אל תשאלו...

lital_helmer

New member
אל תשאלו...

בגלל כל עניין הסיטי הלא ברור שלי..למי שלא זוכר נא לקרוא כמה הודעות מתחת.. הייתי היום אצל הרופאה ההמטולוגית שלי..כדי שתראה את הצילומים (וכמובן שלא ראו שם כלום) והפיענוח לא ברור כי הפעם הם כותבים שיש התעבות קלה במדיאסטינום..ובפעם שעברה לא ציינו את זה אפילו במילה אחת קטנה!!! אז זהו. יצאתי עם בקשה לצילום חזה. לחזור בעוד 3 שבועות. ועוד סי טי (כולל בטן הפעם) בעוד 3 חודשים..וגם אז לבוא כמובן. אוף! אני לא יודעת אם להתעצבן...או להרגע כי הנה שוללים כל אפשרות שאולי לא רואים או משהו כזה... מה יהיה? מה יקרה בפעם הבאה שאלך לבדיקה? (חייב להיות משהו איתם. אם לא אז כנראה משהו לא בסדר)

לא שואלים

אבל תגידי - אם הם חושדים במשהו, אז למה לחכות שלושה חודשים? ואם הצילומים לא יצאו טוב - אז למה לא לעשות שוב סיטי חזה? אולי כדאי שתציעי לרופאה שלך לחזור לסיטי תוך 3 שבועות. חוצמזה, יכול להווצר מצב שצילומים לא נראים ברור או חד משמעית, אז תמיד אפשר ואפילו מומלץ לקחת אותם לעוד אדם אחד שמומחה בפיענוח סיטי. דגש על מומחה כי לא כל רנטגנאי יודע לעשות את זה מספיק טוב. והכי חשוב - זה מטריד אותך. וזו הסיבה הכי טובה לבדוק את הענין הזה שוב בכל דרך אפשרית! אל תוותרי להם ובטח לא לעצמך

lital_helmer

New member
אני לא כל כך יודעת מה לעשות..

כי בדקה את הצילומים שלי מומחית רנטגן שאמרה לי:"אין לך מה לחזור לכאן. רק עוד חצי שנה" והרופאה שלי מכיוון שהיא מאוד יסודית הציעה לעשות את ה סי טי עוד שלושה חודשים במקום עוד חצי שנה...(וגם צילום). היא אמרה שהיא משערת שזה התימוס..שגדל (מישהו שמע על זה?) לאחר שהוא קטן במהלך הטיפולים...ובדרך כלל חוזר לעצמו.. האמת, שאני רק קצת מודאגת מכל העניין וכן רוצה לחזור על הבדיקה כבר עכשיו. מצד שני מומחית הרנטגן אמרה לי שכבר הוקרנתי זה לא מכבר ונכנסה כמות מסוימת של חומר אז לא כדאי לי לחזור על זה בטווח זמן כל כך קצר..

היא קצת צודקת

המומחית לרנטגן, כי סה"כ זה לא ממש בריא כל הצילומים האלה. אז אולי באמת 3 חודשים זה טווח זמן מספיק לגוף להתנקות ממה שהוא ספג וגם לא לפתח שום דבר מסוכן. אני חושבת שאם את סומכת על הרופאה שלך, קבלי את הצעתה ותבדקי שוב בעוד שלושה חודשים. אני מניחה שהאינטרס שלה שלא לקחת סיכון תואם לאינטרס שלך. מה את מרגישה לגבי זה? מסוגלת לחכות 3 חודשים?

lital_helmer

New member
אני באמת לא יודעת...

כי מצד אחד אם יש משהו אני מעדיפה לדחות ולא לדעת. (כמה שאפשר) מצד שני ברור שאני מודאגת. אבל באמת אם שתיהן לא נשמעו מודאגות..אז אולי באמת אין לי סיבה מיוחדת לדאגה. ליטל

ההחלטה היא שלך

ונראה לי שאת קצת מודאגת וזה הגיוני ולגיטימי לחלוטין. השאלה כרגע היא - האם את יכולה להשקיט את הדאגה שלך למשך שלושת החודשים עד הבדיקה הבאה או לא? האם המחשבה שאולי יש משהו שם תטריד אותך מספיק בשביל להפריע לשקט שלך? האם את סומכת על הרופאה שלך והרנטגנאית מספיק בשביל לא לכסוס ציפורניים עד הבדיקה הבאה? את יודעת את התשובות, ואת גם יודעת מה לעשות ספרי מה החלטת גלי

sharona2003

New member
גם לי יש כפי הנראה תימוס מוגדל

הי ליטל ! מסתבר שיש תופעה שאחרי טיפולים (בעיקר כימו אבל לא רק) יש אנשים שיגיבו בהגדלה של התימוס וזה באזור המדיאסטינום אם את רוצה, צרי אתי קשר ל-email - [email protected] אשמח לדבר ולעזור אם אוכל שרונה

קוסטיקה

New member
איש אחד ישב במסעדה ואכל מרק...

פתאם התחשק לו לשירותים. חשב לעצמו "מה אעשה כדי שלא יאכלו לי מהמרק?", והניח פתק "נא לא לאכול ירקתי בתוכו", והלך לשירותים. כשהוא חזר מהשירותים הוא רואה שעל הפתק כתוב: ד פ ד פ ו מטה "גם אני" (ולמה זה בכלל פה- כי נזכרתי בזה בגלל ההודעה הקודמת).

למעלה