אל תתקבו לסקין סנטר ראו הוזהרתם!

טוש23

New member
אל תתקבו לסקין סנטר ראו הוזהרתם!../images/Emo128.gif

הלכתי לרופאה שם, בשם ד"ר אנה חוטור בבנייין כלל בירושלים, עם אמי, לפני מספר שנים,בגלל פיגמנטציה קשה שהופיעה על חלקים נכבדים מעורי.(הבעייה עדיין קיימת אגב) היא הורתה לי להתפשט ולהישאר רק עם תחתונים וחזיה,בדקה לי את הקרקפת,מאחורי האזניים,בחנה את גופי רבות וקבעה ללא עוררין "עורך יבש מאוד -יש לך אסטמה של העור,זה נקרא אטופיק דרמטיטיס בשפה המקצועית". טוב. האמנתי לה כמובן. היא המשיכה :"אני אתן לך משחות טבעיות מפירות הדר שהחומצה שבהן תבהיר את העור בהדרגה,זה שורף קצת,אבל תוצאה מובטחת,תהיי סבלנית" שמחתי. חשבתי שהנה סוף סוף יש מזור לבעייתי! אמא שלי הסכימה לשלם מאות שקלים (זה הגיע לאלפים אחר כך, אני לא מגזימה) על המוצרים האלה וקנינו. באתי לבית שמחה וטובת לב-מרחתי לפי הוראותיה את המשחות,(היה להן באמת ריח טבעי),אך אבוי! הן שרפו בצורה שאין לתאר ! ! ,והן נמרחו יום יום על:גב,בטן,ישבן,וכפתיים!,ככה סבלתי במשך חודשים ספורים ולא הפסקתי להאמין שזה יעזור לי ואני אראה תוצאות. בביקורים החודשיים אצל הד"ר היא בחנה אותי ונפעמה מאיך שהטיפול מתקדם... בעוד שבתכלס- לא היה הבדל ולו הדקיק ביותר.חזרתי באותו מצב כמו שבאתי.יש לי תצלומים,ואני מכירה את גופי,ואם היה שיפור- אני הראשונה שהייתי מבחינה בו. אתם מבינים שמה שהיה לי זה בכלל לא אסטמה של העור? אני קראתי על זה באינטרנט וזה בכלל לא מה שיש לי. היום אני יודעת שיש לי פיגמטציה עקב חשיפה לשמש .היא נתנה לי אבחנה שגויה, גזלה כספים סתם!,ובנוסף שיקרה במצח נחושה. ועוד דבר!- חוץ מהמוצרים שהיא מכרה לי לא היה לה שום סוג אחר של מוצרים, כלומר-יתכן מאוד ,שהיא נותנת כל פעם את אותם מוצרים לפציינטים שלה בלי קשר לבעיה שלהם! ........ אז אל תתקרבו לרשת הזאת שמבטיחה הרים וגבעות, כי לא רשת ולא נעליים-כולה רופאה אחת שמגיע אחת לכמה שבועות לעיר מגוריכם ומוכרת מוצרים בי-ו-ק-ר! המוכתמת (עדיין..). נ.ב מצורף קישור לאתר ה"רשת" החלטוריסטית הזאת,כנסו אליו, ומי שרוצה לעזור לי או חווה משהו דומה,פנו אלי וננקוט באמצעים. www.skin.co.il שוטטו באתר ותבינו לבד.

למעלה