אל תשאלו מה קרה

Gspin

New member
אל תשאלו מה קרה

ראש מחלקת אופניים במשרד התחבורה ראה את השרשור עם העיצות המשפטיות שניתנו ונרכשו לידי ועל ידי חברי הפורום והחליט לעשות מעשה. בעקבות ריבוי תאונות הדרכים הקטלניות, בהן מעורבים רוכבי אופניים (הגם שלא באשמתם), הוציא ראש המחלקה מסמך עמדה, בו הוא מורה לרוכבי האופניים לא לרכוב בכבישים בין עירוניים.. חוק, לא חוק, תקנות, לא תקנות (הרי מותר לרכוב בכבישים בין עירוניים שאינם מהירים, דוגמאת איילון, כביש 6 וכו')- העיצות המשפטיות שלכם קובעות - נייר עמדה הוא נייר עמדה וכמובן, מחייב משפטית
זה בערך מה ששווה הנייר שהוציא מנהל הספורט במשרד החינוך. ובחזרה למציאות (או לחיים האמיתיים, גם למי שלא לומד משפטים ונותן עיצות משפטיות), המשטרה ה מ ל י צ ה היום לרוכבי אופניים לא לרכוב בכבישים אלו בשעות העומס. כל עוד יש חוק (או אין חוק), כל דאלים (אינו) גבר, ואף אחד לא צריך להתייחס ברצינות להפלצותיהם של ויינגטונים משת"פונים ממשרד החינוך.

Gspin

New member
משעמם לי...אולי

מישהו רוצה לשחק איתי במונופול
?

האמת...

אחרי שמיציתי את האגסבנדיקט והווינגס בדיקסי אחרי שמיציתי את הפלטת בשרים קבבונים כנפיים ספייריבס בדיטה עברתי לבראסרי להשביע רעבוני בשעות שלוש בלילה וכאלו...

Tami661

New member
שיעמם לכם אתמול? האאא... ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

בשעה שהחליל וסגנו השתעממו... אצלנו היה שמח!
זה מי שלא עושא דאבל בממלכה ו... זה מי שמעדיף פיצה מטר
(יש כבר מטר או שאמשיך?
) ומכאן, בהזדמנות שרשורית זו... עם ה
הראשון של הבוקר
בוקר טוב לכולם
שיהיה לכם בוקר מבטיח ויום מקיים
אל תשכחו לעשות (או לנסות לפחות) טוב למישהו שיעלה אצלכם בגורל ואל תתנו לסיבות עזובות ומשוטטות לקלקל לכם את ההרגשה הטובה תדוושו... הרבה... זה עוזר

אההה יהוד יהוד...

אני אזמים אתכם לראות איך פלשתינאי עושה פיצה... תלמדו איך עושים פיצות על האש אמיתי בצק דק דק עם שמן זית עגבניות תמר (תמר כן?) כתושות גס טופינגס איכותיים בלבד כמו קלמאטה, בייקון, תאנים טריות, פטריות יער טריות, בטטה, פרחי קישואים, אספרגוס, פפרוני חזיר, וכו.. עירבוב של מוצרלה באפלו וקשקבאל תיבול טרי והכל לשלוש דקות של אש חיה 300 מעלות בצל... גריל סגור 60 BTU ככה חבילה אחר חבילה תלמדו איך מאכילים שלושים איש בעשר פיצות שעשויות טרי טרי במקום בחצי שעה.

Gspin

New member
דיבורים לחוד ומעשים לחוד

אני מביא מק שופ - אתה אופה את הביצה!

היה... היה...

יאמייייי הפסדתםםםם ה-
הביתית הכי טעימה שטעמתי... ואני ברת סמכא בכל הנוגע ל-
. בוקר טוב לכל השרוטים באשר הם...

Mr Ka

New member
שיעמם../images/Emo35.gif ממש לא../images/Emo70.gif

אז מה עשינו אתמול
ספינינג ועוד ספינינג
ולא רק. אכלנו... שזה הכי חשוב אחרי הפעילות לא
היה חסר שם קצת אלכוהול שמישהי הבטיחה לי.... רמז רמז היה מיעולה... אזה שלא יכולנו ללכת אחורי זה, זה סיפור אחר. זה שהגעתי הבייתה ונפלתי על המיטה כאילו הייתי טנק שרמן זה גם סיפור אחר. העיקר שבבוקר קמתי עם הרבה מרץ... כנראה משהו עדין זורם שם בפנים לא
שיהיה לכולם בוקר מקסים ויום נעים עם הרבה גשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה