אל תשכחו!!!

אל תשכחו!!!

הערב ב- 23:15 ערוץ 10 Enterprise Broken Bow Part I שימו לב שהפיילוט, למרבה הפלא (או אולי לא?) קצת שונה מהסדרה. הוא יותר בקטע של אקשן. אבל גם הוא מגניב למדי

אה, שכחתי....

אני מאותם אנשים מעטים שאוהבים קיטש. קיטש זה קללה. קיטש זה כמו תבלין. זה מוסיף כשיש, כל עוד אין יותר מדי. השיר הזה הוא בהחלט תוספת - קיטשית, נכון, אבל זה לא דבר רע. בהכרח. לדעתי.

היי!!!!!!! זה לא מה שכתבתי!!!!

כתבתי "אני מאותם אנשים מעטים שאוהבים קיטש. קיטש זה לא קללה. זה מוסיף כשיש, כל עוד אין יותר מדי. השיר הזה הוא בהחלט תוספת מתוקה - קיטשית, נכון, אבל זה לא דבר רע. בהכרח. לדעתי." אבל אולי סתם התפקששו לי האותיות.

Dargo

New member
נחמד...

אהבתי את העניין שהוולקנים הם כמו מנחים לבני-האנוש, אך עם זאת בני האדם עצמאיים... לדעתי, שירה הפתיחה קצת כבד ולא מתאים לסידרה, בנידוד לStar-Trek - The Next Genoration ו Deep Space 9... אבל זהו רק טעמי. הסידרה עצמה נראית לי מבטיחה.

לדעתי שיר הפתיחה מתאים מאד לסדרה

הוא לא מתאים ל- TNG ו- DS9, בעיקר בגלל שהוא לא סדרת המשך או אפילו סתם קדימון אליהן. הסדרה היא סדרת ספינאוף , ועל כן לא אמורה להיות באותו קו סגנון כמו הסדרות המקוריות.

metal_slug

New member
אני דווקא אהבתי DS9

העונות הראשונות באמת היו משעממות למדי, אבל החל מהשלישית או הרביעית, הסידרה השתפרה פלאים. אבל עדיין אני חושב ש"פארסקייפ" שולתת, אין שם את כל ה-babble הטכנולוגי שהיה בסטר טרק עד עכשיו. אולי אנטרפרייז תשתפר בעניין הזה. אגב, אם בפרסקייפ אנו עוסקים, הפרק של יום שלישי היה האחרון בעונה? כי זה היה פרק ענק לטעמי...

פגעסוס

Well-known member
DS9

החל מהעונה ה 3.5, הסדרה אכן השתפרה (במיוחד בזמן הקרב עם הדומיניון). כאשר הקרב הסתיים הם חזרו למתכונת הישנה, ההרבה פחות טובה. אני בכל מקרה אמשיך לצפות, כי אם הם הצליחו להגיע לרמה מעולה כמו בעונות 3.5 - 4.5 הם יוכלו להגיע לשם שוב... GYXOIO

למעלה