אל תעשן, אני נוהג

Seidman

New member
אל תעשן, אני נוהג../images/Emo73.gif

עכשיו רוצים גם לאסור על המעשנים לעשן ברכב "כי זה מפריע לנהיגה". אני אישית לא מעשן (טוב...אולי פאסיבי...), אבל איפה עוד נותר למעשנים לעשן? אם כבר, איפה אתם חושבים שעוד צריך לאסור על מעשנים לעשן ולמה? תזכרו, זה פורום הומור! תחשבו על מקומות הזויים וסיבות הזויות

בטח שכן! למה?

לא יודעת. למה לא? אני מתנגדת לעישון אני מתנגדת תמיד. גם בנהיגה. לא רוצה שיחנקו אותי באוטו ><"

Reut E

New member
אני נורא בעד עישון אבל

אני נגד עישון ליד אנשים עצבניים כי זה מגיע עד כל אחד ולא טוב לבריאות זה גורם למחלות כמו מחלות לב, סרטן ושלא יעמוד לגברים חחחח... ולדוגמא אני לא סובלת עשן סיגריות ואם מעשנים לידי אני מתעצבנת וגם בנוסף יש אנשים שלא אוהבים שמעשנים לידם והם לא אומרים כי הם פוחדים או שהם מתביישים (כמו בפירסומת שיותר מתים מביישנות מאשר מעישון חח) אז תעשו טובה ואל תחשבו רק על התחת שלכם, אל תעשנו ליד אנשים כמוני!

אוהו! עישון!!!

צריך לאסור לעשן בחלל, זה מפריע לחייזרים! ומובן שצריל לאסור על העישון ברחובות העיר, זה מפריע לאנשים במאדים. ואל לנו לשכוח שאסור לעשן בבתי בושת, שמעתי שאם מאפרים על אחת הנשים מקבלים קנס. לדעתי צריך לאסור לאנשים לעשן במטוסים, סתם כי בא לי! [מה? לא הבנתי... מה?... מה? אני לא מבין.. מה?.... מה מה, מה?... אהההה!! כבר אסור לעשן במטוסים?!?]. ואל תשכחו, מחוקקים יקרים, תעשו חוק שמותר, רצוי וכמעט חובה לעשן בכנסת-שמעתי שסיגריות הורגות!

למעלה