אל תקפצו עלי, זו דעתי

אל תקפצו עלי, זו דעתי

מה דעתכם? האם הומוסקסואליות נוצרת באותה דרך שנוצרות סטיות אחרות כגון פדופיליזם, זואופיליזם, נקרופיליזם?

אני חושב שכן, משום שכל העדפות\הרגלים האלה הם טעם נרכש, בדיוק כמו סיגריות - ככל שהעניין מתעורר בגיל צעיר יותר (כתוצאה מחשיפה או ישות סמכותית משפיעה בשילוב מצב תודעתי לא מגובש ומעורער) ה"גמילה" בגיל יותר מאוחר תיהיה קשה יותר (לכן גם קהל היעד האמיתי של המפרסמים והמשווקים הם הצעירים). אפשר גם לכפות נטייה כזו גם על בן אדם בוגר שעובר משבר, למשל בכלא. הרי מערכת קבלת ההחלטות של האדם עובדת על בסיס מה שנגיש ואפשרי במידה סבירה, מה שלא נגיש מספיק או לא נגיש בכלל נפסל במקום, כך שאם ילד, צעיר, שלא מגובש בדעותיו, כפוף ותלותי נהייה קורבן למניפולציה רגשית עם מבוגר הומוסקסואל או פדופיל, מערכת קבלת ההחלטות שלו בדרך כלל "תחליק" והנער יהיה חייב להשלים עם המצב כדי להשאר שפוי (כחלק ממנגנון הגנה) ולא תיהיה לו בעיה להגיע לאורגזמה והזכרון מהחוויה יצרב במוחו כחוויה נטרלית עד חיובית מאוד שתשפיע בהמשך על צורת החשיבה, התפיסה ופעולות שהוא יעשה בעתיד.

זה גם ידוע שנשים וגברים רבים חווים אורגזמה בזמן אונס (שזה הרבה יותר חמור מסתם מניפולציות רגשיות וניצול יחסי כפיפות) ואפילו עם זה האדם יכול להתמודד על ידי תהליך השלמה (מה שקורה לרוב) וזה מחזק את טענותי שכל סטייה, כולל הומוסקסואליזם זו תוצאה של "הנדסת אנוש", לעיתים מכוונת ולעיתים כתופעת לוואי

eliormagick

New member
כמה שטויות בהודעה אחת

אתה יודע, יש לא מעט הומואים לסביות וכן גם פדופילים שלא עברו אונס או תקיפה מינית בחייהם ובגיל מסוים (לרוב גיל הבגרות אפילו לפני) מצאו עצמם מסתכלים על גברים בצורה מינית יותר מאשר על נשים, מצאו עצמם מתעניינים בחתיך של השכבה ומרירים עליו כמו שאר הבנות, מצאו עצמם מפנטזים על בחורים בדיוק כמו שאתה(בהנחה שאתה סטרייט) פינטזת ומפנטז על אישה והתאוריה שלך טיפשית מיסודה כי בכל מה שאתה רושם עולה המסקנה שבעצם כל אדם שנמשך לאדם אחר מינית המשיכה שלו נובעת ממקור אחד, תקיפה מינית או טראומה שסובבת סביב מין שהוא פירש אותה בצורה שגויה וכך נוצרה ה"סטייה" המינית, אם ככה... אתה עברת אונס עלידי אישה שהפכה אותך לסטרייט?
כל המחקרים היום מראים שנטיה מינית, הומוסקסואלית (וגם פדופילית אגב) מקורה גנטי ואפילו תורשתי מחקר חד וחלק אין מהסיבה הפשוטה שאין מספיק גורמים אינטרסנטים שירצו לעשות ולפרסם את המחקר עם כל התוצאות שלו שינפצו את כל השטויות האלה גם כי אז ההגדרה "סטיה מינית" תתנפץ להם וגם לחוק בפנים וגם כמובן סיבות הומפוביות כאלה ואחרות....

וההנחת יסוד שלך שהומואים והנטיה שלהם אחד כלפי השני נוצרה מתופעת לוואי פשוט הזויה על גבול המדע בדיוני לי באופן אישי נמאס לשמוע תאוריות של אנשים שממצאים דברים כאלה רק בגלל העובדה הפשוטה שקשה להם לקבל את זה שזה לא סטיה(גם כן ההגדרה הזאת סטיה צריכה להשתנות) והם פשוט מפחדים מפוחדים ומלאים בדעות...
אני חוזר ומדגיש, יש אלפי הומואים ולסביות שלא עברו שום תקיפה או משהו שיצר תופעת לוואי של משיכה מינית, ויש שכן עברו תקיפה, יחד עם זאת התקיפה או האירוע שגרם להם להיות מודעים לעצמם בהיותם הומואים נגרם אומנם מסיבות שליליות אבל זה היה מתגלה כך או כך. עצוב שזה קורה להרבה אנשים בדרך הזאת אבל ידוע גם שהומואים משדרים חולשה מסוימת וכך גורמים תוקפניים מנצלים את זה ותוקפים אותם...

אז מה?

תיארתי דרכים וודאיות איך אנשים בוחרים להיות הומואים, יש עוד דרכים, כמו תסביכים שנובעים מהשקפות עולם מעוותות שנובעות בהכרח מהעויינות של החברה\הורים\מערכת כלפיהם, וזה מין צורך השרדותי, לחפש אלטרנטיבות, להבדל משאר החברה, ממש כמו נוער שוליים [מה שהומו-לסביות באמת הם בדר"כ, קהילה בדלנית, לפחות אז כשהתופעה פרצה לתודעת האנושות, הם היו מופרעים שמדביקים אחד את השני במחלות במסיבות ולוקחים כמויות גדולות של סמים (וזה ידוע שמגיפת האיידס בארה"ב התחילה בגלל המסיבות המטורפות שלהם, אבל זה לא קשור לנושא, זו רק עדות לכך שאתם עושים הכל כדי להבדל מהשאר ועושים את זה במוחצנות, כמו למשל במצעד הגאווה)]

eliormagick

New member
ושוב אתה טועה ומדבר שטויות

אף הומו לא בחר להיות הומו, ביום שתפנים את זה ביום שתיוצר לך מודעות השכלה ותובנה בנושא, ביום הזה תלמד לראות דברים אחרת להיות פחות חשוך והרבה יותר מלא בתובנה הבנה והסתכלות נטרלית הגיונית ולא מנקודת מבט שמלאה בסטיגמות השערות מגוחחות שאין להם אחיזה בשום מחקר מציאות ותאוריה... אני מקווה שהיום הזה יגיע לך במהירות

נו טוב, אתה ילד, אי אפשר לצפות ממך להבין

את מה שכתבתי, ההסתכלות שלך על מה שכתוב שטחית ואז אתה מדקלם סיסמאות ריקות שמופצות בקרב הקהילה שטופת המוח.

זו רק אשליה "אף אחד לא בחר", זו או צביעות או כניעה. מערכת קבלת ההחלטות בחיים אצל בני אדם ובהמות בכלל היא ככה - מה שנמצא בהישג יד נבחן ראשון וכלל שאפשרות מסויימת פחות נגישה (שזה אינדיוידואלי, כלומר, כל אחד שופט לפי הידע ונסיון החיים שלו) הסיכוי שהיא תפסל במקום לפני בחינה מדוקדקת עולה בהתאם.

פשוט היה לך נוח יותר להיות הומו, זה הכל... רצית להיות שונה מהחברה. זה עניין של נוחות, אם היית קורבן למניפולציה של בעל מבוגר או בעל סמכות או שההורים שלך היו חסרי טאקט ולא הצליחו לחנך אותך אז הרבה יותר נוח להיות סורר ולהיות שונה מאחרים בתור אלטרנטיבה

eliormagick

New member
אתה אמיתי או איזה בדיחה מהלכת?

אתה באמת חושב שמישהו בחר להיות הומו? שמישהו רוצה לחיות חיים מנודים עם הר של סטיגמות, קללות, השמצות ולהיות קורבן? אתה באמת מאמין שאדם יבחר להתעלל בחייו לסבול מנידוי משפחתי או שאר מקרים שקורים להומואים שמהם הם סובלים? אם כן אז השקפת העולם שלך טיפשית(וגם לא עומדת במבחן המציאות) ואם אתה קורא לי ילד אני מציע שתסתכל על ההשקפת עולם הדמיונית שלך בראיה יותר רחבה ותבין שמה שאתה טוען הוא כל כך טיפשי שאין לו שום ביסוס לחיים... אף אחד לא רוצה לחיות בתחושות של הנידוי וההשפלה שהומואים עוברים, רק בגלל היותם הומואים זה שאתה פיתחת תאוריה שהם בוחרים בזה בגלל שהם סדיסטים זה כבר טיפשי לחלוטין!

אגב אני מכיר לא מעט הומואים שחיים בצורה ממש טובה, מקבלים אותם אוהבים אותם המשפחה שלהם תומכת, אוהבת ושום דבר בחיים שלהם לא ממש נפגע מעצם היותם הומואים. והם גם לא סבלו משום מצב שהם היו קורבן למניפולציה אז מה תגיד עליהם? אם כל כך טוב להם והנטיה המינית שלהם לא גרמה להם לזה והם פשוט ככה כי לזה הם נמשכים?
ומה עם הקהילות שיש בחו"ל ששם מקבלים הומואים וגם שם הם לא סובלים מנידוי ולא קורבנות, אלא פשוט הומואים ללא אינטרס להשיג איזה יצר של רחמים ושוני מהחברה?!

הטענה שלך ילדותית ובאמת עצוב שיש אנשים כמוך שחשובים שטויות כאלה, נטיה מינית היא לא בחירה תפנים תקבל ותקלוט... כמו שיש לך צבע שער שחור ועיניים חומות ככה יש לך נטיה מינית זה שאתה בגישה ובתאוריה שהנטיה המינית של האדם הטבעית היא נטיה מינית סטרייטית זה כבר כי אתה אדם חשוך אפל ושלא מוכן לקבל את האחר....

Apikachu L

New member
הי, eliormagick

הטרול הנ"ל הופיע גם אצלנו בפורום... עם הודעה זהה כשתי טיפות מים, וקידום דיעות על כך שצריך לקבל הומופוביה. סתם לידע כללי.

הוא לחלוטין בדיחה מהלכת ומקלידה.

dogwomen

New member
תרשה לי אדון נכבד.

אני קודם אציג את עצמי, קוראים לי דליה ואני סוציאולוגית בכירה במשרד ממשלתי.

אתה גם לא קראת היטב את דבריו, והגבת בהתאם, זה כמובן מתוך התגוננות טבעית והכחשה.

עדויות מצביעות על כך שהומואים\לסביות הרגישו לא שייכים לחברה ומנודים עוד קודם לכן, לפני שהם נהפכו להיות מה שהם, כשבן אדם לא מרגיש שייך הוא יחפש כיוונים חדשים, הוא יהיה מעורער ואובד עצות למשל בישראל החברה הלהטבי"ת היא מאוד נגישה ולכן היא אופציה מצויינת למקום להרגיש שייך אליו כי היא פותחת את שעריה לכולם, מתוך כל הברירות הקיימות (להופך לאנרכיסטית,פאנקיסט, נרקומן, לנדוד בעולם וכ'ו) הקהילה הלהטבית נראת הכי נוחה כי יש לה יצוג, לובי פוליטי חזק ועוד ואפשר גם להנות מרמת חיים גבוהה.

דרך אגב, הבחור לעיל רק הביע דעה ואתם תוקפים אותו, דרסתם אותו ממש, אם לא שמת לב לב הוא כבר לא מגיב פה כמה ימים, אולי כי אי אפשר לדבר איתכם, אתם סותמים פיות ממש כמו בקהילה החרדית, כל כך בטוחים במה שאתם אומרים ומי שלא חושב כמוכם מנודה

eliormagick

New member
גברתי הנכבדה

קודם כל קראתי בצורה מדויקת את דבריו, הבנתי את נקודת מבטו המאוד חשוכה ובורה, והגבתי בהתאם לכך לא ממקום של הכחשה(אל תגידי לי מה אני מכחיש ומה אני לא פסיכולוגית שלי את לא, תודה.) ובנוסף כן בהחלט היה טון תקיף ובהמשך הסביר לך למה....

ובנוגע לעדויות, איזה עדויות בדיוק? שנסתכל על כמות האנשים הסטרייטים המנודים חברתית וגם אותם נגדיר כאנשים אבודים "שבחרו" את הנטיה המינית שלהם בגלל הגדרה חברתית?
איך את כאישה שעובדת במשרד ממשלתי אומרת דברים כאלה? טוב האמת הממשלה לחלוטין מנותקת מהעם אז זה לא ממש מפליא אותי....

ההנחת יסוד שלך ושל הטרול למטה שאדם מתקרב או נהיה חלק מהקהילה הגאה ומגדיר את הנטיה המינית שלו בעקבות אירועים שפגעו בו או בעיקבות נדוי, אובדנות ויאוש היא כל כך דעה עתיקה, טיפשית שאין לה שום ביסוס מציאותי..,! יש מאות ואלפי הומואים ולסביות שלעולם לא סבלו מכל אותם דברים שאת והבחור השני טוענים והיה להם ילדות מאושרת וחיים מקסימים והם הרגישו משיכה מינית, ואני מכיר לא מעט אנשים כאלה... אז מזה השטויות האלה? על סמך מה את מתבססת? דבריך משוללים לחלוטין מהמציאות ויחד עם זאת הקשר היחיד שאני יכול למצוא בין מה שאת אומרת לבין המציאות זה אך ורק שאירועים כאלה ואחרים יכולים לגרום לאדם בעל נטיה הומוסקסואלית טבעית, למצוא עצמו בגיל מוקדם או בעקבות אירוע כזה או אחר שלילי או חיובי יותר מודע או מודע בדרך שאינה בהכרח טבעית כדי להגיע בסופו של יום למה שטבעי וקיים אצלו לא מבחירה.

ועכשיו בעניין התוקפנות, בגלל דעות כאלה ובגלל ערמת שטויות של תאוריות מופרכות של אנשים חשוכים שלא מבינים כלום מחייהם ומתנגדים בתוקף למחקרים שמראים כיוון אחד שזה גנטי ולא מבחירה ומפיצים את התאוריה שלהם, כותבים אותה באינטרנט ויוצרים פרובקציה במטרה להפיץ הומופוביה בעקבות החוסר הבנה והחוסר רצון להשלים ולקבל את העובדה שאדם הומו הוא הומו שלא מבחירה גורמת לאנשים, לרוב נערים צעירים לקרוא את השטויות האלה להיות מתוסכלים בודדים מבוהלים ולהגיע למקומות אפלים מצבים נפשים קיצוניים וגם של ניסיונות התאבדות! על אחריותם של כל אותם אנשים שמפיצים את כל השטויות שלהם שנטיה מינית זה משהו לא טבעי ומבחירה את מקרי ההתאבדות של אפילו נער אחד שיסתכל על דעה כזאת או אחרת ויבין שמשהו בו דפוק , שהוא לא שולט בעצמו ויחליט לשים קץ לחייו בגלל שמישהו כתב שהוא אדם חולה או כל שאר השטויות שנרשמים בלי סוף!

dogwomen

New member
אתה מכניס מילים לפי וזה לא הוגן

אנשים שלא בחרו להיות הומואים אף על פי שהם מעורערים ולא מזדהים עם הסביבה שלהם, הם או שהומופובים שהכניסו להם לראש טוב טוב שזה לא בסדר (את הקללה הומו מכירים עוד מהגן) או שהם בוחרים להיות כל דבר אחר - שמאלנים עוכרי ישראל, פאנקיסטים, עבריינים או כל סוג אחר של נוער שוליים או קבוצה אנטי קיצונית אחרת.

זו צורה אלטרנטיבית לאורח חיים, דרך להבדל מהחברה שלא מזדהים איתה בגלל חוויות לא נעים ויחס לא הוגן. וזה בדוק, עם הנסיון הרב שלי במקצוע אני ראיתי איך דברים מתפתחים.

יותר אני לא אגיב לך, אתה לא מרוכז, אני סתם מעמיסה עלייך ואז אתה מדבר שטויות, מציעה לך להתעלם או לפחות לא להגיב, לעבור לאיזו כרוסא ולחשוב על זה טוב

eliormagick

New member
ואני מציע

שתשבי ותקראי שוב את כל מה שכתבתי כדי שתביני שוב את מה שרשמתי, כי עם כל הניסיון הרב שאת טוענת שיש לך אז הייתי מצפה שמישהי שעובדת במשרד ממשלתי בכיר תהיה בעמדה נטרלית הגיונית ומתבססת על עובדות מדע ולא דברים דמיוניים, תקראי קצת מידע קצת חומר קצת מחקרים ותשוחחי קצת עם הומואים ולסביות ואני בטוח בכל ליבי שאחרי שתעשי את זה ירד לך מההגדרות שנמצאות אצלך- הומו ובחירה ביחד....

ועוד דבר, אל תשתיקי אותי אוקי? את ההצעות שלך שאת נותנת לי לא להגיב או להתעלם שמרי בבטן אני אחליט אם להגיב או לא סגירת פיות לא תהיה פה!

תודה ושבוע טוב

Maldini Girl

New member
אליאור, אנחנו סותמים פיות לא?

אז אולי נמחק את כל השרשור הזה ודי,
באמת שלא נעים כאלה גיבובי בולשיט על הבוקר :)

הרי זה ידוע שאחת לכמה זמן חייב להגיע לפורום משיח שבא לגאול אותנו מהדרך מלאת החטאים שבה בחרנו. וחבל על המאמץ.

YIM222

New member
אתה באמת מצפה לקבל פה תגובות אמיתיות?

זה אנשים שחיים ברימוי עצמם כל הזמן
הם מרמים את עצמם שהם נגועים בזה

eliormagick

New member
לפחות אתה לא מרמה את עצמך ומודה שאתה נגוע

בהומופביה, טיפשות, דעה מימי הבניים, הרבה מאוד בורות, חוסר השכלה בתחום ופחדנות?

והתגובה שאתה מצפה שהוא או אתה תקבלו לא בהכרח אומר שזאת התגובה האמיתית המציאותית וההיגיונית, זה שאתה רוצה עולם לפי התאוריה שלך ושל חברייך זה כבר סיפור אחר...

Widsith

New member
לסבר את אוזניך - דוקטורנט לביולוגיה

אמר לי שזה עניין גנטי. נטייה מינית היא גנטית, לא מושפעת משום אחד מהקשקושים שרשמת כאן.

dogwomen

New member
אלה טיעונים לא קבילים ומפוקפקים ביותר

זה לא משהו שלומדים במסגרת תואר, אי אפשר להוכיח את זה בשום דרך, זה כמו לנסות להוכיח לך שיש אלוהים..

אם דוקטורנט אחר יגיד לך שזה לא ככה למי תאמין יותר? בסופו של דבר אתה בוחר להאמין במי שנוח לך ואתה לא מבחין בין אמת לבין הימור.

בכל אופן, הדוקטור שאמר לך את זה הוא לא איש מחקר רציני, כיום רוב האקדמיים כאלה, פסאדו-מדענים למיניהם, רודפי פרסום ובצע שיגידו הכל רק כדי לזכות בהוכרה. ממש כמו הסרטן הדתי.

האקדמיה עצמה הובילה לזילות המדע, המדע הוא לא נחלת הכלל כי כל ליצן יכול לבוא, ללקט כמה מאמרים שנוחים לו ולבסס איתן את התעמולה שלו

Widsith

New member
אני בספק שאת/ה יודע מה זה מדע או מחקר

בפרט שדוקטורנט עושה מחקר כעיקר התואר שלו. ואגב, יש לך סתירות לטענה הזאת? כי בינתיים הדברים האלה מאוד קונסיסטנטיים. אני בספק לגבי כמה את/ה מכיר/ה את המדע. ממש לא "כל ליצן" יכול לבוא. זה לא עובד ככה.

npttf

New member
קודם כל-אני הומו ובצד שלך

אבל עדיין לא כל כך ברור אם זה גנטי או סביבתי, וכנראה שזה גם וגם. יש מחקרים לכל הכיוונים, אחד מהם לדוגמא מראה שאם יש במשפחה ילד הומו, ויש לו אח קטן מאומץ, לאח הקטן יש סיכויים גבוהים להיות הומו בעצמו.

מצד שני, יש מחקרים שמראים שגם תאומים זהים שגדלו בבתים שונים פיתחו פחות או יותר אותה נטייה מינית. קשה לבדוק את זה עד הסוף פחות בגלל העניין של המימון, ויותר בגלל שלהומואים אין קרניים, והרבה מהם לא יגידו את האמת כשישאלו אותם.

Widsith

New member
אני מבין שהכיפה מונעת מהדם להגיע למוחך

אבל אני מציע לך לחשוב רגע -

מבחינת המדע, הולך ומסתבר שזה עניין גנטי. הדבר עצמו קיים בטבע גם לא אצל בני אדם. בינתיים, כל מה שאמרת חסר ביסוס מדעי. אני רוצה מחקר מדעי מכובד שאומר את השטויות שפלטת כאן, ובמכובד, אני מתכוון מכתב עת מדעי. כל מה שכתבת נדמה כטרולינג לא מוצלח. וכל מה שענית למנהל הפורום עד עתה גם לא מעיד על עודף ידע.

ולגבי מה ש"ידוע". ממה זה ידוע לך? אשמח לך, אולי תאיר את עיני כולנו.

למעלה