אל תשאלו מה קרה...

שרונס

New member
אל תשאלו מה קרה... ../images/Emo7.gif

התקשרתי עכשיו ל-DJ שסגרנו איתו כדי לבשר לו שיש לנו תאריך. מסתבר שהוא תפוס באותו יום! איזה באסה! זה התאריך היחידי בנובמבר שהוא תפוס בו. תקשרנו איתו כל-כך טוב וחשבתי שאם מדובר בעוד שלושה חודשים ועוד בחורף, אין סיכוי שהוא יהיה תפוס. בכל מקרה, הוא היה ממש חמוד ומיד הציע למצוא לנו DJ אחר שגם יהיה בראש שלנו. הוא אמר שיש לו רעיון לגבי חבר שלו מהחברה ורטיגו. מישהו שמע או מכיר את ורטיגו? קיבלתי עליהם המלצה ממנהל הארועים במקום בו אנו מתחתנים. אין לי מושג איך קוראים ל-DJ (החבר). בכל מקרה, ה-DJ שלנו אמר שהוא ידבר איתו ויתדרך אותו לגבי הסגנון שלנו וגם ינסה להשיג לנו מחיר טוב. בגלל שהוא היה כזה חמוד והציע עזרה אני אכתוב כאן המלצה עליו, למרות שעוד לא שמעתי אותו בארוע. הוא פשוט בן אדם מקסים. קוראים לו אורן כהן והוא מחברת orange ומספר הטלפון שלו הוא 052-862398. אשמח לשמוע תגובות לגבי ורטיגו, אם מישהו מכיר. שרון.

הדסים

New member
אני לא יודעת לגבי ורטיגו

אבל אני יכולה להמליץ על הDJ שלנו שהיה מדהים ומקצועי, קוראים לו מורן שניצר 341781-054

שרונס

New member
הדסים, הוא גם עובד בירושלים?

תוכלי בבקשה להגיד לי כמה הוא לוקח? סליחה על החדירה לעסקיכם, אך פשוט התקציב שלנו מאוד מאוד מצומצם. ה-DJ שלנו עד היום סגר איתנו על 650$ כולל מע"מ וביותר מזה יהיה לנו קשה לעמוד. תודה!
שרון.

הדסים

New member
הוא עובד בכל הארץ

ולגבי המחיר אנחנו שילמנו מחיר שכלל מערכת הגברה כי זה היה על חוף הים וגם גשר תאורה ולכן כדאי לבדוק איתו.

שרונס- הסירי דאגה מלבך ../images/Emo42.gif

אנחנו היינו בחתונה שורטיגו היו הd.j, אני חושבת שקראו לו שמוליק והוא "הבוס". הזוג שהתחתן הוא מעפולה... אבל הם לא התפשרו והיו מוכנים לשלם להם עוד כסף על מנת שיגיעו לחתונה שלהם (למרות שבסופו של דבר הם לא שילמו). הוא היה מדהים הרחבה לא היתה ריקה לרגע. ואנחנו שנסענו עד עפולה... יצאנו משם רק בשעה 2:00 לפנות בוקר, היית מאמינה? אנחנו חשבנו שנקח אותם גם ובסוף זה לא יצא. בכל מקרה אני מכירה עוד כמה אנשים שהיו בחתונות שהd.j היה מורטיגו וכולם אמרו שהיה נהדר. דרך אגב- הם לא מפרסמים את עצמם בשום מקום מכיוון שהם מעדיפים פרסום מפה לאוזן. ואני רואה את זה לטובה- הם יודעים כמה הם טובים והם לא צריכים יותר מזה. (לא שאני מזלזלת בפרסום!) בכל מקרה אני
בעד ואם את רוצה שאני אברר מי היה בחתונה הספציפית שאני הייתי בה- אין בעיה, רק תצייצי

למעלה