אל תשאלו מה מצאתי בבוידם

hanaaat

New member
אל תשאלו מה מצאתי בבוידם

קודם כל ברכות על הפורום, לא חשבתי שנשארו מעריצים כבדים של הלהקה הזו (חוץ מדורון אדדי), אחרי שאני וחברי מיצינו את הקטע אי שם בראשית שנות ה-90, היה נחמד לראות שיש מי שמכיר שירים שחשבתי שרק אני מכירה:) שיהיה המון בהצלחה. לא הצגתי את עצמי קודם כי אני לא בעסק כבר 13 שנים בערך. בזמנו הייתי מעריצה די משקיענית... ולעצם העניין: היום עשיתי קצת סדר בארון בבית הורי ומצאתי את הדברים הבאים: קלטות של כל (!) 18 האלבומים הרשמיים (לא כולן מקוריות) הקלטות נדירות של ראיונות מה-BBC, ספיישלים של גל"ץ מ-91, ו-92 ברוקסן. בוטלגים של הופעות חיות, אוסף סינגלים בגרסת ה-12", אוסף b-sides. סינגלים במהדורות מיוחדות (כמו זה שיצא מיד אחרי מותו של פרדי כתרומה למלחמה באיידס, או זה שיצא לקראת אולימפיאדת ברצלונה). בוטלג מקורי Queen at the beeb של הופעה מ-73', מהדורה מ-89. הביוגרפיה של פרדי באנגלית. קלטות וידאו של כל הקליפים שהיו לקווין אי פעם+ תכניות מיוחדות מMTV וכו'. כתבות עיתון מקוריות ומצולמות. מהשנים 91-93. אותי הדברים האלה כבר לא כ"כ מעניינים, והייתי שמחה להיפטר מהם תמורת סכום סמלי+. עוד לא הצלחתי לתמחר ממש, אבל אני מבררת עכשיו. בכל מקרה חשבתי למכור את הכל במכה אחת למועדון המעריצים או לאתר הרשמי, כדי שכולם יוכלו להנות, אבל לא מצאתי כזה שפעיל בארץ. מה דעתכם? מה כדאי לעשות?

B a m B a m

New member
בכמה את מוכרת את כל זה?????????????

Teo Toriatt

New member
סחתיין

לגבי מכירה - לדעתי אין מועדון מעריצים שיקנה את זה - בטח לא בארץ. גם הבריטי המקורי הוא ממש ממש לא משהו ואין בו יותר מדי - הם בטוח לא יקנו את זה. אני הייתי עולה ל eBay יש שם הרבה מכירות כאלה ומעוניינים.

hanaaat

New member
תודה

אתה נראה לי כמבין עניין (לדעתי התחלנו עם העסק באותו זמן רק שאתה פשוט המשכת:) המועדון הבריטי לא משהו? הם לימדו אותי הכל (יחד עם דנה אחת מפתח תקוה)!אני מניחה שזה מעט מדי לאספנים כבדים, וה-מ-ו-ן בשביל מתחילים. יש לך מושג איפה אני יכולה לברר כמה אני יכולה לקבל על דברים כאלה?

Teo Toriatt

New member
האמת לא

זה כל כך תלוי במצב של הדברים והרבה מזל... עומד מאחורי דעתי שeBay נותן את המענה הנוח והמשתלם ביותר (אני צריך לקבל מהם אחוזים על פרסום לא?)

kassie

New member
לא רק למעריצים מתחילים

היי אני דווקא לא רואה את עצמי כ"מתחילה" ודווקא יש כמה דברים שמאוד מאוד הייתי שמחה אם היו לי, כמו הסינגלים למשל. לדעתי בהחלט יש כאן פוטנציאל כספי לא קטן. כמו ש- teo toriatt כתב. פשוט תכנסי ל- EBAY ותעשי חיפוש ל- QUEEN ותביני... אם היה לי כסף, הייתי קונה מלא דברים מ- EBAY שקשורים לקווין. הבעיה היא שבמכירות פומביות מתחרים גם המעריצים הכבדים, ולפחות ממה שקרה לי, רק אם נאבקתי עד הסוף הצלחתי להגיע לפריט מסויים. (מניסיון אישי שהסתיים בהרבה כסף שהוצאתי). בתור מוכרת, זו בעצם לא הבעיה שלך

hanaaat

New member
הי,

תודה על התגובות. מטעמי חמדנות, נראה לי שאת החומר המקורי אני באמת אעמיד למכירה ב-ebay, (ואשאיר פה הודעה כשזה יהיה שם אם מישהו מתעניין), את כל השאר (הקלטות וכו'), אני כנראה אמכור במחיר עלות, בכ"ז כמה חזירה כבר אפשר להיות. זהו, אני אעדכן אתכם, פשוט אני הולכת להיות עסוקה בזמן הקרוב... יש לכם אחלה פורום, כל מה שיכולתי לחלום עליו כשהערצתי אותם (אי שם בתקופת האבן)

למעלה