אל תצחקו עליי...

אל תצחקו עליי...

לפני כשבועיים נסעתי באוטובוס לכיוון הבית, אחרי יום עמוס ומתיש בעליל עליתי על אוטובוס, אשר כמעט ריק, וכדי לא להירדם בדרך, התחלתי לפטפט עם הנהג השיחה הייתה מאוד מעניינת, זורמת ופתוחה (יותר משהיתה לי עם האקס האחרון שלי, במשך 8 חודשים
) כעבור 25 דקות של נסיעה, ושיחה מעלפת, הגעתי לתחנה שלי (והוא התעקש להוריד אותי ליד הבית
) הגעתי הביתה, התקלחתי, הלכתי לישון, ולהפתעתי חלמתי עליו! הגעתי למסקנה שנדלקתי עליו. הוא כ"כ יפה, ומשעשע, ומורכב... אני חושבת עליו, ללא הפסקה אך איני יודעת את שמו
או כל פרט אחר עליו. ניסיתי לסוע כמה פעמים באותו קו, אך לא היית ברת מזל, וכל פעם "נפלתי" על נהג. מה עושים? איך להשתחרר מזה? במקומי הייתם פנים לדן? במקומו הייתם מתלהבים מהמחווה הזו?... קרה לכם פעם דבר דומה? שהתאהבתם בבחור בעבודה... מיוחדת?

pain is MY love

New member
לדעתי

בקטעים כאלה תסמכי על הגורל אם נועדתם להיפגש שוב אתם תיפגשו שוב (את הרי יודעת איפה אפשר למצוא אותו) לפנות לדן לא כדאי כי את גם לא יודעת איך קוראים לו וגם לכי תדעי איזה חוקי אתיקה יש להם בחברה.. בכל מקרה תני לזמן לעשות את שלו אם תפגשי אותו ושוב והוא עדיין יזכור אותך אז יש על מה לדבר.. ובקשר למחווה שלו- זה קורה הרבה לנהגי אוטובוס יש להם לפעמי פרצי נחמדות כאלה חחח אני יכולה להבין אותך האמת אף פעם לא נדלקתי ככה בצורה דומה אבל אני מבינה את המסתורין וההתרגשות שיש בעניין.

Paranoid Eyes

New member
פפפ

תקשיבי.. יש נהג שאני נוסעת איתו מלא.. בפעם הראשונה שנסעתי איתו, כל הדרך הייתה לצלילי פינק פלויד.
מאז חיפשתי אותו כל הזמן
וגם התמזל מזלי.. אבל מה הבאסה הוא אוהד הבועל
אז ויתרתי מראש

orenbarkai

New member
מה שצריך לעשות

לפנות לחברת האוטובוסים ולבקש את רשימת התורנויות של אותו התאריך באותו הקו.

למעלה