אל תתלבט, שרשר נינט

זמנבה

New member
דרוש לי גבר(לא לי תודה לאל..):שאלה!

מה נסגר עם השיר הזה "דרוש לי גבר" שאוהד כתב לטייב? למישהו יש הקלטה לשלוח לי? מתה לשמוע אותו, ובפורומים שלה שומרים על עליו בחשאיות..מי שישמע.. גם ככה הקרדיטים מגיעים לאוהד שלנו ולא לה..אז מה הביג פאקינג דיל?! זה גם לא שאני אתחיל לפרסם את השיר בחוצות העיר,כולה רוצה לספק את סקרנותי האישית..
אז אם יש את זה למישהו שיפנה אליי במסרים. thanx!

../images/Emo46.gif

היא בן אדם טוב,היא גם כותבת חלק מהשירים שלה , היא גם שותפה בלחן , היא יוצרת ויש לה קול מדהים , אבל מעל הכל היא בן אדם פשוט טוב! היא בורחת מקטע של להיות הזמרת המסחרית, בגלל זה היא לא מתראיינת לשום עיתון עד שהדיסק בכורה שלה לא יוצא לאויר! זה שהתקשורת אוהבת אותה וזה שהקהל אוהב אותה וכל שני וחמישי שומעים עליה,זה לא אשמתה! היא אישיות מדהימה והיא תפתיע את כולכם ברמה של החומר שהדיסק שלה יכיל!נינט היא רוקרית שמחכה לבעיטה הגדולה ! ושזה יקרה אני בטוח שהמון פאקצות ירדו ממנה,וכך גם התקשורת ואז המעריצים שבאמת אוהבים אותה ישארו עם מוזיקה איכותית ובלי הרבה טאררם מסביב!

ממ "שונאי" נינט, כמו שאמרת

לא נמנים מאנשי הפורום, כל הפורום בכלל לא נגד נינט, היו רק אחדים פה... שכתבו עליה דברים לא יפים... שטויות, צריך להתמודד גם אם כאלה שלא אוהבים... זה בסך הכל פורום, נועד לדיונים.. אף אחד פה לא לקח את מילותיהם ברצינות, קח בקלות

זמנבה

New member
יוצרים לא נולדים בכוכב נולד שכח מזה

חבל לחיות באשליות. נינט היא זמרת. נקודה. פרצוף יפה וקול סביר, והעיקר הרבה הרבה מזל. היא בחיים לא תהיה יוצרת, המניעים שלה ממש לא טהורים כמו של יוצרים אמיתיים שכותבים מתוך כאב,מצוקה,מחאה וכו',היא כותבת עכשיו רק כדי להוכיח שהיא לא רק זמרת-כוכבת (כן..מה שתגידי "נינה")המקסימום שהיא יכולה לכתוב זה שירי אהבה שיקנו אותן בנות 12. חלאס, תחיו עם זה כבר.

זמנבה

New member
חחחחחחחח הרגת אותי עכשיו!!!../images/Emo6.gif

בורחת מהקטע המסחרי?? חחחחחחח תרשה לי לגחך.
קבל תיקון קטן: נינט טייב היא האייקון הכי מסחרי שקיים היום,כמו שאר הפלקטים המזמרים שיצאו מהתכנית הזאת (רק שהם פחות גרועים ממנה),היא נולדה בלב הטלוויזיה המסחרית!
וככה היא תמיד תישאר. לעולם היא תהיה נינט טייב הילדה הצחורה והמזמרת שמדינה שלמה קנתה תסיפור שלה בתכנית הכי מצליחה בערוץ2 (אופס! גם ערוץ מסחרי). זה רייטינג. זה sms. זה מזל.זה כסף. שום דבר מעבר.

אל תתלבט, שרשר נינט

לכאן תוכלו לשרשר את כל ההודעות שקשורות לנינט טייב ומשום מה הגיעו לפורום הזה

ranch22

New member
הם לא מרשים

בגלל שנינט כבר פרסמה שירים מהאלבום שלה והיא לא רוצה שהז יתפרסם

FEARFULL

New member
האמת שלא אמין השינויי תדמית שלה

כאילו פעם היא עדינה כזאת לכל המשפחה ,ילדה טובה וחייכנית ועכשיו היא רוקרית קשוחה יעני? :-\ עם זה אני ממש מסכימה איתךזמבה

נינט טייב היא סך הכל עוד דמות

מסחרית של ארץ ישראל,היא לא יוצרת,היא לא שרה מיודע מה,היא סך הכל תוצר של כוכב נולד1 שהפכה את חיי השוביזנס לקריירה שלה. בישראל רוב האנשים מעריכים הרבה יותר אנשים שהם יוצרים ולא רק שרים את השירים אלא גם כותבים אותם,כל הזמרים הגדולים של ישראל הם גם יוצרים,ובצדק,אני חושבת שאמן זה לא אדם שיודע לשיר סביר עם יופי חיצוני,אלא גם עם פואטיות מסויימת. ובקיצור,לא צריך לשנוא אף אחד, אם לנינט נוח במקום שהיא נמצאת בו אז שיהיה לה בכייף! וכמובן שגם לאוהד חיטמן שיהיה המון בהצלחה,כי הוא למשל יוצר ממש טוב וגם שר מקסים
!!!!! יום טוב

למעלה