אל.תשאלו.מה.קרה.לי.

מתרוצצת

New member
אל.תשאלו.מה.קרה.לי.

אתמול בערב צעדתי לי לתומי ברח' שיטרית, בדרכי לאימון בהדר יוסף. וככה, תוך כדי שאני פונה למדרכה, פוגע בי רוכב אופניים שנסע במהירות מסחררת על המדרכה!!! למזלי, אני בחורה צעירה (נניח) ועמידה (בערך), אבל אם זו היתה אישה מבוגרת או ילדה קטנה.. השם ישמור! הנזק הטוטאלי: הרבה מכות כחולות/אדומות על רגל שמאל, ברך ימין בגודל של אבטיח (ובערך באותו צבע). בדיוק בגלל שנמאס לי מהמכות האלו עזבתי את הרוגבי... והמדהים הוא שאחרי שהמשכתי ללכת, הדבר שהכי הרגיז אותי היה שעכשיו אולי לא אוכל לעשות את אימון האינטרוולים המתוכנן. כמה מרגיז!

dganitm

New member
../images/Emo2.gif תרגישי טוב!

כנראה שצריכים להיות עירניים גם בהליכה על המדרכה... תרגישי טוב ותנוחי. מקווה שלפחות הבחור התנצל ועזר לך
זה כל כך מרגיז!

omaopa

New member
איזה מעצבן

אנחנו כל כך נזהרות לא להיפצע בספורט ואז בא מין דבר סתמי ונמנע שכזה ומשבית אותנו בכל זאת. מה נקרא בא לנו בהפוכה.... מאידך גיסא, אין כמו מנוחה כפויה (אם זה רק לכמה ימים כמובן). תירוץ נהדר לתת לגוף הזדמנות למלא מצברים. תרגישי טוב!

אגשית

New member
יש לי תחושת דה ז'וו למקרא הודעתך../images/Emo8.gif

מאחלת לך החלמה מהירה והיה כיף לפגוש אותך בשבת, את נראת נהדר.

מתרוצצת

New member
אויש נו די תמשיכי...

כן כן, הסימנים שיש לי על הרגליים לא היו מביישים נסיעה לאליפות אירופה והתמודדות מול חבורת גרמניות מאיימות...

efroch99

New member
אוי!!../images/Emo122.gif

באסה רצינית! מעניין אותי מאוד לשמוע איך רוכב האופניים הגיב. זה קרה לי בתור ילדה קטנה שדרסו אותי עם אופניים, הייתי חוויה ממש מפחידה וכואבת. מקווה שתתאוששי במהרה!!

מור שלז

New member
באסה, באמת מרגיז - תרגישי טוב

האמת היא, שלרכוב על אופניים בתל אביב - זה מפחיד. שבילי האופניים (וזה במקרים שיש כאלו) הם בעצם חלק מהמדרכה, פשוט מזמין תאונה! החוק אומר שכשיש שביל אופניים, רוכבי אופניים מחוייבים להשתמש בו. ויחד עם זאת, בהרבה מקרים כשאני רוכבת מהבית אל הפארק (באיזור של הדר יוסף באמת) אני מעדיפה לרכוב על הכביש - פשוט מרגיש הרבה יותר בטוח לי ולהולכי הרגל. וכמובן, שאם אני מרגישה שהכביש מסוכן לי מדי, ורוכבת בשביל האופניים (על המדרכה) אני רוכבת לאט מאוד ובזהירות. עוד לא קרה לי שהייתי מעורבת בתאונה (טפו טפו טפו) אבל במצב הנוכחי ששבילי האופניים הם חלק מההמדרכה, והרבה פעמים שביל האופניים והמדרכה חסומים על ידי גזם/רכב שחונה שלא כחוק/אשפה או סתם מטרדים אחרים - זה פשוט מזמין תאונה. איך את מרגישה עכשיו?

למעלה