אל תשכחו!היום ב19:00 גלי מופיעה ב..

גלי במסיבה ../images/Emo9.gif

אין כמוה בעולם , היתה תוכנית מעניינת , גלי כמו תמיד מדהימה התאהבתי גם בשוש.

עדי 345

New member
הוזכר השיר "בוא היום" מהתליט הראשון

ששוש כתבה את המילים לגלי. שיר אדיר שחייב, חייב, חייב להגיע כבר להופעות.

שרית7

New member
בהחלט מקסימה

אני ממש מתה על "בוא היום" לדעתי הוא יתקבל יפה מואד בהופעה. אספיניו... רעיון.

היה ממש יפה../images/Emo9.gif

ראיתם כמה שוש רזתה?? היתה תכנית מאוד מצחיקה, איזה יופי ששמו ברקע שירים של גלי
"מה שאת אוהבת", "דרך ארוכה"...

hilali1

New member
תוכנית מהמהמת

פיצוי הולם, מבחינתי, לתוכנית שפיספסתי ביום רביעי

שרית7

New member
כל הכבוד שהזכרת לכולם

היה מאוד מוצלח לדעתי. קוקה היתה מקסימה והיא פשוט נראית נפלא! נזכרתי בימים בהם הייתי אורחת קבע בתכניות הרדיו "בטן גב" ו"חדש חדיש ומחודש". המפגש הראשון שלי בחיים עם שוש היה גם כן יחד עם כוכבית (כמו גם המפגש הראשון עם גלי) - כוכב' זוכרת? היינו בתכנית "בטן גב" ושוש היתה פשוט מקסימה ואם אינני טועה אני חושבת שראינו את שוש בחיים לפני שראינו את גלי. כן אני בטוחה זה היה בחופש הגדול כשהיינו אמורות לעלות מכיתה ז' לח' (אלוהים איזה ילדות היינו אני לא מאמינה שעברו כל כך הרבה שנים!!! אני לא אשכח לעולם ששוש נתנה לנו להכנס אתה לאולפן ממש לאורך כל התכנית. (למי שלא ביקר אף פעם באולפן רדיו, יש חדר שבו יושבים הטכנאי ועוזרת ההפקה וחדר נוסף, שבינו לבין החדר השני, מפריד קיר זכוכית, ששם יושב השדרן, ולשם מגיעים האומנים האורחים. קהל שבה לראות את התכנית הורשה להכנס רק לחדר של הטכנאי ולראות את שוש משדרת מבעד לזכוכית) בקיצור כוכב' ואני היינו מעבר לזכוכית יחד עם שוש והיא דיברה אתנו והצחיקה אותנו מאוד, ודיברנו גם על גלי כמובן. אילו זמנים, היה ממש כיף. אני זוכרת שפעם באחד הביקורים שלי באולפן, הבאתי את האלבום עם כל החומר שאספתי על גלי, ושוש ממש נדהמה ורצתה לקחת את הקלסר להראות אותו לגלי אבל אני שהייתי מאוד רכושנית לאוסף היקר שלי שהווה אז את כל עולמי סירבתי בנימוס והבטחתי לה להביא את האלבום לאחת ההופעות של גלי על מנת להראות לה אותו וכך באמת היה. גלי הופיעה במסגרת איזו אגודת ספורט יחד עם עוד המון אמנים בהיכל התרבות בת"א. אין לי מושג איך עם כל האבטחה הכבדה הצלחתי להגיע אל מאחורי הקלעים. פשוט התחבבתי על אחד השומרים "עשיתי לו עיניים" כמו שאומרים העיקר שיתן להתפלח פנימה. וכשלבי הולם בקצב הרומבה, הגעתי לחדר ההלבשה. על המזל שלי היה שם עיתונאי (נדמה לי שזה היה יוסי חרסונסקי, (שעד לפני השנה האחרונה הייתי מכנה אותו יוסי חרא-סונסקי...)וכעבור כמה שבועות התנוססה תמונה שלי יחד עם גלי ב"מעריב לנוער" עם מאמר קטן מתחת. כל ביה"ס דיבר על זה אלי חודש ימים.

עדי 345

New member
לגבי העיתונאי...

שלא נחזור על שמו... אז גם אני כיניתי אותו בערך ככה, אבל אחרי ההופעה בהיכל התרבות הוא כתב ביקורת סוף סוף חיובית וראוייה, אז אני נותן לו עוד צ'אנס...

שרית7

New member
שלוםלום לך איזה כייף שאתה פה

בשעה זו. למרו הלאות שפקדה אותי לא התאפקתי ונכנסתי לפורום. יש לציין שהעיתונאי הזה כתב את הביקורת הכי יפה שכתבו על גלי אי פעם אם אתה שואל אותי אחרי ההופעה בהיכל התרבות. אני פשוט התמוגגתי מכל מילה ומילה הוא התייחס לכל פרט ופרט בהופעה כולל הופעתה החיצונית של גלי אני זוכרת את המשפט "גלי עטרי יפה מתמיד"... אני מוכרחה לציין שהוא כאילו כיפר על כל השנים ושבאמת הגיע הזמן שנפל לו האסימון סוף סוף. מוטב מאוחר מאשר לעולם לא... הוא פירגן מכל הלב ובגדול והוא באמת קיבל צ'אנס שני בזכות זה. תגיד לי אם אני זוכרת נכון הוא קטל אותה אחרי "צעד אחד לפני הנהר" נכון? אני פשוט לא שמרתי ביקורות רעות וקטלניות מתוך עיקרון כמובן רק דברים טובים או ענייניים לפחות לא קטילות חסרות טאקט וטעם ונדמה לי שהוא קטל אותה ממש.

עדי 345

New member
כן, ולא רק אז

גם בכל המקרים האחרים, אני מקוה שכמו שאת אומרת, ירד לו האסימון. היה כתב אחר (טל פרי, מעריב) בתקופה של "צעד אחד לפני הנהר" שכתב בתחילת הביקורת "היא לא יפה מי יודע מה". אפילו גלי התראיינה פעם ואמרה שהיתה בשוק מזה (שהכתב מתייחס לדברים כאלו, מביע דעה אישית במקום להתייחס למה שנדרש ממנו- לבקר את השירים בצורה מקצועית)

שרית7

New member
את זה במקרה אני זוכרת מצויין

היא התראיינה ברשת ג' אצל מנחם גרנית בתקופה של אמצע ספטמבר נדמה לי (או שזה היה צעד?) בכל אופן סולו יורמן שהיה מנהלה האישי אז התייחס לזה ואמר מה זה השטויות האלה היא זמרת או שאנחנו בתחרות מלכת היופי? מה הקשר בין היכולות שלה כזמרת ולזה שלדעתו היא לא יפה מי יודע מה. כאילו הוא היה חייב לתקוע איזה משפט שבלי שום קשר גם מהווה טעם אישי לגמרי. אני זוכרת שמנחם גרנית התפלץ הוא אמר "זה פשוט לא נכון". יש לי את הראיון הזה מוקלט. היום במבט לאחור משפט כזה בהקשר לגלי רק משעשע אותי. רק מי שממש לא אוהב אותה יכול לומר דבר כזה. ברור שהיופי הוא בעיני המתבונן כמו כל מה שקשור בטעם אישי אבל בכל זאת 90% מהכתבות שיש לי בבית משנת 1974 ועד היום נפתחות במשפט: "עטרי, יפהפהיה, בלה בלה בלה... ואחרי ההקדמה נגשים לגופו של עניין.

למעלה