אל תשאלו חבר'הה...אני זקוק לעזרה

p i c k l e

New member
אל תשאלו חבר'הה...אני זקוק לעזרה

אני מכור למסטיק לימון והיום פתאום נפל לי האצבע....אני לא יודע מה לעשות...
אני מחוסל אם ההורים שלי יראו כי הם יכעסו שאני לועס כל היום מסטיק לימון....אז שמתי סילוטיים אבל זה נופל לי כל רגע האצבע.....אז תעזרו לי...אולי דבק מגע יעזור???יש למישהו מושג????

../images/Emo58.gif אין מה לעשות בקשר ל...

אצבע שלך, תדביק אותה במסטיק לימון... חזור אלינו בבקשה, כשתיפול לך הלשון... כי אל התאים האפורים שלך - כל פנייה היא סבוב פרסה.... סע לשלום חבר...המסטיק בפנים

../images/Emo11.gif שאלה גורפת לחברי הפורום:

בוקר טוב, איני ידועה באצבעי הקלה על "מחיקת הודעות" (זכות השמורה לי כדי לשמור עלינו), אולם לעתים, איך לומר??? לוחצים לי על כפתורים המעוררים בי שדונים, כמו ההודעה הנ"ל של המלפפון מלמעלה.. עזרו לי: איזה הודעות אינכם הייתם רוצים לראות בבית שלנו? האם הודעה זו הקוראה לעזרה, של המלפפון - ראוייה למחיקה ללא היסוס??? חישבו - בלי קלות ראש, לא כל מי שצוחק, צוחק אחרון...

נבט9044

New member
בוקר טוב לך ברבורה

הדבר היעיל ביותר נגד טרולים הוא התעלמות הנה קישור נפלא לעולמם של הטרולים

BAVL FREE RIDEl

New member
בתור טרול אני מהוד מתבאס שמוחכים לי

הודאות. תנו לטרול לחיות!! מוגש מטעם האגודה למען הטרולים! מתוך קמפיין "תנו לטרול לחיות"

ה מוזה

New member
אגב ,קראת את ההורוסקופ שלך ?

דגים זהו זמן להתחבר מחדש לחלק החברתי שבכם, ולחברותיות בכלל. מוגש מטעם האגודה למען המען :)

BAVL FREE RIDEl

New member
רק בודק שנייה קמה שורות אפשר לשים

בהודעה . ף ח ע ע ג ג ע ט א ק ה מ ב 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ל י כ כ כ א עא ע ע תוב נימעס לי נירעה מה יצה

zoro3

New member
לדעתי ברבורה

לא צריך למחוק שום הודעה רק הודעה שיש בה קללות או סגנון כזה ולמה? כי יש אין ספור צורות לאנשים לבקש עזרה ומחיקת הודעה עלולה להבריח אותם אתן לך דוגמא קחי את חברנו ברקו היקר תקראי את ההודעות שלו מהראשונה עד לאחרונה וראי איך אט אט המסכות יורדות ממנו ובהודעה האחרונה כבר התחלנו להרגיש את האדם האמיתי שעומד אחרי השם ברקו לצערי כנראה שהוא נבהל מההודעה שלך שהיא לגיטימית ולעניין וברח מאיתנו אוליי הוא עוד יחזור אלינו אצלנו בחדרים אומרים שכל מה שצריך לקרות קורה והכל ברוח אלוהים אוהב

bercko21

New member
לא ברחתי,

אבל אני כנראה צריך לספור הרבה יותר עד שאגיב

zoro3

New member
לדעתי ברקו

זה שעדיין אתה איתנו זה אומר שהדברים פה מדברים אליך דע כי יקבלו אותך פה ללא תנאי וללא קשר מי אתה ומאיפה אתה בא לגביי התגובה של ברבורה תרשה לי לאחר התגובה שלה לשנות לה את השם מברבורה לבנה למלאכית לבנה חבל שאין עוד הרבה כמותה רק ביחד זה עובד הנה מדברים פה על צעד 1 הסכת ולמד ידידי אוהבים אותך ברקו

למעלה