אל תשכחו ROCK STAR INXS

MoGanC

New member
אל תשכחו ROCK STAR INXS

עוד רבע שעה מתחיל.כל התגובות לפה :]

אני אראה רק בארבע בבוקר../images/Emo4.gif

כי אני עוד בעבודה

whatever4

New member
אני ראיתי ו:

(תסלחו לי שאני לא כל כך זוכרת את השמות שלהם
) ג'יי די (ככה קוראים לו?) מעצבן, אבל אתמול לדעתי היה הכי טוב. הבחור השחור גם מעצבן ואתמול הוא לא היה טוב בכלל. מיג והבחור הבלונדיני הכי טובים והם גם הפייבוריטים שלי. הבנות הן די בינוניות- טארה נראה לי תעוף, וזאתי שהייתה פעמיים בבוטום שלוש תהיה גם הפעם, כי אין לה קול ממש טוב.

ששוניקו

New member
יש לכם מושג מאיפה אפשר להוריד

ביצועים מהתוכנית? ומי שיודע, התוכנית שודרה כבר בארה"ב או שזה לייב? ואם היא שודרה אז לפני כמה זמן?

whatever4

New member
אם אני לא טועה

התכנית משודרת בארה"ב כמו באמריקן איידול, יום לפני. בקשר לביצועים- ניתן לראות באתר הרשמי. צירפתי קישור.

IrishKiss

New member
מיייייייג../images/Emo99.gif

ברנדון היה ממש טוב!!!!! אני לא מבינה מה הקטע... מיג שולט

MoGanC

New member
../images/Emo31.gif טיי וג'ורדיס לנצח!

לג'ורדיס לדעתי יש סיכוי להגיע עד הסוף.טיי קצת אכזב בשבועות האחרונים,אבל אני מחשיב אותו לסוס השחור של התחרות (no pun intended) =]

IrishKiss

New member
מיג וברנדון...

ברנדון יכול להיות פשוט מדהים!!! ג'סיקה לא משהו...יש לה פוטנציאל אבל היא דיי מפשלת... ג'ורדיס מעולה

MoGanC

New member
ברנדון אני נותן לו עוד שבועיים...

אגב,שמתם לב כמה בלונדיניים נשארו? נראה לי הלהקה אוהבת בלונדינים,מאז הראשונה שעפה בשבוע הראשון,אף בלונדינית לא עפה,והיו המון אפשרויות להעיף (לדוגמא,ג'סיקה וניל,היה כזה צפוי שהם יעיפו את ניל ולא את הבלונדינית הכוסית @@)

IrishKiss

New member
חחח תיאוריה מעניינת...

ג'סיקה היתה צריכה לעוף מזמן..ניל היה מעולה! ואני ממש מקווה שברנדון ישאר... אבל הכי חשוב שמיג ינצח!:)

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמיייייייייג../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

וגם מרטי הכי טובים שם
ברנדון היה מצויין בפרקים הקודמים, השבוע הוא לא ממש עמד בקצב של השיר... מהבנות ג'ורדיס הכי טובה כל השאר בינוניות. ג'סיקה הייתה גרועה בהתחלה והשתפרה.

whatever4

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

מיג ומרטי הכי טובים אבל גם ג'יי די מעולה! כן, אומנם הוא מנייאק אבל עדיין- יש לו קול מעולה ובפרק האחרון לדעתי, הוא היה הכי טוב. (ובנוסף הוא גם נראה די טוב
)

למעלה