אל תשני את המין- שני את הגישה

Michelle B

New member
אל תשני את המין- שני את הגישה

אם במקרה יצא לכם לצפות לאחרונה באחד הערוצים המסחריים בטח קלטתם באחד ממקבצי הפרסומות תשדיר לקידום מעמד האישה, תשדיר הכיביכול מעודד נשים לשנות את הגישה ושלא ידרשו פחות עקב היותן נשים (זה מה שלפחות אני הבנתי), בפרסומת רואים אישה המתחילה בקור רוח מוחלט ובקשיחות רבה לגלח את שערה, מה שמביא אותה ברגעים אחדים להיות... קרחת לחלוטין(קצת מזכיר סצנה מפורסמת מהסרט בכיכובה של דמי מור "גיי איי ג,יין) ואז משסיימה עולה למסך הלוגו:"אל תשני את המין- שני את הגישה" אני חושבת שהתשדיר הזה, עד כמה שכוונותיו טובות, מציג את השינוי מין כמשהו שעוברים מיתוך אילוצים של הבדלי מגדר, כלומר, גברים מרוויחים יותר אז אני אשנה את מיני ואהיה גבר, אילו הייתי גבר אז היו מתייחסים אליי ברצינות וכו'.. הוא מראה שאלה הם השיקולים של אנשים האם לעבור תהליך לשינוי מין או לא.. הייתי שמחה אם תגיבו ותביעו את דעתכם.. מיכל

FreakOnALeash

New member
מעורר מורת רוח.

מצד שני, משהו אומר לי שהן לא היו מודעות להקשר הטראנסי. לדעתי כדאי לנסות ליצור איתן קשר.

Ceee

New member
איפה זה משודר???

אני חושבת שראיתי את הפירסומת הזאת איפשהוא אבל זה היה ממזמן... אני אשמח אם תגידי לי באיזה ערוץ אפשר לראות את זה ומתי כדי שאני אוכל לצפות בזה ולשפוט בעצמי- יכול להיות שאת פשוט הבנת את זה לא נכון. בכל מיקרה אני חושבת שהכוונה לא הייתה לפגוע באף אחד הכוונה הייתה חיובית. כאילו שאת לא צריכה לוותר על הנשיות שלך בשביל להצליח בעולם הזה שכביכול נשלט ע"י גברים. פשוט לשנות את הגישה ואת החשיבה שאשה יכולה להיות רק פמיניסטית קשוחה גברית ולוחמת או פרימדונה פסיבית וכנועה. צריך להיות משהו באמצע, ולא לקשר נשיות אוטומטית עם חוסר הצלחה. משהו כמו "פוסט-פמיניזם" אם לזה התכוון המשורר... ואני חושבת שזה ברור שאף בנאדם שפוי לא יישנה את מינו רק בגלל בעיות מהסוג שהעלית מקודם, בעיות שיכולות להיות מעיקות אבל לא עד כדי כך שבנאדם יישנה את מינו שהוא מרגיש בו נוח רק בגלל שלא משלמים לו מספיק או בגלל שמתייחסים אליו אחרת... ומי שכן מאמין ככה אז הוא באמת לא מבין כלום לגבי טרנסקסואליזם.

Lizz

New member
את צודקת.

אבל זה לא שעשו את זה כדי להיות רעים; אנשים פשוט לא חושבים.

BDSMorin

New member
אנשים פשוט לא חושבים

די מסכם את זה, לא? את הפרסומות הסקסיסטיות והג'נדריסטיות, הרי אנשים לא חושבים, רק חוזרים על מה שהאכילו אותם.

Lizz

New member
אכן כך.

אם כי אני לא רוצה לדבר על זה. ליטל תעיד שכל דיון כזה שמתחילים איתי מסתיים במורבידיות ושנאת הכלל... ואני עצבני גם ככה היום.. :)

Alexander l

New member
למרות שהתאריך

זהה אז אולי עכשיו זה עבורך המחר של היום ואת כבר בלי ה"עצבים" במצב שמוכן להשתלט אליך סתם כי ישנת קצת בין אז לעכשיו והאמת אין לי הרבה דבר תוכן להגיד, כרגע, סתם משהו ברצון להגיד לך you are Human אדם,,,, וזה מה שמרתק אפילו שלפעמים זה כואב לך,,,, :)

למעלה