אל תשאלו מה קרה לי

מעיןבר

New member
אל תשאלו מה קרה לי ../images/Emo5.gif

היינו הערב אצל חברים בנתניה. בדרך חזרה היה גם נוראי ואנחנו ישבנו שחנו לנו על הברקים שהתפוצצו ממש מעלינו. בהגיענו לצומת רעננה (דרום) הרגשתי משהו משונה ברגל, הסתכלתי ומה אני רואה
?|? עכברמטייל עלי
איזה צרחה הרבצתי
נכון, עשיתי מחקר שלם בעכברים ואף טיפלתי בהם. אבל זה דבר אחד כשמטפלים בהם באור מלא, ויודעים שהם מגיעים נקיים מכל מני מחלות. זה אחרת שכמשהו כזה מטייל עלי בתוך המכונית הסגורה והחשוכה (ומי יודע מאיפה הוא הגיע ואיך נכנס) בעוד מאחור ישנה פיצקה. עצרנו את האוטו ניסינו למצוא אותו, אבל גורנישט. נסענו הביתה בחיל ורעדה (זוגי מפחד מהמכרסמים הללו והדינו לאלוהים שעכבר לא טייל עליו בזמן נהיגה - זה היה יכול להיות רע מאוד). עכשיו יש ב
מלכודת ואני מקווה שמחר אוכל לנסוע בבטחה לרחובות.

lulyK

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

נשמע מגעיל. אם כי חייבת להודות שהוקל לי לקרוא שלא פגע בכם ברק.

מעיןבר

New member
זה היה הפחד שלי

עד שטייל עלי העכבר. אני מניחה שאם היה פגוע בנו ברק לא הייתי יכולה לכתוב כרגע

משוש30

New member
אני אתחבר לזה מכיוון של משהו

שממש ממש מגעיל אותי והייתי מוצאת את זה מטייל על הרגל שלי אבל אישית אין לי ממש שום בעיה עם עכברים אני דווקא חושבת שהם חמודים ולא היה איכפת לי לגדל אותם בבית אילולא היה מובטח להם מוות מהיר משני אלו...

מעיןבר

New member
יקירתי

גם אני לא חושבת שהם מגעילים ולא שונאת אותם. אבל זה כל עוד הם מגיעים ממקום מסודר (ולצורך העניין גם חנות חיות מחמד היא מקום מסודר). הם באמת נראים מאוד חמודים, אבל מניסיון (כאמור, גילדתי וטיפלתי ב- 60 כאלה) אני יכולה לספר לך שהם נותנים ביסים לא נחמדים, (בכלל הם חיות אלימות יותר מחולדות למרבה ההפתעה). כשהם טיילו באשפתות ואינני יודעת איזה מחלות הם נושאים עליהם, כשיש לי באותו פעוטה ישנה וחמימה שאין בעיה לתקוף, אני קצת פחות מאושרת מהרעיון שאחד כזה מסתובב לו חופשי בקירבתי.

מעיןבר

New member
אה וכמובן...

למרות שאני מגדלת 2 כלבות ומתה עליהן, אני לא ששה גם ללטף כלבים טועים, ואותו הדבר עם כל בע"ח ולצורך העניין אפילו בני אדם... ואני באמת לא איסטניסטית.

lulyK

New member
בלי קשר למחלות,

לגורם ההפתעה פה יש משקל רציני..... (אני מאד אוהבת אנשים, אבל אם באמצע הלילה היה מגיח אדם זר לסלון, הייתי נלחצת מאד
)

שעת סיפור

כשהיינו בטיול באוסטרליה, עצרנו באיזו דיונה לחגוג את ל"ג בעומר. ישבנו לנו בסבבה, עשינו על האש והאוטו היה פתוח כל הזמן הזה. אח"כ נכנסנו לישון באוטו - זה היה אוטו כמו של קברנים, עם מזרן מאחורה. כבר נרדמנו אבל אז אני שומעת מעין רשרוש, בעלי כמובן אומר שזה שומדבר, ורק קצת רוח נכנסת מהחלון ומבדרת את השקיות. אבל... הרשרוש לא מפסיק. אחרי עוד כמה זמן אני פותחת חצי עין ורואה בזוית של העין עכבר רץ מסביב למזרן! קמנו הוצאנו את ככככככככככככל הארגזים והתיקים ופירקנו אותם על החול. ניערנו. זרקנו שקית של אורז שכנראה נפתחה ע"י העכבר. וחזרנו לישון. אמהמה - הרשרושים חזרו. קמנו. הוצאנו. ניערנו. חזרנו לישון. למזלנו, ישנו לילה למחרת אצל חברים במשך כמה ימים כך שרוקנו את כל האוטו ושמנו מלכודת. עובר יום ועוד יום ועוד יום - גורנישט! טוב, אמרנו, העכבר בטח כבר יצא. ואז אמא שלי אמרה לשים במלכודת תפוח בדבש. צחקנו עליה מאד אבל עשינו. ביום האחרון שלנו שם נלכד העכבר הסורר שלא ברור עד היום איפה הוא התחבא!

galiaS

New member
זה ה-סיוט שלי בהתגלמותו

למען הדיוק, בסיוט שלי מדובר בחולדה. הדבר המגעיל ביותר שקרה לי זה ששני תיקנים התהלכו לי על הבטן בלילה ואני עכשיו מתלבטת ארוכות מה יותר מגעיל.

lulyK

New member
ה-סיוט שלי הוא שחתול ייכלא

במנוע. ברוכה הנמצאת, התגעגעתי.

galiaS

New member
מה קורה?

פגשנו את יריב לפני חצי שעה כשיצאנו מדיאדה.

מעיןבר

New member
../images/Emo5.gif ג'וקים...

מבחינתי ניצחת בתחרות הגועל. העכבר לא הגעיל אותי, ג'וקים זה בלתי נסבל.

rona25

New member
לנו היה מקרה דומה כשגרנו בת"א

בתקופה הסטודנטיאלית שלנו, בחורבה מעפנה בשכונת רמת ישראל בשכירות בחורף גילינו חולדה שהתגוררה בקיר בסלון היינו יושבים בסלון ושומעים אותה מכרסמת את הבטון
זה היה מזעזע
בסוף הבאנו ריסוס ואז היתה בעיה נוספת שהיא מתה והיה צריך לחלץ את הסירחון מהקיר

עמית@

New member
כשאני ויוסי עברנו לגור ביחד

הבאתי איתי חתול זערער,יום אחר כך גילינו גם חולדה בגודל של ]קינז מצוי, (כמעט כפליים מהחתול) הבאנו לה מלכודת הומנית והחתול היה נלכד בה פעמיים ביום. בסוף היא נתפסה, היה לנו אז טנדר פתוח ובסצנה שנלקחה הישר מ"לחופש נולדה" נסענו באישון ליל ערפל קר ומר לשחרר אותה בנמל ת"א (דמיינו אוי עומדת עטופה במעיל על הארגז של הטנדר, ביד אחת שק וביד השניה מלכודת אימתנית, פותחת את הדלת ומשלחת את החולדה לגורלה, טראגי כמעט..

אבל למה עד הנמל?../images/Emo6.gif

לא יכולתם לשחרר אותה בחצי הדרך?
אגב,בעלי בתור מגדל חולדות ותיק ומוקיר (גידל כמה וכמה בילדותו ברוסיה) היה מסיר בפניכם את הכובע...

זו הפינה:"מי מצליח להגעיל יותר"?

מעין, אין ספק, לקחת בגדול. אני במקומך כבר הייתי בעולם שכולו טוב. פ-ו-ח-ד-ת מעכברים. מוכנה לכל, רק לא עכברים.

למעלה