אל תצחקו - חושבת לבשל מרק כבר השבוע ולהקפיא

  • פותח הנושא 22BB
  • פורסם בתאריך

22BB

New member
על הירקות כתבתי בשביל חברתך לאה ס.

ברור שהירקות לא מוקפאים.
התכוונתי שמקפיאים מרק צח ואם אוהבים כמו אצל לאה את הירקות אז כשמרתיחים לפני ההגשה אפשר להוסיף ירקות חדשים ולבשל אותם.
 

22BB

New member
אל תצחקו - חושבת לבשל מרק כבר השבוע ולהקפיא

בפורים הוצאתי כל מיני שקיות וקופסאות של מרק עוף מהפריזר.
מכיוון שהרתחתי את המרק בדירה השניה ולא כ"כ השגחתי הוא התבשל הרבה זמן ויצא מרוכז ופשוט מעולה.

אני מתכננת לעשות קניה כבר ביום שני ומקווה להספיק לנקות את התנור והכיריים בדירה של אמא שלי כבר מחר כך שאוכל לבשל את המרק ולהקפיא.

אני חושבת שגם למי שאוהבים את הירקות מהמרק זה יכול להתאים.
או לבשל קצת פחות מרוכז או פשוט להוסיף עוד קצת מים בבישול אחרי ההפשרה ואז להוסיף קצת ירקות.
הירקות חתוכים דק ולא צריכים להתבשל כ"כ הרבה זמן.

העיקר - להוריד את הלכלוכים ואת זמן הבישול מההכנות שממש לפני החג.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
הראדרים של חלקינו קולטים שדרים, ומה לעשות שאת

כרגיל מוצאת את עצמך נקלעת לדרמות..
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
היו לי מחשבות דומות, לגבי עוגות....

ובישול ירקות קרוב למועד נראה לי מאד - מתגברת כך מרקים קפואים גם באמצע השנה.
 

22BB

New member
ולמי שיש כבר אפשרות בישול - לטגן הרבה בצל

זה יחזיק גם במקרר אבל אני מקפיאה בשקיות נילון.
טוב תמיד ובמיוחד בפסח כשמשתמשים בהרבה בצל.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
גם מיטלמן הציעה להקפיא

 
למעלה