. העמלות הכי זולות שתוכל למצוא. יש להם נציגים בארץ, אוכל לקשר אתך אם תרצה.

בהצלחה!
ניב

מיקו105

New member
אהלן

אהלן, תודה רבה על התגובה. ראשית כל אשמח אם תקשר אותי לברוקר.
ודבר שני רציתי לדעת האם ניתן לעשות משהו בנוגע לתיק שבהפסדים, האם ניתן לתבוע?

הסוחרת

New member
אני לקוחה של INTERACTIVE PROKERS וממליצה עליהם אבל...

אם אתה מתכוון לסחור במט"ח אין להם מיטאטריידר4. והמסחר במטח דרך TWS הפלטפורמה שלהם הוא לא כמו הנוחות והפרקטיות של מיטאטריידר למי שמעדיף אותה. אם אתה עושה עסקאות סווינג ולא נוגע במערכת מסחר הרבה פעמים ביום זה יכול להתאים לך. אבל לסקאלפר לא חושבת שזה נוח.
חברה מקצועית ואמינה ומושכת כסף מהר, אני וחבר שלי סוחרים דרכם, הוא תמיד מושך ממניות בלי בעיות וזה הכי חשוב בעיניי.

gimzo7

New member
אם אתה מחפש מישהו שיסחר עבורך

יש לי הצעה בשבילך , אם תרצה לשמוע תגיב !

אהרן

gimzo7

New member
הצעה מצורפת

אני נחשב סוחר ברמה נמוכה יחסית , חלק קטן משיטות מסחר אני מכיר כמו כולם
הם מוסיפים מעט % הצלחה ,הרבה השקעה הרבה סיכון וסתם כאב ראש .
זה מראה שבעצם אנשים לא רואים את הגרף נכון עדיין .
אבל יש לי שיטה משלי שמסתמכת על קווי תמיכה סימטרים ולא על הקווי תמיכה אופקים המקובלים שהם בעצמם גם כאב ראש ושיבוש של קריאת גרפים נכונה כי צריך לדעת מתי הם תמיכה באמת ומתי הם אוויר ולזה לא פרסמו ממציאי השיטה את החומר הנוסף .
הדבר היחיד שמצאתי בניתוח טכני שמועיל לסוחר ושהגרף יכול להציע לנו היא תבנית מסויימת שנוצרת 2-4 פעמים בחודש בממוצע (תלוי בקורולציות), היתרונות שלה שהיא אם אפשר לומר את זה על מסחר "בטוחה" כמעט ,ניתן לתפוס בעזרתה ירידה/עליה מקצה לקצה (גרף יומי.שבועי ) בין 500 ליותר מ1000 פיפס ב2-4 נקודות יציאה .
עכשיו ,תאורתית עוד לא ראיתי שזה טעה פעם אחת , אך מכאן ועד לבצע את העסקה בפועל בשער הנכון ובסטופ הנכון זה עדיין קשה ,הקושי הקל בכניסה לעסקה כי תווך השערים שניתן להיכנס בהם עומד על בין 50-200 פיפס. אם הצפי לירידה לפעמים זה פשוט יורד בדיוק מהשער המצופה ולפעמים הוא חורג בעד 200 פיפס בערך ולאחר מכן יורד הכל חזרה וממשיך עד למקום המצופה מהתחלה , לכן זה מחייב כניסה עם סטופ של פי 250 מסכום ההיקף בכניסה לעסקה . (אפשרי להמתין למקום בטוח יותר עם סטופ קצר יותר אבל להסתכן בפספוס הכניסה לעסקה בזמן )
אני מחפש מישהו שרוצה להשקיע 500/1000$ שיפתח חשבון לעצמו ויהיה לי גישה רק למסחר , ושיהיה מוכן לסכן חצי מהחשבון בכל עסקה . אם זה יעבוד בפועל זה יהיה מעניין מסיבות שאפשר לדמיין,אם לא אז לא .וזה נסיון לפחות הכי מעניין מבחנתי שיכול להיות במסחר פורקס !!!

למעלה