אל תצחקו - חושבת לבשל מרק כבר השבוע ולהקפיא
בפורים הוצאתי כל מיני שקיות וקופסאות של מרק עוף מהפריזר.
מכיוון שהרתחתי את המרק בדירה השניה ולא כ"כ השגחתי הוא התבשל הרבה זמן ויצא מרוכז ופשוט מעולה.
אני מתכננת לעשות קניה כבר ביום שני ומקווה להספיק לנקות את התנור והכיריים בדירה של אמא שלי כבר מחר כך שאוכל לבשל את המרק ולהקפיא.
אני חושבת שגם למי שאוהבים את הירקות מהמרק זה יכול להתאים.
או לבשל קצת פחות מרוכז או פשוט להוסיף עוד קצת מים בבישול אחרי ההפשרה ואז להוסיף קצת ירקות.
הירקות חתוכים דק ולא צריכים להתבשל כ"כ הרבה זמן.
העיקר - להוריד את הלכלוכים ואת זמן הבישול מההכנות שממש לפני החג.