אל תעשו מנוי ל"הארץ"

avigimel

New member
אל תעשו מנוי ל"הארץ"

עשיתי מנוי נסיון להארץ לחודש. 4 ימים קיבלתי את העתון. היום לא קיבלתי. התקשרתי ב- 10:00 לברר, זו שעונה עונה לי בשמחה שהמנוי שלי נגמר היום. אמרתי שלא יכול להיות, והיא שוב בדקה ובדקה ואמרה שנכון, היא מתנצלת, ומיד יוצא שליח להביא עיתון. אני חוזר הביתה - אין עיתון. בקיצור, טוב שיש חודש נסיון, כדי שנראה איזה (חוסר) שירות מקבלים.

nirdagan

New member
ולי הם המשיכו את המנוי חודש וחצי

כדי להמשיך לנסות לשכנע אותי להאריך אותו. השירות היה טוב. אבל אין לי זמן לקרוא.

odedg

New member
צריך להיזהר מהכללות

כי תקלות תמיד יכולות לקרות! האם פנית למח´ השירות?

avigimel

New member
כן,

וכפי שכתבתי, בפעם הראשונה שפניתי (בשעה 10:00 בבוקר), אמרו שהשליח מיד יצא בדרכו אלי. כשהגעתי הביתה ב- 20:00 בכל זאת לא היה אף עיתון. למחרת התקשרתי לדווח שלא קיבלתי את העתון, ואמרו לי שאקבל יום אחד נוסף חינם. היום, יום ו´, בשעה 8:00 בבוקר התקשרה עוד נציגה של הארץ לוודא אם באמת יש בעיות, ואם באמת לא קיבלתי את העיתון או שלא ראיתי אותו. אז יפה שמתקשרים לברר אם הכל הסתדר, אבל דחילאק, למה ב- 8:00 ביום ו´... בקיצור, זו לא הפעם הראשונה שאני עושה מנוי נסיון בהארץ, ותמיד(!) יש יום או יומיים במהלך החודש שלא קיבלתי בהם עיתון. אבל תמיד באמת הוציאו מיד שליח כדי שאקבל את העיתון עוד באותו יום. אני חושב אבל שמדובר באיזור שלי, כי שאלתי את הורי הגרים באיזור אחר ומנויים, והם לא נתקלו מעולם בבעיות.

yishay K4School

New member
למה לדון בשירות אם ממילא התוכן ...

לא שווה. זה עיתון בשירות המחבלים. אז למה להסתכל על השירות. איך אמרו חכמינו זכרונם לברכה? אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו.

Pentax

New member
אתה טועה...../images/Emo104.gif

נכון, יש ב"הארץ" שני כתבים (לוי והס) שאני חולק עליהם אבל בשבילי זה לא כל העיתון
יש ב"הארץ" הרבה דברים טובים ושווה לקרוא אותו! דרך אגב, אתה קורא "הארץ" או שאתה קורא על "הארץ"

yishay K4School

New member
כשהייתי סטודנט - היה בספריה

וזו הייתה האופציה היחידה. דפדפתי ולא היה על מה לעצור.

למעלה