אל תשאל אותי שוב, מה התשובה ?!?

voodoo

New member
אל תשאל אותי שוב, מה התשובה ?!?

המורה שלי למתמטיקה היא משוגעת, זה הוכח היום ...כןכן טוב למי אכפת זה בסה"כ 6 דעות בשבוע, בכל מקרה אני רואה שאתם לא מתיחסים אלי ברצינות ( אופפ אני מנסה להיות נחמד כאן ) אז הנה הדיון החדש שלי ואני מקווה שהוא יזכה לקצת התיחסות הלירקיס בפאנק יכול להיות מתוחכם ? זתומרת אני יודע ומעיד על עצמי כמנתח כפייתי על כל מילה של האופספרינג ותמיד הפכתי את השיר למסובך גם שהוא היה קליל כזה ... אתם מקדישים זמן ללריקיס ? קוראי ? או אולי מנסים לתת לו פירוש משלכם ?

OPERATi0N_iVY

New member
ליריקס...

אני לא כ"כ קורא ליריקס בדרך כלל כי ברוב המקרים אני די מבין את מה ששרים בשירים שאני שומע...רק אם אני רואה שהמילים מצחיקות או משהו שאני יכול להתחבר אליו ואני לא מתכוון למשהו כמו "אני שונא את כולם!! אההה!! בא לי לשרוף עכשיו את אמא ואבא כי הם לא מבינים אותי!!!!" אלא נגיד שיר שאמור דווקא לצחוק על הומואים כאלה או משהו כזה... כמו למשל ALWAYS HATE HIPPIES של NOFX... בקשר ל"לתת פירוש" - אני לא עושה את זה כי לא אכפת לי אם יש איזה משמעות חבויה או משהו כזה - אני לוקח כל שיר כמו שהוא...

Sham 69

New member
פאנק זה לא תמיד כזה רציני ..

אבל לרוב יש כל מיני מסרים ודברים כאלה .. אבל האמת .. למי אכפת? וכן .. לפעמים אני יושב באוטו של אבא שלי באמצע נסיעה עם דיסקמן והחוברת של הדיסק ומתחיל לקרוא את המלים ובמשך הזמן אני יודע את המלים בעל-פה ואני אישית .. גם מעדיף בפאנק מלים יותר "קלילות" כאלה .. מדברים רציניים

American_Psycho

New member
תלוי בשיר..

אני אוהבת גם שירים רציניים וגם קלילים.. בדרך כלל אני קוראת ליריקס של השירים הרציניים..

Manic Subsidal

New member
בדרך כלל ...

אני לא שם לב כל כך לליריקס, יותר מעניינת אותי המוסיקה. אבל אני מעדיף מילים קלילות, מצחיקות, וכאלה...

~*~gaL

New member
כולן משוגעות

אתה לא היחיד שחושב ככה תאמין לי.. אז ככה: כל ליריקס בכל סוג מוזיקה יכול להיות מתוחכם. ו.. מצד אחד המוסיקה יותר מעניינת בעצם מהמילים, אבל אני מוצאת את עצמי קוראת את הליריקסים דיי הרבה. אפילו כותבת אותם בע"פ (טוב נו, שיר אחד
אבל יהיו יותר!). על פירוש משלי אני לא יודעת ממש איך לענות כי בזמן האחרון, במיוחד מתחילת שנת הלימודים אין לי ממש זמן לזה, אבל כן, נגיד אם יש לי זמן או שבא לי, אני יכולה לתת לו פירוש משלי. אבל זה לא קרה לי כל כך הרבה פעמים.

voodoo

New member
בטטה קרה ... בתת הכרה

אהה איזה משחק מילים מתוחכם רץ פה (
) טוב אב בא לי להתיחס לקטע של לתת פירוש לשיר לא הכוונה שתמציאו לו פירושים מהתושב"ע כאילו הכוונה היא אהה הוא אומר "בא לי לזיין אבוקדו" בטח הוא רוצה להפיל את המשטר הקומוניסטי ברומניה או משהו כזה .

~*~gaL

New member
כן,

אולי לא תושב"ע, אבל אם למשל אתה לוקח שירים של ת´ום יורק, רדיוהד, אתה לא יכול סתם לפרש אותו, זה לא כזה קל. זה דורש מחשבה.

למעלה