אל תשאלו חיבים לקרוא!

אור ה101

New member
אל תשאלו חיבים לקרוא!

לפני כמה חודשים ההיתי חולם שאני מתעורר ובאותו חדר שההיתי ישן ההיתי מזהה חפצים כאלו זה מציאות הקטע שההיתי מרגיש שאני ער ואני מנסה לקום אבל אני לא מצליח כאילו אלף טון על הגוף שלי ההיתי מרגיש משהו תופס לי את הפרצוף תחושת מחנק זוועה בקיצור היום אני פותח את העיניים אחרי שינה ולא יכול לקום אותה הרגשה חכיתי שמשהו יכנס לחדר ויגאל אותי 20 שניות הרגשתי צמח חנוק פחדדד

דורית12

New member
חלומות

היכנס לאתר www.planet.nana.co.il מדובר באתר על "חלומות צלולים". אולי תמצא תשובה למה שחווית

גריני

New member
והעיקר - לא לפחד כלל ../images/Emo13.gif

גם לי זה נשמע כמו חלום צלול, אור. חלום צלול הוא מצב בו אתה יודע שאתה חולם. מה שקורה לנו בשינה הוא שהשרירים מקבלים מעין "שיתוק", וזאת כדי למנוע מאיתנו לזוז ואולי לבצע בפועל את מה שקורה בחלום, מה שעלול להיות מסוכן (אם למשל אתה חולם שאתה עף... רצוי מאוד שהגוף שלך לא יוכל לזוז, במיוחד אם אתה גר בקומה השמינית...). מאחר שאתה היית "רק חצי ער" - נהיית מודע לכך שאתה לא יכול לזוז. אם זה קורה לך שוב, נסה להירגע ובמקום להיכנס לפאניקה - לנשום עמוק ולנסות להזיז את אצבעות הרגלים.

אור ה101

New member
היו שאמרו

שאני במצב של מסע במישור האסטרלי אין לי שמץ מזה האמת שיש לילות שאני פוחד לישון ההרגשה זוועה

דורית12

New member
במקום למות מפחד, אני ממליצה לך

להרחיב את הידע על מה שקורה לך. תגלה שיש עוד הרבה כמוך. כך גם הפחד יתפוגג - מה שיגרום לך "לעלות כיתה".

avital24

New member
גם לי זה קרה פעם../images/Emo9.gif

אני לא רוצה להפחיד אותך אבל אני חושבת שמעורבים פה כוחות מהעולם הבא ולא בהכרח חיוביים אבל צריך לחקור ולאשר את זה עם מישהו מוסמך שמבין בתחום.... לי זה קרה הרבה פעמים ואני יכולה להישבע שבפעם האחרונה שזה קרה לי ביקשתי לראות מי עושה את Zה ומה קורה לי וראיתי מישהי שדומה לאחותי הקטנה מולי ואח"כ היא הפכה למעין מכשפה ואחרי כמה שניות שהצלחתי להשתחרר מהאחיזה היא נעלמה.... כאילו קיבלתי כוחות מיוחדים לראות מה 5אני עוברת אבל אין מה לפחד מזה כי הם לא יכולים לעשות לך כלום.

אור ה101

New member
אביטל

מתי הרגשת, ראית את מה שאת מתארת ומה הרגשת בדיוק זה חשוב לי פרטים

avital24

New member
זה קרה לפני

חודשיים הייתי במיטה והתעוררתי (הייתי לקראת התעוררות) \ הטלוויזיה דלקה והרגשתי כאילו אפשר לקלוט מהטלוויזיה תדרים של עולמות אחרים ושדרך התדרים של הטלוויזיה אפשר ליצור קשר איתנו מעולמות אחרים , שליליים ואז הרגשתי שמשהו קורה למטה ושהבן של השותפה שלי שהיה למטה נמצא עם מישהו לא טוב ואז הרגשת שאני קפואה לא יכולה לזוז וביקשתי לראות מה זה היה וראיתי שזה נראה כמו מכשפה שעטתה על עצמה את הדמות של אחותי ורק אח"כ היה אפשר להבחין שזו מכשפה .... זה קרה לי גם בעבר כשהייתי בדיור המוגן... הרבה פעמים..... אבל אם גם אתה הרגשת אז אתה יודע על מה אני מדברת , תבקש עזרה והגנה וזה יעבור.

carodan

New member
על תפחד!

על תפחד זה קורה לכולם זה פשות קוצר נשימה בעמצע הלילה!

אור ה101

New member
אלוקים ישמור

היום ההיתי אצל רופא והוא אמר לי שעוד מטופל מתלונן על כך ונראה שהוא חשב שיש לי סריטה בסכל

אור ה101

New member
כוס סודה של הרופא הזה

הדפקט הזה שלח אותי לפסכולוגית באתי כי חשבתי שיש לי בעיה פיזיולוגית והדפקט המאנייק נתן לי הפניה לפסיכולוגית אני עצבני רצחחח

גריני

New member
חבל על העצבים שלך

אז הרופא דפקט - בשביל זה אתה צריך להתעצבן? מה כל דפקט מצליח לזעזע אותך? יחד עם זאת, אולי כדאי שכן תלך לפסיכולוגית - בקשר לקשיים האחרים שלך?

למעלה