אל תצחקו עלי אך יש לי שאלת "תן ביס"...

Haim_Gds

Member
בחברה בה אני עובד החליטו לפנק אותנו בכרטיס "תן ביס" של כ 800 ש"ח/חודש עם יחסית מעט מגבלות. למשל, אין את מגבלת סכום ליום/ארוחה כפי שהיה בכמה מהמקומות הקודמים בהם עבדתי. אלא מה, אני לא מוצא בו הרבה צורך כי מסיבות בריאותיות אני מעדיף להביא ארוחת צהריים קטנה מהבית ולאכול את הארוחה העיקרית בערב. חשבתי לנצל אותו ע"י כך שאצא מוקדם ולאכול עם המשפחה באיזה מקום נחמד אך אני כל הזמן נתקל בבעיות עם האתר הילדותי שלהם :rolleyes:

-כשמחפשים מסעדה לשבת בה (https://www.10bis.co.il/Restaurants/Search/Sitting) לחיצה על לינק של מסעדה מביאה לדף המשלוחים של המסעדה ולא לתפריט שלה.
-כשחוזרים אחורה מהלינק הנלחץ כל העדפות החיפוש (מקום/מטבח) נעלמות וההעדפות חוזרות למיקום מקום העבודה שלי.
מישהו יודע כיצד להתגבר על הבעיות האלה?

אאל"ט, לפני מספר שנים היה ניתן לסדר את המסעדות בחיפוש גם לפי מחיר, ניתן גם היום?
מישהו יכול אולי להמליץ על מסעדת בשרים טובה באיזור רחובות המכבדת את הכרטיס? בפעם האחרונה היינו ב"מו ומו" אולם הם לא מופיעים ברשימה כיום.

in bal1

Well-known member
בחברה בה אני עובד החליטו לפנק אותנו בכרטיס "תן ביס" של כ 800 ש"ח/חודש עם יחסית מעט מגבלות. למשל, אין את מגבלת סכום ליום/ארוחה כפי שהיה בכמה מהמקומות הקודמים בהם עבדתי. אלא מה, אני לא מוצא בו הרבה צורך כי מסיבות בריאותיות אני מעדיף להביא ארוחת צהריים קטנה מהבית ולאכול את הארוחה העיקרית בערב. חשבתי לנצל אותו ע"י כך שאצא מוקדם ולאכול עם המשפחה באיזה מקום נחמד אך אני כל הזמן נתקל בבעיות עם האתר הילדותי שלהם :rolleyes:

-כשמחפשים מסעדה לשבת בה (https://www.10bis.co.il/Restaurants/Search/Sitting) לחיצה על לינק של מסעדה מביאה לדף המשלוחים של המסעדה ולא לתפריט שלה.
-כשחוזרים אחורה מהלינק הנלחץ כל העדפות החיפוש (מקום/מטבח) נעלמות וההעדפות חוזרות למיקום מקום העבודה שלי.
מישהו יודע כיצד להתגבר על הבעיות האלה?

אאל"ט, לפני מספר שנים היה ניתן לסדר את המסעדות בחיפוש גם לפי מחיר, ניתן גם היום?
מישהו יכול אולי להמליץ על מסעדת בשרים טובה באיזור רחובות המכבדת את הכרטיס? בפעם האחרונה היינו ב"מו ומו" אולם הם לא מופיעים ברשימה כיום.
לא מבינה בזה הרבה.אומר לעניות דעתי מה אני חושבת.תן ביס זו חברה לדעתי שעוסקת בשלחויות לא במסעדות עצמן.ולכן זה שוב ושוב מגיע למקום העבודה שלך.
מה שאתה יכול לעשות זה לברר על מסעדה עבורך ועבור המשפחה ואז לברר עם המסעדה אם הם עובדים עם רשת תן ביס.
אבל אני בספק.

Haim_Gds

Member
תן ביס היא חברה שבעצם לא ממש עושה הרבה. ניהול לקוחות<->מסעדות ואתר הזמנות ברמה המותאמת לדבילים...
מה שאתה יכול לעשות זה לברר על מסעדה עבורך ועבור המשפחה ואז לברר עם המסעדה אם הם עובדים עם רשת תן ביס.
הפוך, באתר ישנה רשימת מסעדות המכבדות את הכרטיס (בישיבה במסעדה, לאו דווקא במשלוח/איסוף) אבל בגלל היישום סוג ז' שלהם לא ניתן למצוא דבר בלי לפתוח המון טאבים ולהעתיק/לחפש בגוגל כל מסעדה פונציאלית...

בכל מקרה אם מישהו מכיר מסעדה טובה תומכת "תן-ביס" באיזור השפלה אשמח לשמוע.

לא מהאיזור אבל במקרה שלך אני חושב שאפשר פשוט במקום לנצל את הכרטיס לקניות בסופר לא? (עד כמה שאני זוכר, היו מקומות שמכבדים)

Haim_Gds

Member
"חנויות נוחות"
מנפלאות האתר המזובל שלהם. אני מנסה למצוא חנויות נוחות ברמלה ולא מוצא, אני משנה את החיפוש למודיעין והפלא ופלא.
1642500676624.png
הוא מציג מסעדות במודיעין...
1642500756892.png
בחייאת, זה אמור להיות אתר רציני והוא נראה/מתנהג כמו אתר של פיצוצייה שכתב תיכוניסט..........

למעלה