אני ראשון ../images/Emo3.gif
אוהבים לישון? נורא נורא. שמיכת פוך או סדין דקיק? בחורף פוך, מן הסתם... עכשיו סדין. איך אתם ישנים בחורף? בוקסר איך אתם ישנים בקיץ? בוקסר מה מצויר על המצעים שלכם? הם סתם אדומים, בצבע של מילאן. מה אתם עושים לפני השינה? מצחצח שיניים. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצח שיניים. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? ספסל בתל אביב. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אחת... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? לא זוכר. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? לא זוכר. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היו יותר מדי
האם אי-פעם קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא נראה לי. האם אי-פעם התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? כל בוקר. פיג'מה - כן או לא? לא, בוקסר זה יותר טוב
1 האם אי-פעם ישנתם ערומים? אולי. האם אי-פעם עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שידוע לי.
האם אי-פעם עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא
האם אי פעם עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כל יום. כמה פעמים - ישנתם מחוץ לבית? מי סופר דברים כאלו ישנתם אצל חבר/ה? כנ"ל ישנתם בישיבה או בעמידה? ממ, באוטו? נרדמתם מול הטלויזיה? הרבה. נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא נראה לי, אבל בשיעור אנגלית כן. חלמתם "חלום צלול"? לא זוכר, אבל היה לי כזה היום בבוקר
מה מרדים אתכם יותר - המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום. השאלון הזה או תקנון הפורומים? השאלון. איך אתם נרדמים? עוצם את העיניים וכאלו? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? נכשלתי במתמ'.