אל תשאלו למה ומאיפה

אל תשאלו למה ומאיפה

אבל במסגרת ניקוי המחשב, מצאתי בין התמונות את התמונה הבאה. אזהרה: לא לבעלי לב חלש או למעריצות מושבעות של ג'וש.

ובהמשך לנושא, ותודה לאחותי...

הסתבר לי שריצ'רד שיף נשוי לשחקנית שילה קלי, ותודה לאחותי שצפתה בחדשות ערוץ הבידור שם הוזכר הדבר, כיוון שגיברת קלי הדגימה אימוני pole dancing כאופצית כושר חדשה לנשים. חכו, יש עוד, כי הדבר פתח דיון.

ועוד אחרון, רוב לאו

איזה מזל שיש יום חופש חלקי ואחותי החליטה לקפוץ לארוחת צהריים ? תודה, נשמה.

לא רוצה, לא צריך...

אני מניחה שגבר כמוך, עם מועדון מעריצות בפורום, יודע להסתדר. אני פשוט אלך ואטביע את יגוני בכוס תה או משהו. אולי מישהו בסוף ירצה אותי. או שאני אגמור בתולה זקנה ובודדה, האלה עם הזקן והעגלה מהסופר.

A b s o l u t

New member
סתם נצל"ש..

אמממ אני רואה את התוכנית כבר הרבה מאוד זמן... ואני הייתי רוצה לדעת אם בעתיד ג'וש ודונה יהיו זוג..ואם כן מתי ?! תקחו בחשבון שאני רואה רק את העונות שמשודרות בארץ ! אני אודה מאוד אם למשהו יש מושג בנושא :)

Not4Sale2004

New member
הם לא

לא ניראה לי שסורקין רוצה לחבר ביניהם דווקא ממה שניראה לי עד עכשיו יש רק מתיחות הולכת וגואה ביניהם ביניהם , במיוחד כי הדמות של ונה מקבלת פוש מאוד חזק בעונה הנוכחית וזו שקדמה לה... אבל אולי בפרקים האחרונים בהחלט של הסדרה הוא ישלים לנו איזה מעגל .. יכול להיות נחמד לא .?

בהחלט יהיה מענין לאור מותו של ספנסר

סה"כ, הדיבורים הם על כך שהעונה ה-7 תהייה האחרונה של הסדרה, ולאור מותו המצער של ג'ון ספסנסר, יהיה מסקרן לראות מה קורה בין ג'וש ודונה. מבלי לספיילר לאף אחד, אם מסתכלים על הדמות של ג'וש, זו דמות שידעה הרבה אובדנים גם ככה - בפרקים הראשונים למדנו שאחותו מתה בשריפה (הוא ניצל כי ברח מהבית), אביו נפטר במהלך הקמפיין, PTSD וחשיפה של מחלת הנשיא וזה בחצי שלוף. האובדן של דונה בעונה ה-6 גם הוא סוג של מכה (זה שודר בארץ בפרקים האחרונים). וזה עוד בלי לציין את יכולתו המופלאה להרוס כל קשר אינטימי שהיה לו (איימי, מנדי). אני לא יודעת מה הם הולכים לעשות עם ליאו - אבל אין ספק שיש פה עוד התמודדות מבחינתו של ג'וש, ויהיה מסקרן לראות מה whatever from high atop the thing יעשו עם זה.

למעלה