כל הכבוד שהזכרת לכולם
היה מאוד מוצלח לדעתי. קוקה היתה מקסימה והיא פשוט נראית נפלא! נזכרתי בימים בהם הייתי אורחת קבע בתכניות הרדיו "בטן גב" ו"חדש חדיש ומחודש". המפגש הראשון שלי בחיים עם שוש היה גם כן יחד עם כוכבית (כמו גם המפגש הראשון עם גלי) - כוכב' זוכרת? היינו בתכנית "בטן גב" ושוש היתה פשוט מקסימה ואם אינני טועה אני חושבת שראינו את שוש בחיים לפני שראינו את גלי. כן אני בטוחה זה היה בחופש הגדול כשהיינו אמורות לעלות מכיתה ז' לח' (אלוהים איזה ילדות היינו אני לא מאמינה שעברו כל כך הרבה שנים!!! אני לא אשכח לעולם ששוש נתנה לנו להכנס אתה לאולפן ממש לאורך כל התכנית. (למי שלא ביקר אף פעם באולפן רדיו, יש חדר שבו יושבים הטכנאי ועוזרת ההפקה וחדר נוסף, שבינו לבין החדר השני, מפריד קיר זכוכית, ששם יושב השדרן, ולשם מגיעים האומנים האורחים. קהל שבה לראות את התכנית הורשה להכנס רק לחדר של הטכנאי ולראות את שוש משדרת מבעד לזכוכית) בקיצור כוכב' ואני היינו מעבר לזכוכית יחד עם שוש והיא דיברה אתנו והצחיקה אותנו מאוד, ודיברנו גם על גלי כמובן. אילו זמנים, היה ממש כיף. אני זוכרת שפעם באחד הביקורים שלי באולפן, הבאתי את האלבום עם כל החומר שאספתי על גלי, ושוש ממש נדהמה ורצתה לקחת את הקלסר להראות אותו לגלי אבל אני שהייתי מאוד רכושנית לאוסף היקר שלי שהווה אז את כל עולמי סירבתי בנימוס והבטחתי לה להביא את האלבום לאחת ההופעות של גלי על מנת להראות לה אותו וכך באמת היה. גלי הופיעה במסגרת איזו אגודת ספורט יחד עם עוד המון אמנים בהיכל התרבות בת"א. אין לי מושג איך עם כל האבטחה הכבדה הצלחתי להגיע אל מאחורי הקלעים. פשוט התחבבתי על אחד השומרים "עשיתי לו עיניים" כמו שאומרים העיקר שיתן להתפלח פנימה. וכשלבי הולם בקצב הרומבה, הגעתי לחדר ההלבשה. על המזל שלי היה שם עיתונאי (נדמה לי שזה היה יוסי חרסונסקי, (שעד לפני השנה האחרונה הייתי מכנה אותו יוסי חרא-סונסקי...)וכעבור כמה שבועות התנוססה תמונה שלי יחד עם גלי ב"מעריב לנוער" עם מאמר קטן מתחת. כל ביה"ס דיבר על זה אלי חודש ימים.