אל תצחקו עליי, אבל רע לי

אל תצחקו עליי, אבל רע לי

בס"ד אני מבקש ממכם להתיחס ברצינות, פשוט זה עושה לי רע. אחרי המון זמן שאני קורא את הפורום הזה (לא משתתף בגלל הבעיה שלי), ואני לא בטוח שמותר לי לכתוב אותה כאן<חוקרת, לשיקולך> אז ככה: אני בן 16 בחור חמוד, מצליח בהכללללל <כמעט> לימודים אני 100% במחינת החבר´ה אני בסדר, יש לי חברה הכי חמודה בעולם, אני מקובל בכיתה, אפילו הייתי אומר "מלך הכיתה" אם יש את המושג הזה בכיתה י"א. ואנחנו משפחה עם המון כסף. והבעיה שלי היא כזו: אני שונא את זה!!! לא רוצה להיות מקובל. לא רוצה להיות "מלך הכיתה" לא רוצה לחיות על חשבון ההורים לא רוצה לקבל כל מבחן 100% ושכל הכיתה יודעת, זה הילד המוצלח. הוא הולך לו עם בנות. דייי נמאס לי!!! (חשבתי לא לפרסם את זה בגלל שקראתי פה המון נערים שהבעיה שלהם היא שהם ההיפך ממני. אבל אולי כן הייתי צריך.) דוד <שלא יודע מה לעשות>

wildflower!

New member
אני מבינה אותך../images/Emo70.gif

אני לא בדיוק כמוך...... אין לנו הרבה כסף.. ויש לי חברים .....ואין לי אהבה...... טוב די לא משנה!מה הפואנטה?אה......כן... אבל החיים שלי גם כן לא רעים....מבחוץ אפשר לראות שיש לי בעצם הכול.. ההורים שלי נותנים לי כמעט כל מה שאני רוצה.. ואני מבלה עם חברים.. והיה לי עד לא מזמן חבר.. אבל ההרגשה הפנימית שלי שאני לא רוצה ולא צריכה את כל זה.. הדבר היחיד שאני צריכה ברגע זה ובכלל זה.. חיבוק...:) וחבל שאין לי אף אחד שיכול לתת לי את זה! אוהבת בר

Alin ;-)

New member
הי

לפעמים אני לא יודעת מה לעשות אני לא נמצאת הרבה בפורום ואנשים פה פשוט נואשים לתשובה אך אני לא יודעת איך לענות לך. אני ממשפחה ממוצעת יש לי אהבה מקובלת אצל הבנים אצל הבנות לא כל כך. בסך הכל אני חייה טוב ונהנת מהחיים. קשה לי לתאר בן אדם כמוך שסובל מזה. יש לך את כל מה שאתה רוצה אתה נהנה עם חברה שלך. לגבי זה שאתה חי על חשבון ההורים אתה לא חייב אתה יכול ללכת לעבוד לקנות לעצמך מהכסף שלך. ולשם שינוי אולי תבריז מכמה שיעורים ועל תלמד למבחן ולא יהיה לך 100% את הבעיה שלך אפשר לפתור אתה לא נואש. תגוון קצת תחיים שלך לא כל דבר צריך להיות אותו דבר. בהצלחה...

שחף13

New member
דוד...

הי, תראה אני יודעת למה אתה מתכוון רק שאצלי זה עוד יותר גרוע אז תתעודד... אצלי כלפי חוץ נראה כאילו אני איזה גאון עם ציונים גבוהים- ואני ממש לא... המשפחה שלי כלפי חוץ נראית כאחלה משפחה, מאוחדת ודואגת... אבל למעשה: ההורים שלי כל היום בעבודה ואני בקושי רואה אותם... אני לא אומרת שיש לי חיים זבל, גרועים או משהו כזה. אבל יש רגעים שבהם אני מרגישה שאני במצב הכי גרוע בין כל האלה שאני מכירה. אלה דברים אשיים שאני לא מבינה עדיין למה אני שופכת אותם עכשיו כאן,אבל כנראה שהייתי צריכה להוציא את זה החוצה... אה, ואני בת 15. כך שדוד תתעודד, לפחות אצלך מה שנראה כלפי חוץ הוא נכון (זה מה שבכל מקרה הבנתי), תקן אותי אם זה לא נכון.

המרחפת

New member
לילד קצת גדול

מדוע שלא יהיה מותר לך לפרסם את הבעיה שלך? זו בעיה לכל דבר אם אתה שונא את זה, אם אתה מרגיש ריקנות מכל זה, נסה לשנות קצת. תמצא עבודה, תוריד פרופיל בקרב החברים, או שתלך להתנדב במקום כלשהו. משהו שיעשה לך טוב על הלב, משהו שיתן לך נקודת מבט חדשה על דברים. אני חושבת שמההודעה, אתה די זקוק לשינוי. נמאס לך מהמצב הקיים. תוסיף משהו לחייך, קצת פלפל. הרבה הרבה בהצלחה!

גל.בת

New member
אם זה יעזור לך להרגשה טובה

אז אני למשל...יש לי בעיה קטנטונת ענקית........והבעיה היא שאני אף פעם לא מדברת על הבעיה שלי.......... אז בקיצור אין לי עצה ...........זה היה סתם כדי שתרגיש שאתה לא לבד......בעצם כל הפורום זה בעיות זה שפ הפורום אז אני לא יודעת בכלל מה אני סתם מדברת אז לא משנה.......

UpTown~Girl

New member
קראתי ו......

אתה יודע מה, בוא נגיד ככה: מה אתה כן רוצה? אם אתה לא רוצה להיות מקובל, לא רוצה להצליח בהכל, לא רוצה חברים טובים, לא רוצה חברה חמודה, לא רוצה כסף, מה אתה כן רוצה? תענה לי על זה. מעניין אותי לדעת... שלך, עדי. נ.ב. מה שכתבתי לא היה בנימה צינית, מלגלגת או ווטאבר, למרות שזה נראה ככה... התכוונתי באמת ברצינות.

&נועה&

New member
טוב אז כמה דברים יש לי להגיד לך....

אתה יכול ללכת ליועצת ולדבר איתה על זה או יש לך יועץ אולי אתה לומד בבת ספר דתי. בכל זאת אתה אוהב את החברה שלך, אז איך אתה רוצה לחיות לבד אז אתה יכול להגיד לחברים שלך תשמעו זה לא מתאים לי לשחק שאני ה"מלך של הכיתה". או אם אתה רוצה לא לקבל אז תתחיל לזלזל בלימודים אבל אני לא אומרת לך לזלזל להפך אתה צריך להיות גאה שיש לך ציונים כאלה. תאמין לי הרבה ילדים מהשיכבה שלך היו רוצים להתחלף איתך. אתה יכול גם לדבר עם המורה או עם ההורים שלך. מקווה שעזרתי לך נועה.

אממ...

בס"ד אוקיי, אז אולי אני אצטרך להבהיר את עצמי קצת יותר. זה לא העיניין הזה שאני מקבל ציונים גבוהים, או שאני חי על חשבון ההורים, גם אם זה לא היה ככה, הכיתה מסתכלת עליי בצורה כזו, גם כשאני מחליט להכשל באיזה מבחן אחד, לאף אחד זה לא משנה את צורת ההסתכלות עליי. ז´תומרת כולם יודעים, זה שאני המוכשר של הכיתה. בשכונה כולם יודעים זאת המשפחה עם הכסף. וגם אם אני יילך לעבוד, אבל תמיד יישאר אתה הבן של משפחת ****** אממ... אולי באמת להתנדב זה יהיה רעיון. ולשאלת עדי מה אני כן רוצה? או מה אני לא רוצה להיות? לא בא לי כשאני יוצא בהפסקה ישר קופצים עליי כולם, לא בא לי כשאני יוצא בשכונה ישר הילדה ממול שורקת. לא בא לי לפני מבחן שכל הכיתה מבקשת את החומר <ואם אני אומר שאין לי אז אני שקרן, כולם יודעים> על החברה לא הייתי מוותר. והרעיון של להתנדב באיזה מקום. אני ינסה, כי שם לא מכירים אותי, אף אחד לא התיחס אליי בכבוד בגלל ש... אף אחד לא יבקש ממני ש.... בגלל ש.... אני ינסה בכל מקרה תודה לכולם דוד

Brit

New member
אצלי זה שונה

יש לנו בית ענק עם בריכה פרטית וכסף אבל אין לי חבר
ואף פעם לא היה לי

פו-הדוב

New member
אל יאוש גם זה יבוא

ברית חבר וכסף לא קשורים , אני מאמין שתמצאי את מי שיעריך את אופייך ולהיפך

liran b

New member
ילדון קצת גדול

תראה אני בערך במעמדך . אני לא הכי מקובל ולא הכי מצליח בלימודים.... אבל כולם בכיתה יודעים (שלא באשמתי) שבמובן הכספי לא חסר לי ואני חיי גם על חשבון ההורים.. אבל אם לא בא לך לחיות ככה תעשה מה שאני עשיתי תלך לעבוד........ אני עבדתי חודשיים בדומינוס פיצה (עד שנשברה לי הרגל..)...... והרווחתי לא רע...... :) פשוט תמצא עבודה שאתה אוהב ותשקיע בה...

למעלה