אל תשכחו לראות היום. כרגיל יש

dviridit

New member
פרק יפה ורבוי ענין מבחינתי

מקנזי המסכנה, איךה שג'יל התנפלה עליה. ויקטוריה חטפה הלם כששמעה היכן אמה עובדת ובצדק. אני לא יודעת מה איתכם????. הצנונית היום דוקא ריגשה אותי.

רונית1

New member
באמת מסכנה מקנזי, איך מרגע של

אושר נאלצה להתמודד עם ג'יל. גם הקטע עם דרו היה נחמד, עם ויקטור היה משעמם בעיני.

b o t t e n

New member
../images/Emo41.gifהפרק של היום-יום חמישי../images/Emo41.gif

טוב היה שווה, רק בשביל הפרק שיהיה ביום ראשון וג'יל, שכמובן התפלצנ והתמפלצה לה לנוכח בילי ומאק וכבר מתכננת את ניתוח הסרת הלשון של בילי מהשקדים של מאק. וביום ראשון, ככה"נ צפויות לנו שתי חזיתות
ג'יל נגד הרעיון שמאק תהייה נערת 'גלוו' (ד"א אותי זה משעשע יש לה שם כמו של חב' קוסמטיקה אמיתית MAC הבחירות הקטנות האלו של התסריטאים , מין קריצות כאלו למציאות, כאילו שהם לא לוקחים את עצמם ברצינות..רק כמו אופרת סבון
)
ויקי נגד ניקיויחד עם זאת ויקטור וניק, הפורשים והנאמנים.

ים כחול

New member
נכון לא היה לי קל העימות בין ג"יל.

למאק.... ביחוד שאני אוהבת אותה ... כניראה שזה מה שהופך את הסדרה למעניינת יותר .. .. קורה לפעמים ששני אנשים שאתם אוהבים מתעמתים באופן רציני ומה אז ?? במי תבחרו ? ... למשל היום קרה לי בעימות ביןויקי שאותה אני ממש אוהבת לניקי שרק התחלתי קצת לחבב בזכות מה שהשתנה , הייתי לצידה של ניקי כי הגיע הזמן שהיא תהיה בזכות עצמה ולא כי המשפחה מקדמת אותה אלא כי השיגה זאת בכוחות עצמה , לא משנה שהיא מצחיקה ומשעשעת בטירוף כשהיא מרגישה פתאום אשת העולם הגדול ... אבל בכל זאת ...
לא ממש התרגזתי ממה שג"יל אמרה למק ... המון מזה רוח וצלצולים כדי להכניס בנו מתח . זה אפילו הצחיק במידה מסויימת , כמה היא אובססיבית באנטי שלה כלפי מאק ... בשני דברים היא מאד עקבית ויסודית - ג"יל - בעבודה
ובשנאה שלה כלפי מישהו שמסומן אצלה .
אבל למדתי עם הזמן שהיא ברובה פוזה אחת גדולה , ולא ממש נקמנית ... בסוף היא תתרכך (מנחשת) למרות הכל אני מתה על האשה הזו
תמיד מצליחה לשעשע אותי

Pete® Pan

New member
../images/Emo4.gif מעצבן...!

איך שבילי הלך - ג'יל נתקעה למאק בפרצוף - עצצצצוב! אוף איתה! הג'יל הזו מתחילה לעלות לי על העצבים! פעם חיבבתי אותה...!

איזה מגעילה היא היתה חבל"ז

דווקא בפרקים האחרונים לא היה לי כ"כ אכפת מאיחוד בילי-מאק אבל הפרק הם היו חמודים ביחד ונגעו לליבי.

Dawn12

New member
באיחור ניכר

אבל סוף סוף ראיתי את הפרק
ג'יל באמת היתה מגעילה, אבל משום מה עדיין נהניתי מהסצינה. אני חושב שמתחיל להתפתח אצלה סטפניזם מוגבר (תופעה המוכרת בסבוניות כאמא המגוננת על בנה בצורה אובססיבית) ואני דווקא בעד, לא יודע למה. מה שכן, אמרנו ונגיד את זה שוב - היא חייבת לעשות משהו עם השיער שלה.

למעלה