אל תתנפלו (סתם!!!)

אל תתנפלו (סתם!!!)../images/Emo8.gif

צופיפניקים אני ממש תוהה באמת אני לא מנסה להעליב אבל למה הפורום שלכם כל כךשטחי??? כאילו לא ראיתי אפילו דיון אחד רציני סליחה זה פשוט הפריע כי אני באמת לא חושבת שאנחנו (הנועליסטים) יותר חכמים או מתורבתים או לא יודעת מה ממכם ככה שאני לא מבינה למה אנחנו מסוגלים והרבה ואתם לא בכל אופן כולכם מוזמנים לפורום שלנו לחלוק דעות וכו´ ועוד מי שסתם בא לו לדבר כי אני ממש מעונינת במה שהולך אצלכם אז זה מספר האיי סי קיו שלי:138475028

להגיד לך את האמת , זה בגלל

שהרוב ( או אפשר להגיד כולם ) כאן חניכים ... ואצלכם נראה לי שהרוב הם מדריכים או שכבגיסטים ... ו..זהו ביי ביי נטע

לדעתי....

זה גם ביגלל שהרוב פה חניכים, וגם ביגלל (זה רק מה שארני חושבת, שאף אחד לא יבוא ליצעוק עלי אח"כ) ביגלל שזה לא ממש מעניין.... פעם בכמה זמן יש מה שאתם קוראים "דיונים רציניים" ובדרך כלל הם לא ממש זורמים, כי זה כניראה לא מעניין ולאנשים אין כוח לזה. אז זה לא שאנחנו לא מסוגלים, אנחנו םשוט לא רוצים
נועה.

cvan

New member
כי זה לא הפורום הרישמי...

אם את רוצה לראות דיונים מעמיקים ב-5 נושאים את מוזמנת לפורום הרישמי של הצופים- תחפשי בכתובת www.zofim.co.il אני אכתוב לך באיסיקיו כשהוא יהיה בסדר.. מה את מדריכה?

אז לא דבר ראשון....

אצלנו כמעט כולם חניכים ודבר שני (לשאלה של CVAN) אני לא מדריכה כי עברתי לשנה לחו"ל אבל אני מתכוונת להדריך שנה הבאה אם אנחנו חוזרים ואני אדריך מה שייתנו לי אין כל כך בחירה בקטע הזה

אז זהו שלא

אצלנו כ-ו-ל-ם חניכים אין אחד ולא משנה אם הוא שכבגיסט או שכבציסט הוא עדיין חניך

למעלה