"אל תתנו לאדישות להרוג אותם"?

"אל תתנו לאדישות להרוג אותם"?

רק עכשיו הסבתי את תשומת לבי לסלוגן. לא, חברים, לא האדישות הרגה אותם. אנשים הרגו אותם. מחבלים. "עם דם על הידיים". לא האדישות. ולוואי והיינו אדישים יותר. אילו היינו אדישים יותר, אולי הם אלו היחידים שהיו מתים, ולא היו משחררים עוד מרצחים, כדי שעוד אנשים ייהרגו, ולא על ידי האדישות. יהי זכר הבנים ברוך. ויהי זכרו של השכל הישר ברוך, וינוח בשלום על משכבו.

גיל110

New member
כבר נאמר בעבר

קונטר לא מהווה יותר איום בטחוני, בין אם בגלל גילו, ובין אם בגלל שעכשיו מצבו הנפשי די מעורער אחרי מספיק זמן בכלא. חוץ מזה, הטעות נעשתה עוד בהתחלה, כשדיברו עם ארגוני טרור, אבל אין מה לעשות, על טעויות משלמים.

lala1245

New member
אל תתנו לאדישות להרוג אותם

אתה יודע? מצד אחר גם האדישות הרגה אותם. האנשים הרגו אותם. האנשים שלנו, האנשים שאנחנו בחרנו. לאולמרט היו המון הזדמנויות לשיב אותם לארץ אבל הוא אף פעם לא נענה להצעות האלו האמת. אני לא רוצה שום שוני בין ההצעה הזו לשאר ההצעות שהציעו הדבר היחיד שיכול להיות שונה הוא שאם הוא היה נענה להצעות הקודמות אז אולי. אולי הם היו איתנו כרגע. ועם המשפחות שלהם אז כן האדישות גם חלק מהמות שלהם. "אל תתנו לאדישות להרוג אותם"

lala1245

New member
חיים

הם לא נהרגו ביום המתקפה הם לקחו אותם חיים מהטנקים.

גיל110

New member
אם היית מקשיבה קצת

היית מבינה שאלדד נהרג באותו יום ואודי נלקח פצוע אנוש ונהרג פחות מ-12 שעות אחרי. אי אפשר להינצל מכזו שריפה שהיה בהאמר שלהם, פשוט אי אפשר.

lala1245

New member
...

הפואנטה של התגובה שלי לא מסתכמת בשורה הזו שהם היו חיים בזמן החטיפה זה דבר שלא נוכל לדעת כפי שקבע צה"ל אבל אני לא מתכוונת לפתח פה וויכוח מה אמרו ומה לא אמרו בשל המעמד של היום הנוראי הזה יהי זכרם ברוך

למעלה