אל תשאלו מה קרה ל~א~ מרוב התרגשות!!

סיאמית

New member
אל תשאלו מה קרה ל~א~ מרוב התרגשות!!

הוא התעורר בערך ב-2 בלילה כדי לעשות פיפי ומשום מה היה בטוח שכבר 6 בבוקר והגיע הזמן ללכת לבריכה! הוא התגלח בקפידה, לבש בגד ים ובדרך התעצבן על ה"שביתה" בקול ישראל שאין חדשות ברדיו... וכשחזר למיטה כדי ללבוש נעלי התעמלות, הציץ במיקרה בשעון ו... התבאס מאוד. אני, באותו זמן, ישנתי שנת ישרים (המוסקול מרדים אותי יופי) וכשקמתי ב-6 הוא סיפר לי על זה והודה שכנראה ה"קיסרי" שלי ביום ראשון קצת מכניס אותו למתח... אווווו..............

anat11

New member
הפוך, גוטה, הפוך

למה אכזבה? איזה כיף לגלות שיש עוד כמה שעות לישון !!

סיאמית

New member
בעולם מושלם

~א~ היה נרדם בכיף לעוד 4 שעות... אבל במימד שלנו הוא לא הצליח להרדם שוב
אולי לחצי שעה וזה גרם לו להרגיש מקופח מאוד!

או ש.......

אתמול במשך היום טרטרת לו ככה ששיבשת לו את השכל. זה הרי מוכר במקומותינו.

תגובה למחאה

סיאמית יקרה לא התכוונתי למשהו רע שנעשה בכוונה. פשוט זה קורה די טבעי אצל הנשים בסוף תקופת ההריון. אבל ברצינות צדקתי קצת נכון? -א- היקר עוד יומיים זה יגמר ולפעמים תתגעגע גם לזה (מתוך נסיון ) מחזיק לשניכם אצבעות וביום ראשון אל תשאירו אותנו סתם אלא תדווחו.

סיאמית

New member
אולי רק קצת ../images/Emo9.gif

אבל כבר הודיתי בזה שנעשתי בלתי נסבלת בשבועות האחרונים ואני רק מתלוננת כל היום. על הכל! (ובצדק). ובטח שלא נשאיר אתכם במתח... תהיה לי "דוברת" בימים שאהיה מאושפזת והיא תדאג לעדכן אתכם.

אורית...2

New member
../images/Emo3.gifנראה לי שהוא מתכונן כבר ללילות..

ללילות ש"פיצי" לא תיתן לשניכם לישון בלילה ... הוא פשוט עשה היום "נסיון" לראות איך זה לקום באמצע הלילה ...

לילית7

New member
איזה חמוד ../images/Emo99.gif

נראה לי שכדאי להתחיל לכתוב לו הוראות בכתבלקראת יום ראשון, ואולי גם לעשות חזרה גנרלית יום לפני... אחרת האדון לגמרי לא יתפקד.... נכון שהם נורא חמודים כשהם כאלה?!

RomiVais

New member
איזה מקסים.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

זה קרה לי פעם.. אבל לא זכור לי ארוע מיוחד שהלחיץ אותי או משהו.. בכל מקרה.. אולי טיפה מבאס.. אבל אין כמו לחזור לישון "עוד קצת".. לא??

סיאמית

New member
הוא גם מקסים וגם חמוד ובעיקר...

בפאניקה! אבל גם אני... עוד קצת מיום חמישי ואז שישי ושבת ו...זהו! והעובריקה שלי בכלל לא יודעת... היא התבססה לה יפה באגן, ראש למטה וידיים משולבות כמו תלמידה טובה (וזה, לא מהצד שלי
) ~א~ דווקא מתפקד יפה במצבים כאלו. הוא נהיה יעיל ורושם המון רשימות, אפילו יותר מכרגיל, ומזכיר לי לברר דברים ועושה טלפונים. אמרתי היום לפסיכולוגית שלי שאני מקנאה בו על הבילבול הבריא הזה שתקף אותו בלילה כי אני כל כך מאורגנת מבחוץ אבל בפנים - שיא הלחץ והחרדה! טוב, אני הולכת לסלון כי אתמול הוא התלונן שזנחתי אותו בגלל הפורום באגודה והבטחתי לו ש"רק ל-10 דקות". נשיקות לכולכם!

למעלה