אל תשאלו כמה אכלתי אני מרגיש כמו תקציב הגלידה השנתי של אתם יודעים בי, סליחה מי
שובו של גוי ואבוי Well-known member 8/5/13 #1 אל תשאלו כמה אכלתי אני מרגיש כמו תקציב הגלידה השנתי של אתם יודעים בי, סליחה מי
א אשי 1 האחת New member 9/5/13 #1 שמתי לב שיש לך עניינים עם האוכל, אז אכלת ביג דיל יעבור נו שלא תפתח חלילה הפרעת אכילה. ומי האדיוט שמרשה לעצמו לחייג אלי ב 4 לפנות בוקר ואני טיפשה שכחתי את הטלפון על צלצול ועכשיו אני ערה לעזאזל
שמתי לב שיש לך עניינים עם האוכל, אז אכלת ביג דיל יעבור נו שלא תפתח חלילה הפרעת אכילה. ומי האדיוט שמרשה לעצמו לחייג אלי ב 4 לפנות בוקר ואני טיפשה שכחתי את הטלפון על צלצול ועכשיו אני ערה לעזאזל
שובו של גוי ואבוי Well-known member 9/5/13 #1 אני התקשרתי להגיד לך שאני אשתה קפה של בוקר בבוקר, ועכשיו בוקר
ד ד י י ר זמני New member 9/5/13 #1 אשי, מה זה רוח אינקב? זה מה שכתבת לי בשרשור אחר. אני סקרן לדעת האם מדובר במחמאה או חיזור?
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 9/5/13 #1 כשתלמיד מעצבן מסתובב בכיתה במקום להתרכז וללמו אני אומרת לו: "רוח אנצ'ב" (במבטא פלאחי: רוח אנכב")... פהמת? (תלמד ערבית, אפילו זולא עושה את זה.)
כשתלמיד מעצבן מסתובב בכיתה במקום להתרכז וללמו אני אומרת לו: "רוח אנצ'ב" (במבטא פלאחי: רוח אנכב")... פהמת? (תלמד ערבית, אפילו זולא עושה את זה.)
ד ד י י ר זמני New member 9/5/13 #1 עדיין לא הבנתי כל מה שכתבת הוא שגם את אומרת לתלמיד נודניק, אבל לא תרגמת לי.
א אשי 1 האחת New member 9/5/13 #1 חיזור נראה לך מה ששושו אמרה ותלמד ערבית לפחות יצא לך משהו מהאובססיה לערבים